banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 23:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jun 2012, 15:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ti si prvi krenuo sa vredjanjem, a ni ti nemas argumenata... Pojma nemas sta i kako je doneseno vezano za taj park nego vas par skontalo da to nije po zakonu... Decko iznesi papire, dokaze, zali se u strazburu ako mislis da si ostecen, nemoj meni prosipat pricu oko koje se vas par slozilo dok ste pili pivo... Gde su tvoji argumenti, sto ih nisi iznosio kada je donesen regulacioni ili bar kada je izvrsena privatizacija tog zemljista, tj prodaja doticnom Radisicu, nego si sada nasao da se pravis pametan i meni da pricas kako to nije po zakonu... Ma hajde molim te, onda rusi i auto put do gradiske, rusi inegralovu zgradu i zgradu vlade, srusi pola grada jer je nelegalno, samo prvo donesi valjane i cvrste dokaze, ali ne meni nego nadleznim institucijama...

Prosipas pricu koja ne drzi vodu, nista pametno nisi rekao osim onog sto si cuo od nekoliko "mudrih" ljudi sa okupa...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

wizzy_bl je napisao:
Sve ceste koje su tada napravljene i danas sluze extra,a broj auta se povecao par puta...iste te ceste kad su pravljenje uvek je bilo prostora za prosirenje,tj NIJE BILO OBJEKATA IZGRADJENIH DO SAME CESTE...kad je dosla lopovska drzava,zgrade su pocele nicati na metar do ulice...i sad zbog takvih zgrada ne mozes ni ulice prosiriti....

I ne kontam tvoje poredjenje,plana gradjnje zgrada sa min 30% zelene povrsine(utice na kvalitet zivota)...i tvoje potrebe za vecim stanom???sta je poenta poredjenja???

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Ja cu te odvesti u masu ulica i u samom centru grada gde su kuce i zgrade napravljene tako da gledas ljudima u sobu dok prolazis trotoarom sirine 10 cm tako da se ne mogu ni dva coveka mimoic... Najblizi primer je Grcka ulica u samom centru grada, pa da ne nabrajam dalje, tako da to nije izum ove vlasti, nego je takva gradnja praktikovana i ranije

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ja mislim da je sve ovo ALF-OM organizovao.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 15:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Banja Luka je sasvim dobro isplaniran grad za svoje vreme ...to sto imamo nesposobnu vlast od rata..to je neka druga prica...al barem prestanite *rati i pricati pricu o pravu i postovanju procedura...da se kunite u pravnu drzavu...kad i vi znate da jr sve lopov do lopova,tu ubrajam i pravosudje(posletnja crta odbrane pravne.drzave)...cast nekim izuzecima ,klanjam im se...

Jos jednom,nije problem sto je srusen park...al problem je kako je ta osoba dobila to zemljistr ...i zato im svima.treba ebati sve po spisku,koji su to omoguili...problem je sto davidoviceva zena dobija da izvrsi rekonstrukciju kastela,problem je sto moras placati reket za vecinu profitabilnih delatnosti,problem je sto ljui kradu bez ikakvih ogranicenja,oni sami smatraju da je to normalno,problem je sto direktor drzavnr.firme za koju.godinu postajr milioner u drustvu gde je posecna plata 700km...sam picin park je najmanji problem...ali smo zamislite koliko ce taj isti mile r jahati nas narod,ako mu ovo prodje i uzme desetine miliona eura...neces se budale moci otarasiti...a budale ce ubisyiti banja luku i sve...jer jednostavno,seljak jr sa sela(tamo zivi, ima kucu,boli ga sta ce biti u gradu,tamo ide na posao i pije kafu,prespava ponekad),a dete iz stambenog bloka..ima samo taj blok zgrada,tu i jede i spava,igra se,pije kafu,radi...
Neplanska gradnja u centru ubija ljude koji tu zive...koji nemaju sela,niti zele ici na.selo da gledaju travu i drvece

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
али опет мјешате бабе и жабе. овдје је ријеч о парку а то о чему ти причаш свако за себе заслужује појединачан протест или велику револуцију.
то је оно што ти херц покушава објаснити .

каква је то прича о дјетету из стамбеног блока? значи не жели ићи на село али хоће да има шљивик пред зградом? па сваки тај стан у центру вриједи више него кућа са пристојним имањем на периферији.. продај брате и одсели се и ето ти ливаде, шуме, свега.

не контам стварно ове приче, много су смјешне и јадне у исто вријеме.

и то да је БЛ плански грађена, јест ал` замало. што рече херц, има хрпа старих објеката гдје са тротоара комотно могу да гледам у нечију кухињу.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 16:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja imam šljivu ispred zgrade.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 16:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Пеле Мали je napisao:
али опет мјешате бабе и жабе. овдје је ријеч о парку а то о чему ти причаш свако за себе заслужује појединачан протест или велику револуцију.
то је оно што ти херц покушава објаснити .

каква је то прича о дјетету из стамбеног блока? значи не жели ићи на село али хоће да има шљивик пред зградом? па сваки тај стан у центру вриједи више него кућа са пристојним имањем на периферији.. продај брате и одсели се и ето ти ливаде, шуме, свега.

не контам стварно ове приче, много су смјешне и јадне у исто вријеме.

и то да је БЛ плански грађена, јест ал` замало. што рече херц, има хрпа старих објеката гдје са тротоара комотно могу да гледам у нечију кухињу.

Неком лакше уђе у дупе него у главу...
Џаба објашњавати, мој Ацо...

Poslednji put menjao јан_де dana 04 Jun 2012, 17:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 16:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
danijell je napisao:

E'o sad će bager....

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 16:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
Koliko je samo kvalitetnih preduzeca unisteno u Banjaluci:
Čajavec,
Mljekara,
Fabrika duvana,
Fruktona Banjaluka,
Jelšingrad,
Incel,
Kosmos,
Fabrika obuce Bosna...

Strasno!

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ја не знам је л` овај глуп или је само провокатор?

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ma nije mi jasno gradnja novih naselja...poredi starcevicu ili borik sa naseljem kod merkatora?neuporedivo!!!!sve je 10 puta zbijenije...

Najvise se nerviram i pricam nekad glupe price ,da bih mogao dobiti od vas odgovor...ZATO PODRZAVATE OVO SRANJE,i zasto kritikujete ljudr sto protestvuju,bar nesto pokusavaju napraviti...zasto jednostavno ne pjujete ovu vlast,ako su zasluzili!!??jedino ako mislite da nisu zasluzili..ili ona prica svi su isti,kad tad....onda nemamo sta pricati..jer se apsolutno nr slazem

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 17:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
Пеле Мали je napisao:
каква је то прича о дјетету из стамбеног блока? значи не жели ићи на село али хоће да има шљивик пред зградом?

Djete iz bloka hoce posao u fabrici, preduzecu, trgovini, radnji . . .

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 17:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vlast pljujemo godinama, a uzaludni protesti su sada aktivni... Zasto ti i slicni tebi ne zelite da razumete o cemu govorimo... Protesti su OKi, ali kada imaju smisla i kada se rade preventivno da bi se zaustavile neke stvari, a ne sada kada je covek dosao sa masinama... Idi protestuj tamo gde to ima smisla i bicete podrzani

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 17:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
danijell je napisao:

E'o sad će bager....

Biće onda, decooo oo ooo oooo :) I onda se skupe deca iz zgrada, a oni nisu fini kao oni što u parku protestuju :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 17:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
old fashion men je napisao:
wizzy_bl je napisao:
moralo je biti 30% zelene povrsine minimalno

Zajebi tu spiku iz sedamdeset i neke, i ja kad sam se tek oženio dosta mi je bio stan od 50 kvadrate, a sada kada su došla djeca malo mi je i 90. Tako i to nekadašnje planiranje, Bolje bi bilo da su planirali manje zelenih površina, a šire ceste sa više traka, sada ne bi imali saobraćajne gužve, komunisti planirali kao da nikad neće biti više od 50 hiljada stanovnika niti više od hiljadu registrovanih automobila :roll:

to ti je do mentaliteta
da ovo nije zemlja sa vecinskim ruralnim stanovnistvom ne bi se ni zgrade pravile uz cestu, a i planiralo bi se prosirenje saobracajnica
a da nisu komunisti krivi samo za to, evo komunizma odavno nema, pa ne vidim da je neko isplanirao rjesenje za saobracaj ;)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 17:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa u dosta slucajeva je resenje da se posece drvece ili da se sruse zgrade :D

Na par mesta je bilo poseceno drvece zbog prosirenja ceste, pa su ljudi kukali kao blesavi :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 17:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa da se fino planiralo ne bi se drvece ni trebalo sjeci
a i da je to neizbjezno, nakon prosirenja moglo se zasaditi novo, ali zbog odlicnog planiranja nema se gdje :)

ps. @RSBoljaPolovina odgovor na tvoje pitanje je: Gradiscanac :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 18:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Hertzog je napisao:
Pa u dosta slucajeva je resenje da se posece drvece ili da se sruse zgrade :D

Na par mesta je bilo poseceno drvece zbog prosirenja ceste, pa su ljudi kukali kao blesavi :D

Sjeca li se iko zasto oni posjekose drvored u ul.Kralja Alfonsa 13-og?Koliko se sjecam nije bilo nikakvog prosirenja ceste,jest korijenje drveca izbijalo onaj trotoar...al mislim ubit onakvu `ladovinu u centru grada,fali mi to drvece tu najvise sibam tom ulicom cesto prema Gospodskoj,grehota!

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 18:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Ja da zivim u blizini parkica, potrgao bih onu "ogradu".
Jebes proteste bez konfrontacije. Ovako se protestuje:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z-aijQUXA4k[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 19:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
Posjeceno je drvece jer je bilo staro i kod svakog nevremena padne neko drvo pa je tako skoro i onu zenu zamalo ubilo...a sto se tice organizovanja protesta nacuo sam danas da ce raditi pendreci jer svaki protest mora biti najavljen t.j. dozvoljeno je javno okupljanje ali ono koje ne ugrozava funkcionisanje grada t.j. ne smije se blokirati saobracaj...eto pa sad mitingujte...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]