banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 23:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jun 2012, 11:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Lafo Mamane, i Institut za Nista.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 11:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
Mozda Lazar da predvodi proteste?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9HIrVKtTaT8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 12:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Aa-hmm...

Tema su protesti povodom izgradnje zgrade na mjestu Parka kod Medicinske Elektronike.

Ne Čavić, ne Ivanić, ne opozicija, ne Trifunović, ne IQ Puhala i ljudi koji ga vole ili ne vole, a pogotovo ne protesti '68.

Je l' može malo, bar malo manje digresija?

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
E . je napisao:
Aa-hmm...

Tema su protesti povodom izgradnje zgrade na mjestu Parka kod Medicinske Elektronike.

Ne Čavić, ne Ivanić, ne opozicija, ne Trifunović, ne IQ Puhala i ljudi koji ga vole ili ne vole, a pogotovo ne protesti '68.

Мене нимало не чуде дигресије....па таква нам је и власт!
Кад поменеш економију увијек некако преобрате причу у очување српства, референдум, о високом представнику....

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 12:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
E . je napisao:
Aa-hmm...

Izvinjavam se, namjera mi je bila ukazati na pasivnost ovih nasih intelektualaca, odnosi se i na ove proteste

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 13:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
Ovih dana iz SNSD-a optužuju opozicione stranke u RS-u za organiziranje protesta protiv početka gradnje velikog stambeno-poslovnog objekta na zelenoj površini u centru Banje Luke. Jučer je koordinator Centra za životnu sredinu Miodrag Dakić pozvan na informativni razgovor u Centar javne bezbjednosti Banja Luka. Lider PDP-a i jedne od opozicionih stranaka u tom bh. entitetu smatra kako su privođenja urađena po nalogu političke elite.

"Oni to sigurno ne bi uradili da nije neko za to zainteresiran. Ko bi to mogao biti, ja ne znam u ovom trnutku. Privođenje osoba za mene je apsolutni dokaz da u RS-u nema demokratije, ljudi nemaju pravo iznijeti svoje mišljenje. To je strah režima od širenja protesta", kazao je Ivanić.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 14:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jun 2012, 17:03
E . je napisao:
A Ups-a? :lol:

Tema je postala jaka...mnogo.

Ups, njih sam zaboravio :D :D :D

Tema je ful, kao i protesti

Samo jos treba neko da skine snimak onog mucavog penzionera: "Dddd...drzavu nam vode kriminalci!" :o

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 14:06 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Potpuni promašaj opozicije... Odluka o prodaji zemlje donesena još 2003 godine u gradskoj skupštini, a apsurd je taj da je odluka donesena jednoglasno, od 24 odbornika svi su glasali za, samo je nesreća u tome što je SNSD imao 6 odbornika, a PDP 8 odbornika, tako da opozicija nema šta da traži na ovim protestima... Uopšte...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Beton mozda ne cvrkuce...ali cvrci. Pogotovo na +40. :)

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 15:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
fijesta je napisao:
Ovih dana iz SNSD-a optužuju opozicione stranke u RS-u za organiziranje protesta protiv početka gradnje velikog stambeno-poslovnog objekta na zelenoj površini u centru Banje Luke. Jučer je koordinator Centra za životnu sredinu Miodrag Dakić pozvan na informativni razgovor u Centar javne bezbjednosti Banja Luka. Lider PDP-a i jedne od opozicionih stranaka u tom bh. entitetu smatra kako su privođenja urađena po nalogu političke elite.

"Oni to sigurno ne bi uradili da nije neko za to zainteresiran. Ko bi to mogao biti, ja ne znam u ovom trnutku. Privođenje osoba za mene je apsolutni dokaz da u RS-u nema demokratije, ljudi nemaju pravo iznijeti svoje mišljenje. To je strah režima od širenja protesta", kazao je Ivanić.

1. Taj Dakić uopšte nije privpđen nego je pozvan na informativni razgovor, a to su dvije različite stvari
2. Protest je neprijavljen tako da samim tim što dozvoljava da se uopšte održava, policija demonstrantima i te kako izlazi u susret. Ajd u Pekingu, Moskvi, Parizu, Vašingtonu protestuj na takav način pa ćeš vidjeti kako bi se protestanti proveli..

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Čuo sam da sad spašavamo i fruktonu i još neku ledinu na boriku?

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
NE urbanizaciji
NE razvoju
NE radnim mjestima
NE ne
i opet NE

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Danny ^_^ je napisao:
@Winston, šteta onda. Često mi govore kako bi trebao ostati ovdje i da bi mogao nešto uraditi, ali ja sam ipak vezan za Stockholm tu je moj život.

Citiraj:
nače narod me podsjeća na moj avatar, ovca ide, sumanuto trči, ne zna gdje trči ali ipak nastavlja da bi i dalje bila prihvaćena i da bi ostala u toj bezličnoj gomili s kojom se manipuliše.

Ne mogu vjerovati koliko ste statični, pa u zemlji sa najboljom ekonomijom evrope a vjerovatno i svijeta se kao od šale skupi 30 000 ljudi, kad zagusti i preko 60 000..

Тај ко ти каже да останеш овде, да не употријебим теже ријечи, не савјетује те баш на прави начин.
Овде си кратко, а јасно видиш како ствари стоје, овце које не знају ништа осим да блеје. Видиш по коментарима на овој теми какви смо. Паметан си дечко мислим да не заслужујеш да те неко казни да живиш овде.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Potpuni promašaj opozicije... Odluka o prodaji zemlje donesena još 2003 godine u gradskoj skupštini, a apsurd je taj da je odluka donesena jednoglasno, od 24 odbornika svi su glasali za, samo je nesreća u tome što je SNSD imao 6 odbornika, a PDP 8 odbornika, tako da opozicija nema šta da traži na ovim protestima... Uopšte...

I to i što prave budale od sebe šaljući "svoje ljude" da se slikaju na protestima i tako direktno"daju poene" SNSD-u.
Pogotovo jer su i njihovi vrli odbornici glasali sa "ZA".
Ko ono izjavi, u nekom tekstu, nešto tipa: "A kada mi dodjemo ja vlast, a to će biti prije nego mislite, nećemo dati nijedan komad zelene površine!". Prijetnja, i to u Caps-u. Mislim da bi PDP-ovac neki, izvinjavam se ako griješim... U svakom slučaju lakrdija i samoubijanje.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
WinstonWolfe je napisao:
Danny ^_^ je napisao:
@Winston, šteta onda. Često mi govore kako bi trebao ostati ovdje i da bi mogao nešto uraditi, ali ja sam ipak vezan za Stockholm tu je moj život.

Citiraj:
nače narod me podsjeća na moj avatar, ovca ide, sumanuto trči, ne zna gdje trči ali ipak nastavlja da bi i dalje bila prihvaćena i da bi ostala u toj bezličnoj gomili s kojom se manipuliše.

Ne mogu vjerovati koliko ste statični, pa u zemlji sa najboljom ekonomijom evrope a vjerovatno i svijeta se kao od šale skupi 30 000 ljudi, kad zagusti i preko 60 000..

Тај ко ти каже да останеш овде, да не употријебим теже ријечи, не савјетује те баш на прави начин.
Овде си кратко, а јасно видиш како ствари стоје, овце које не знају ништа осим да блеје. Видиш по коментарима на овој теми какви смо. Паметан си дечко мислим да не заслужујеш да те неко казни да живиш овде.

Znam, nikada nisam ni zamišljao da ovdje ostanem na duži period, uočljivo je da budućnosti nema.

Модерација: измјењен дио поста!

Вратите се на тему: урбанизам, паркови, зелене површине, протести... не Шведска, опозиција, демострације из 1968!

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
90% ljudi zaboli za ove proteste zato sto su ocajno organizovani. Nema konkretnih zahtjeva, distanciraju se od politike iako nose parole BL je nasa spasimo je od Laktasa, niko nema onu stvar da stane i kaze dole Milorad Dodik, a ko ce doci razmisljacemo kad on ode. Trenutak za tako nesto je bio idealan posto je voda dosla do grla, mogao se iskoristiti daleko pametnije od palamudjenja po FB, nekih setnjica i obilazaka kotlica i rostilja po gradu zacinjenih mrzlom pivom.
Neke ljudi stvarno zaboli za picin(medju kojima sam i ja)posto je bio ruglo u centru grada i bio je red da se nesto napravi, ili da ga srede ili da nikne zgrada. Iako bi mozda naginjao na prvo ni ovo drugo me ne pogadja previse.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bolje ikakvi nego nikakvi protesti.

Ja sam i dalje mišljenja da će kad tad iz baš ovakvih protesta proizaći nešto veće. Kao što MB reče, padali su i mnogo veći.. Samo se nadam da će tada izviriti na površinu neki bolji ljudi. U svakom slučaju nadam se da ovi što protestuju znaju da bitku polako gube te da bi trebali tražiti kakvu takvu kompenzaciju za park.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Za ovo prvo se ne slazem, ovo je ispalo totalno kontraproduktivno, bolje da su bili s mirom.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kažem ti, bolje da je ovo u centru pažnje nego recimo gay parada.

Ovo se tiče svih građana i ti protestanti će ujedno dobiti publicitet, a svaki publiticet je dobar. Treba težiti ka tome da se mnogo više ljudi uključi u ovu priču, a park kao park, je samo kap koja je prelila čašu, u pozadini je nešto mnogo, mnogo veće.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Danny, moraš shvatiti da je u Švedskoj neki mlatimudan™ što predstavlja vođu bilo kakvog protesta, barem na socijali od nekih 1500€ ili ekvivalentno kruna, čega li.
Ovde je socijalna pomoć i po 60 KM za mjesec dana. Misliš da ljudi mogu razmišljati praznog stomaka?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]