Hertzog je napisao:
Najjaci su mi ovi sto ti odmah prilepe etiket da si iz vladajuce strukture

Nitro je dobro rekao, najveci problem je sto ovi likovi ne znaju za sta se bore. Ne smeju prigovoriti protiv vlasti, dosli onom smotanom Davidovicu pred opstinu i deru se lopovi, lopovi, a on obicna marioneta SNSD-a, sto nisu otisli kod babe i dede, tamo je dodikova kancelarija pa da se dernjaju, sto nisu otisli pred zgradu Vlade, zemlju je kupio Dodikov pajtos, onda idite i obracunajte se sa njim i njemu dajte na znanje da mu gori pod nogama, a ne Davidovicu koji je ovde zrtveni jarac, a Dodika boli uvo za njega. Ne sme ta rulja dii glas protiv vlasti nego na gradonacelnika, koji je bitan u svemu malo bise nego svi mi. Eto na FB neko napise kako su protesti upropasteni i kako organizatori nemaju muda za velike stvari i post se odmah obrise, cim neko napise nesto suprotno njihovoj pameti, odmah se brise. Grupa od 30.000 ljudi u kojij je njih 100 svojom boljom, ostali su dodati od strane prijatelja, bas je pouzdan podatak ta cifra. Svi pljuju po Dodiku, a cuce ispred opstine, koja je svrha
Jos su jaci dezurni pljuvaci. Nakon sto ti je juce propao pokusaj srozavanja protesta na "20 klosara" i nakon sto je lijepo dokazano ko laze u ovoj prici, a ko ne, mislim da ti pozicija glavnog hejtera i pljuvaca lijepo stoji. Tesko da 100 ljudi moze dodati 45.000 protiv svoje volje, a ko nije za grupu moze slobodno i da izadje iz nje.
Protest se progresivno siri iz dana u dan, znam da ti ne odgovara, ali je tako, a tvoji pokusaji da umanjis i srozas desavanja ne prolaze.
Buduci da ne doprinosis desavanjima i da tvoji pokusaji da ih omalovazavas vise ne prolaze, mozes slobodno i negdje drugo biti beskoristan.