banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 19:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
јан_де je napisao:
.
Конкретно и само конкретно, и први ћу доћи д то подржим. Овако, све то трагикомично излгеда...

Mislim da je rjesenje toliko ocigledno da nema sta posebno da ti bude tragikomicno.
Zaustaviti radove, a park UREDITI da ne lici na livadu koja lici na park. I to je to. Nema tu puno mudrovanja.

Sada je to NEMOGUCE, idemo dalje. Neka pokrenu promene na nekim buducim projektima koje grad planira, a ne kada udju masine i KADA VIDE DA JE NAROD RASPOLOZEN. Do tada samo sede u fotelji

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
@РС,

Касно, мајсторе... Касно... О томе се требало мислити на вријеме(кад је РП доношен, а сваки РП можеш отићи и погледати у општини и дати приговор)
Ај` буди искрен и реци колико си РП-ова погледао, а да не питам колико си примједби дао? :wink: Плус што се сви РП-ови уредно објаве на сајту града, дакле доступни су свима. Да је тад дошло 1000 људи и рекло "Не може, неће ту бити зграда, хоћемо парк", другачије би било...
Послије је*ања нема кајања...

Али нек` oво обуде наук за будућност. Пратити шта се ради, активно се укључити у све, и превентивно дјеловати. А не бунити се кад багери дођу. тад је касно... :-?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Izbrisaše onaj post na fb što sam prekopirao ovdje, toliko o njima i demokratiji.

Citiraj:
Али нек` во обуде наук за будућност. Пратити шта се ради, активно се укључити у све, и превентивно дјеловати. А не бунити се кад багери дођу. тад је касно...

+ 1; a naročito što će sad pod lupom biti sva NGOvna, aktivisti i zaštitinici nejači, pa da vidimo ko šta koliko radi i za koje pare.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Sad negdje vidjeh...kazu da je, nakon jucerasnjih protes, ostalo toliko smeca da je sramota.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
pa isti ljudi su išli na Čolu i ostavili smeće. Tu ništa ne pomaže, trebali bi se roditi ponovo...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
ferdinand je napisao:
Sad negdje vidjeh...kazu da je, nakon jucerasnjih protes, ostalo toliko smeca da je sramota.

O tome vam ja pričam, ovi ljubitelji parkova i prirode su poput onih snobova što kad ih se intervjuiše i pita šta fali njihovom gradu, a oni obavezno ko iz topa i na prvu odgovore; više kulturnih sadržaja, a da pri tome nikad ni u kino nisu otišli niti im pada na pamet, a o pozorištu ili nekoj izložbi da ne govorim, ali svejedno njima to fali :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2003, 02:53
Hertzog je napisao:
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
јан_де je napisao:
.
Конкретно и само конкретно, и први ћу доћи д то подржим. Овако, све то трагикомично излгеда...

Mislim da je rjesenje toliko ocigledno da nema sta posebno da ti bude tragikomicno.
Zaustaviti radove, a park UREDITI da ne lici na livadu koja lici na park. I to je to. Nema tu puno mudrovanja.

Sada je to NEMOGUCE, idemo dalje. Neka pokrenu promene na nekim buducim projektima koje grad planira, a ne kada udju masine i KADA VIDE DA JE NAROD RASPOLOZEN. Do tada samo sede u fotelji

To uopste nije nemoguce, u roku od 7 dana moze se srediti, posaditi nova trava i drvece. Zasto bi bilo nemoguce!? Jel nece trava vise da izraste? Sve je to vrlo moguce i ako se stvari razviju u ovom pravcu u kojem sada idu, bolje bi bilo gradonacelniku da zaustavi radove, jer se nezadovoljstvo sa parka formira i uoblicuje u nezadovoljstvo protiv gradonacelnika, a bogami i prema predsjedniku. Ako se dovede do situacije ili park ili gradonacelnik, sta mislis na koju ce stranu prevagnuti?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 14:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jos jedan mladi goranin :lol:

Batice gradjevinska dozvola postoji, zemljiste je privatno, nije tvoj/vase/nase, regulacioni plan usvojen i prosao sve pravne procedure bez zalbi na isti. Obesi macku o rep to tvoje sadjenje trave i drveca, gde ste do sada bili da uredjujete parkove, sada ste se javili i svi od vas najpametniji, kako da ne.
Pozdravi dakice, trifunovice nvo i ostale, sto takvi donesu boljitka ovom gradu, ja cu duplo vise, a pri tome necu mrdnuti iz kuce

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 14:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Jos jedan mladi goranin :lol:

Batice gradjevinska dozvola postoji, zemljiste je privatno, nije tvoj/vase/nase, regulacioni plan usvojen i prosao sve pravne procedure bez zalbi na isti. Obesi macku o rep to tvoje sadjenje trave i drveca, gde ste do sada bili da uredjujete parkove, sada ste se javili i svi od vas najpametniji, kako da ne.
Pozdravi dakice, trifunovice nvo i ostale, sto takvi donesu boljitka ovom gradu, ja cu duplo vise, a pri tome necu mrdnuti iz kuce

A nebitno je sto se neregularnim putem stiglo do svega toga!? Ili ce se to tolerisati jer je ipak u pitanju kum nekoga na vlasti? Kad naprave zgradu, onda je gotovo, jer rusiti je nema smisla. Ali to tada, sve moze na reviziju, pa i regulacioni plan. Mani te price, svrsen cin, tamo ovamo, to ne pije vode.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 14:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Neregularnim putem kako? Nije bilo javnog poziva za kupovinu spomenutog zemljišta? Nije investiror predao sve tražene papire prilikom ganjanja građevinske dozvole? Nije regulacioni plan bio izložen za javnu raspravu i nije regularno izglasan u skupštini grada?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 14:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rekao neko od "organizatra" da je neregularno pa ovce bleje za njim :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Citiraj:
To uopste nije nemoguce, u roku od 7 dana moze se srediti, posaditi nova trava i drvece. Zasto bi bilo nemoguce!? Jel nece trava vise da izraste?

Nemoj majke ti...da Tamaris napravi jos jedan Jurassic park(kao onaj u centru)

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Kao sti sam i u startu rekao..nema nista od ovoga...

Ali mi herzog i dalje ide na neku stvar sa pricom o zakonu i pravnoj drzavi(idi pricaj sa dodikom o tome,danas sam citao njegov.komentar),ovakvoj kakva je oa nasa...popisam se ja na tu drzavu i na ovakvu vlast...kad se gradio borik,starcevica,nova varos...na placu gde je trebaa biti zgrada,moralo je biti 30% zelene povrsine minimalno...e to je drzava,planska gradnja...a ovo ostalo je sve sranje...

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 14:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Rekao ti je i El Presidente danas da je nezakonito okupljanje gradjana iako je po Clanu 30. Zakona o javnim okupljanjima RS: (1) Drugi javni skupovi su okupljanja građana čija je svrha ostvarivanje državnih, vjerskih, humanitarnih, kulturno-umjetničkih, sportskih i drugih interesa, koja nemaju za cilj ostvarivanje prihoda i ne prijavljuju se.

Pa kome sada vise vjerujes?

I ne moras se toliko upirati da dokazes kako si dobar partijski clan, nece te nagraditi za to. Vidio sam to na mladima SNSD-a koji su izgurali izbore 2006. pa dobili jednu veliku cunu za to.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 14:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

insp_CaLLahan je napisao:
Citiraj:
To uopste nije nemoguce, u roku od 7 dana moze se srediti, posaditi nova trava i drvece. Zasto bi bilo nemoguce!? Jel nece trava vise da izraste?

Nemoj majke ti...da Tamaris napravi jos jedan Jurassic park(kao onaj u centru)

Njima ni bastu da okopaju ne bi povjerio :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 14:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Popisam se i ja i na zakon i na pravnu drzavu kao sto je ova, zabole me i za Milom i za SNSDom, PDPom i ostalim strankama... Ti na tu svoju stvar natakni nekoga sa istim seksualnim opredeljenjem, a mene zaobidji... Nigde nisam rekao da je regularno dosao do zemljista (niti znam da jeste niti da nije), ali se buniti sada kada je sve zavrseno sa papirologijom je smesno, niti mozes organizovati novi tender niti mozes menjati regulacioni plan... Citaj malo sta pisem i ne izmisljaj

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 14:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kastel se raspada, tender za izgradnju dobila zena od davidovica umesto da se zalite i protestvujete oko toga, da se urede zelene povrsine i da Zgradoljub ne pravi sebi hotel tamo vi se zajebavate i trosite na picin park, livadetina obicna... Opet ce ista stvar biti i sa Kastelom, svi ce cutati i sad se niko ne javlja, a kada krenu radovi vristace isti ovi kao i u picinom parku

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
wizzy_bl je napisao:
moralo je biti 30% zelene povrsine minimalno

Zajebi tu spiku iz sedamdeset i neke, i ja kad sam se tek oženio dosta mi je bio stan od 50 kvadrate, a sada kada su došla djeca malo mi je i 90. Tako i to nekadašnje planiranje, Bolje bi bilo da su planirali manje zelenih površina, a šire ceste sa više traka, sada ne bi imali saobraćajne gužve, komunisti planirali kao da nikad neće biti više od 50 hiljada stanovnika niti više od hiljadu registrovanih automobila :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 15:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Popisam se i ja i na zakon i na pravnu drzavu kao sto je ova, zabole me i za Milom i za SNSDom, PDPom i ostalim strankama... Ti na tu svoju stvar natakni nekoga sa istim seksualnim opredeljenjem, a mene zaobidji... Nigde nisam rekao da je regularno dosao do zemljista (niti znam da jeste niti da nije), ali se buniti sada kada je sve zavrseno sa papirologijom je smesno, niti mozes organizovati novi tender niti mozes menjati regulacioni plan... Citaj malo sta pisem i ne izmisljaj

Onda ne lupetaj da je sve po propisu, zakonu i regulativama. I, ako nemas argumenata, ne vrijedjaj...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Sve ceste koje su tada napravljene i danas sluze extra,a broj auta se povecao par puta...iste te ceste kad su pravljenje uvek je bilo prostora za prosirenje,tj NIJE BILO OBJEKATA IZGRADJENIH DO SAME CESTE...kad je dosla lopovska drzava,zgrade su pocele nicati na metar do ulice...i sad zbog takvih zgrada ne mozes ni ulice prosiriti....

I ne kontam tvoje poredjenje,plana gradjnje zgrada sa min 30% zelene povrsine(utice na kvalitet zivota)...i tvoje potrebe za vecim stanom???sta je poenta poredjenja???

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]