banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jun 2025, 22:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 78 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jun 2012, 23:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jun 2012, 17:03
bingolina je napisao:
Ja sam u totalnom soku! Ne mogu nikako vjerovati da se nesto ovakvo uopste moze desiti, ali su mi jos gori ljudi koji su znali a nisu odreagovali...prestrasno, kazna za ovakav zlocin ne postoji :(

Na zemlji ne postoji!
Tema je toliko morbidna i teska da svako normalan zablokira!

Najcrnje od svega je ravnodusnost tih ljudi.
Ona je po meni crnja od svog njihovog zla i ona me najvise plasi.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 22:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
STRAVIČNA ISPOVIJEST BRATA ZLOSTAVLJANE BETTINE SIEGNER: Majka nas je tukla bičem, a sestre je prodala za njemačke papire koji su trebali Bosancima

Petak | 01.06.2012.

Bettina je rođena 1993. kao najmlađa od devetero djece. U intervjuu za njemački Bild Bettinin najstariji brat, 38-godišnji Hans (izmijenjeno ime zbog zaštite identiteta), progovorio je o tome kakvo su stravično djetinjstvo uz majku alkoholičarku i zlostavljačicu, danas 54-godišnju Christine Siegner imali

"Prisiljavala nas je da krademo alkohol iz supermarketa. Tukla nas je svime što joj se našlo pri ruci, čak i bičem. Svakodnevno"...

"Majka nas je sve zlostavljala. Ona ne zna što je ljubav. Kad su mi bile četiri godine socijalna služba je brata i mene smjestila u dom, a kasnije su brigu o nama preuzeli baka i djed", ispričao je Hans dodajući kako su majku tad redovito posjećivali: "Prisiljavala nas je da krademo alkohol iz supermarketa. Tukla nas je svime što joj se našlo pri ruci, čak i bičem.

Svakodnevno. Prije nego što bi socijalni radnici došli u kontrolu, očistila bi kuću, ali su oni trebali primijetiti da su sva djeca imala modrice". Socijalna služba se o ovim optužbama za propuste još nije očitovala, prenio je index.hr.

1999. godine je Bettinina majka upoznala Bosanca Milenka Marinkovića u baru u Sangerhausenu. Svakodnevno su se zajedno opijali, a uz potoke alkohola rodila se i ljubav. Bettinin brat je ispričao kako je njegove sestre Christine doslovno "prodala u ropstvo".

Naime, Milenko ima puno braće, rođaka i sinova, a kako bi svi dobili dozvolu boravka u Njemačkoj, Christine je ponudila svoje tri kćeri za udaju. S Bettinom je Christine otputovala je u BiH 2003. godine kako bi se udala za Milenka. Nije im smetalo što je Milenko već bio u braku sa Slavojkom.

"Sve moje sestre imaju djecu s tim Bosancima. Sve su ih tukli. Moja je majka od početka znala da su ti muškarci i silovali njene kćeri", ispričao je Bettinin brat o sudbini njene tri starije sestre.

(DEPO/BLIN/em)

Мени није јасно зашто Њемачка не реагује. Оно заштита својих грађана и слично.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2012, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Hristov je napisao:
Ono što sam napisao prije je u suštini isto što je i file napisao u zadnjoj rečenici, i što je ofm napisao, s tim da lista nije konačna, dodajmo tome trgovinu djevojčicama, davanje ćerki kao kurvi posjetiocima turistima, crna magija, džeparenje, najmučkije prevare i krađe o kojima čitam i koje gledam redovno.
....

Da ovoj listi dodam još nešto. Gledao sam prije određenog vremena na TV emisiju o muškim prostitutkama u Njemačkoj, najviše ih dolazi iz Rumunije, i to ova sorta. Kad su vidjeli da se odličan novac može zaraditi bez krađe i prosjačenja, odlučili su se na prostituciju. I ti ljudi uopšte nisu deklarisani homoi, nego oportunisti koji radi novca bez problema deru njemačke homoe od preko 50-60 godina. Ponavljam, rumunski cigani dominiraju, muškarci čitavog jednog sela su se uspjeli prebaciti u DE i ušli su u taj posao. Na pitanje kako mogu, oni kažu: "Nije toliko gadljivo, on mi p....i, ja ga j...m u dupe i dobijem nekoliko stotina eura". Oni imaju svoje porodice, žene i djecu, i kad novinari pitaju njihove žene da li imaju nešto protiv, kažu "N€€€€€€" Znači ne postoji granica za te ljude ispod koje ne mogu da se spuste radi novca.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Hristov je napisao:
Znači ne postoji granica za te ljude ispod koje ne mogu da se spuste radi novca.

Немој ме погрешно разумети, то нама изгледа одвратно јер нисмо у таквој ситуацији. Али замисли људи који немају шта да једу или им деца умиру од глади, они хоће све да раде само да дају парче хлеба деци.
Па који је ниво просјачење на улици па су многи присиљени спустити се на њега.

Кад човека мука натера он не познаје ниво. Мада мисли кад му је добро да се никад неби спустио на тај ниво.
Читао сам како су у протеклом рату у БиХ на свим странама терали логораше да сексуално опште или су им запретили да ће их убити. И замислите, већина их је послушала.

Дакле Христов, што каже индијанска пословица, док не проведеш неко време у нечијим ципелама (мисли се метафорички на ситуацију) немој судити.
Пошто верујеш у Бога и хришћанин си, сети се оног што је рекао онај Исус чијим се именом називаш "не судите да вам се не суди".

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
jellyfish je napisao:
Hristov je napisao:
Znači ne postoji granica za te ljude ispod koje ne mogu da se spuste radi novca.

Али замисли људи који немају шта да једу или им деца умиру од глади, они хоће све да раде само да дају парче хлеба деци.

Slazem se da niko ne zna za sta je sve sposoban dok ga muka ne natjera. Medjutim, doticna gospodja nije radila sve kako bi djeci zaradila koricu hljeba, vec je ´prodala´ vlastitu djecu. To je drugi par opanaka...

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Jelly jesi li ti stupido ili šta, čitaš li šta čovjek piše :roll:
ovi o kojima on piše prose i prostituišu se da bi gradili i grade vile veće i od onih na dedinju, uostalom oni koji gladuju obično nikad ne prose i ne puše kurčeve, rove po kontejnerima, ali ne prose, prosi samo ciganski šljam kojima je to profesija i naravno basnaslovno zarađuju.
usput pogledaj ovo :lol:
http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanimljivosti/243014/Danju-prosi-uvece-se-provodi-po-klubovima

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rekao sam da cete pogresno razumjeti. Znaci, ne kazem da nema i takvih koji to rade "od sile".
Ali kazem da mozda postoje neke okolnosti koje covjeka natjeraju da radi sto ranije nikad nebi pretpostavio da bi radio.

old fashion men je napisao:

Tek sad pogledah ovaj video. Nasla je dobro mjesto da prosi gdje najveci bogatasi svijeta prolaze. U Banjaluci bi dobila kurac.
Da se izrazim tvojim rijecnikom old fashion man (ili men, ne znam sta si man ili men, da li si pogresno napisao men umjesto man, ili mislis na mnozinu, u tom slucaju je ispravno) :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jellyhead, stvarno nekad pomislim da izokrećeš moju priču da bi me isprozivao, vjera nick ovo ono..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IoT7nTT8kLc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ti si nevina zrtva teorije zavjere :P

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Opraštam ti, jesi zadovoljan? :P

Samo da kažem za protokol, to nisu jadni ucviljeni očajnici koji hrane gladna usta petoro djece, nego su mahom mladi vagabundi bez porodica koji hoće laku lovu, stariji homoi traže mlađe zgodne likove, upoređivati zarobljenike u ratu i ove likove je paranormalno.

Sjećam se detalja, jedna rumunska porodica se žali kako im stanodavac dao malen stan koji liči na štalu, a traži ogromnu stanarinu, novinari htjeli da ga intervjuišu on pobjegao, Rumunima prijeti da će ih otcinkariti jer su valjda ilegalno u DE, ucjenjuje ih konstantno. Pogađate, lik je Srbin....

Poslednji put menjao Hristov dana 08 Avg 2012, 21:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zadovoljan. Iako nisam ni znao da si se bio naljutio :P
Salim se malo.
Pa da, ovdje uporedjujemo razlicite okolnosti i raspravljamo o njima :)
Iako, kad nekad razmisljam i ti takvi ljudi koji npr. prose "od sile" nisu ni oni krivi sto su takvi.
Splet zivotnih okolnosti, mjesto rodjenja, porodica, sredina sve to utice.
Ti i ja Hristov bi vjerovatno bili takvi da smo rodjeni na istom mjestu kao oni i odrastali u istim okolnostima, kao i obrnuto.
Zato tek sad shvatam sustinu onih rijeci da se treba truditi da se nikog ne osudjuje.
Jer mi bi smo bili vjerovatno slicni ili isti kao oni da smo odrasli i rodili se u tim okolnostima.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jelly, pošto potežeš priču o bezizlaznoj situaciji i njihovom očaju zbog brige za porodicom, koje ja kao ne razumijem, odgovori mi na jednostavno pitanje: kako je moguće da neko zbog brige za blagostanjem svoje porodice (ukljućujuci i kćerku) proda svoju kćerku da dođe do para? Kako to da samo oni prodaju svoju djecu?

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa kazem ti. To se i ne odnosi na takve. Znam da ima i takvih iz ovih domacih ciganskih filmova. Ali ja kad sam govorio o tome nisam mislio na takve. Ocigledno nisi razumio. Govorim uopsteno da postoji odredjen broj ljudi koji mora prositi.
Ja pricam o ljudima koji recimo moraju prositi da prezive.
Naravno, postoje takvi o kojima i ti pricas, ali ovo sto sam ja pisao se ne odnosi na njih. To je vec kriminal, to treba da rjesava milicija.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znači pričaš o onima koji moraju da prose a ne o ovima o kojima ja pričam i opet mi držiš bukvicu kao da pričam čitavo vrijeme o ovima o kojima ti pričaš.. Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hajde dobro Hristov, ne drzim ja nikom bukvicu, samo iznosim svoje misljenje, koje je formirano prema tekstovima postova koje citam. Zasto se svi odmah ljute cim se nesto ne slazes sa njima. Pa ovo je samo zabavni forum Hristov, prestani shvatati stvari tako ozbiljno :fadein:
Ajnstajn, najpametniji covjek svih vremena je rekao "Sve je relativno..." Tako da se sve moze tumaciti svakako, samo zavisi kako ko shvata :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ok ubuduće te neću shvatati ozbiljno :D

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Ok ubuduće te neću shvatati ozbiljno :D

I to je relativno. Nesto ozbiljno, nesto neozbiljno :D

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Iza rečenice koju želiš da shvatim neozbiljno stavi smajli, a iza ozbiljne rečenice stavi dva smajlija :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 78 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]