banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 10:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
prolup je napisao:

Pitanje da li je bas tako kako ti tvrdis mada ja bi volio da je tako. Dok sam kucao prethodni post, na toj grupi koja broji nesto vise od 40 000 clanova je osvanuo ovaj post http://www.sdsrs.com/sajt/index.php?opt ... 0&Itemid=9 koji samo kupi lajkove. Da su pametni ili da rade ovo iz pravog cilja tu bi bruku obrisali, ovako samo jos vise gube na kredibilitetu i tih par stotina ljudi se svakim danom sve vise pretvara u hodajucu kampanju.

Da su izbori krajem sedmice, mozda. Ali ovako, ko se od ovih u oktobru pozove na podrsku protestima mislim da nece dobiti neku bitniju podrsku, a da se skine Davidovic, potrebno je upravo tako nesto.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Колико левата и напрђивача на једном јесту, па то је страшно. А нарочито ова балавурдија с пивом.
Као они нешто протестују, а до јуче се мућкали у јајима. Ставили цвике и шешириће, а још им ни бркови нису никлу. Али битно је да се протестује, да се "брани" Бањалука.
Једино што ми се свиђа је што навијају за Борац :)

Нико ништа конкретно није предложио. Него само повици :"Уааа сељаци, уништавате нам град"... "Забетонирајте нас" и сл. идиотарије...Посебно ме "ганула" пјесма младе бањалучке умјетнице Лане, која је питала зашто се бојимо дрвећа и зеленила :o

Кад погледаш БЛ са Шехова, види се да има дрвећа 20 пута више него зграда... Чуј, постајемо град бетона...О, земљо, отвори сееее....Какав црни град бетона.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
mali off, koliko god minimizirali važnost ovih dešavanja, činjenica je da je ova tema na forumu jako živa i ne znam koja je skoro ovako za par dana dostigla 40 + strana.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ko nije bio na čolinom koncertu dobiće po dva neopravdana...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Kako ti iz Dubaia znas sta je ostalo posle colinog koncerta. Uz to ko je rekao da je normalno trosenje para na Colu, Ninu i slicne, a i pored toga gra je ociscen nakon koncerta, nije Dodik bacao smece po trgu nego gradjani :)

Ma ja sam naveo Cavica upravo iz razloga sto se zna ko je i sta je uradio, a opet i kao takav ima veci uticaj od Gunje, nilskog konja iz Buke i slicnih pacijenata. Zato je i bitno ko protestuje

Kad je Nirvana istakla znak "zabranjen ulaz psima i srbima", a nedugo nakon toga Axl Rose digao na jednom koncertu 3 prsta i rekao "I'm chetnik", neupucenom i nezainteresovanom covjeku bi to djelovalo kao super stvari podrska nama Srbima u teska vremena...
Pametan i upucen bi skontao da je to samo jedno u nizu od prepucavanja GNR protiv ovih iz Sijetla, te da njihove podrske ili pogrdne rijeci nemaju ama bas nikakvog uticaja ni na ratna desavanja ovde niti na medjunarodnu politiku prema nama.
Tako da i nije bitno ko protestuje, bitno je da se onima koji zele da sprovedu u djelo betoniranje da do znanja da su malo vise prekrdasili po pitanju ludjacke gradnje po Banjaluci.
Koju tajne motive mogu ostvariti ili koju korist na sve to moze da ima Gunja, Nilski Konj i slicni? Ja bas i ne vidim neku korist za pomenute.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Kad je Nirvana istakla znak "zabranjen ulaz psima i srbima",

Ti si ovo vidio? Uživo, na netu, bilo gdje? Il' si samo čuo od nekoga ko zna nekoga....?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:

Кад погледаш БЛ са Шехова,

Dovoljno je da odes u Borik, i da vidis kako se grade zgrade, nacin na koje su pozicionirane, gdje su poslovni prostori i sl.
A onda pogledaj novo-gradnju pa ces skontati neke stvari.
Znas li ti da u BL ima novih zgrada gdje komsiji bukvalno mozes skociti iz svog prozora kroz njegov u dnevni boravak? Ili ne daj boze u spavacu sobu :)
Skontaj malo da nije sve u odbrani "picinog parka" nego ima nesto i u revoltu protiv Banjaluke nacickane bez igdje ikakvog reda...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
nije Dodik bacao smece po trgu nego gradjani

i ja kažem nije Mile kriv, mi smo govna!

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Kad je Nirvana istakla znak "zabranjen ulaz psima i srbima",

Ti si ovo vidio? Uživo, na netu, bilo gdje? Il' si samo čuo od nekoga ko zna nekoga....?

Jos 94-95e.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
опозиција неће имати никакве користи од овог, опозиција није у стању да се организује и договори око заједичког кандидата.. дакле, опозиција не постоји, леми је скроз фино подмирио све њих.

једини који су овдје у плусу су нилски коњ и његове букаџије и та врста "слободоумних грађана" из НВО сектора која треба да оправда своје постојање и успут добије неки динар да ућуте. дакле, класични паразити који се окористе од свих страна и успут нафатају неколико испраних мозгова и јачају свој утицај. у прилог мојој тврдњи говори и чињеница да се ти људи појављују само када се око нечег дигне велика медијска халабука јер ће и онда они бити виђени.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:09 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Gdje? Pošto si ti jedini za koga sam ja čuo da kaže da je on to vidio. I ako si vidio, da li si siguran da Nirvana ima ikakve veze sa tim?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sa fejsbuka upravo priča lik čije mišljenje cijenim

Citiraj:
Upravo sam se vratio iz grada.
Picin park više ne postoji...
Dakiću treba zabraniti da organizuje bilo šta.
Sjebao je Occupy BL, sad je sjebao ovo...
Što se hvata tih stvari ako nema MUDA ni za šta?
Ili je Dodikov pijun... Gluplje i jadnije od ovoga nije moglo.
Pitam se hoće li se narod ponovo ikada poželiti okupiti...
To je to... "Šalji budalu u vojsku i sjedi u kući i plači..."
Tako nam i treba kad i proteste organizuju ljudi koji nisu iz BL.
Sramota.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
јан_де je napisao:

Dovoljno je da odes u Borik, i da vidis kako se grade zgrade, nacin na koje su pozicionirane, gdje su poslovni prostori i sl.
Znas li ti da u BL ima novih zgrada gdje komsiji bukvalno mozes skociti iz svog prozora kroz njegov u dnevni boravak? Ili ne daj boze u spavacu sobu :)
Skontaj malo da nije sve u odbrani "picinog parka" nego ima nesto i u revoltu protiv Banjaluke nacickane bez igdje ikakvog reda...

Tako je svugde u svetu, maksimalo se iskoristi prostor. Imas zakon kolika mora biti udaljenost i to je to.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

dtkbl je napisao:
sa fejsbuka upravo priča lik čije mišljenje cijenim

Citiraj:
Upravo sam se vratio iz grada.
Picin park više ne postoji...
Dakiću treba zabraniti da organizuje bilo šta.
Sjebao je Occupy BL, sad je sjebao ovo...
Što se hvata tih stvari ako nema MUDA ni za šta?
Ili je Dodikov pijun... Gluplje i jadnije od ovoga nije moglo.
Pitam se hoće li se narod ponovo ikada poželiti okupiti...
To je to... "Šalji budalu u vojsku i sjedi u kući i plači..."
Tako nam i treba kad i proteste organizuju ljudi koji nisu iz BL.
Sramota.

To je poenta mog piskaranja na ovoj temi. Moral naroda za daljnja okupljanja ce biti nula

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
u boriku ima par novih zgrada kod aqvane i par u mejdanu...ono je sramota što jeste jeste...budimire, budimire...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Najvece ruglo i sramota ovog grada je Mali Drvar

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Gdje? Pošto si ti jedini za koga sam ja čuo da kaže da je on to vidio. I ako si vidio, da li si siguran da Nirvana ima ikakve veze sa tim?

Jedna od prvih "kaseta" u BL sa, cini mi se, Nevermind albuma. Kolega ju je imao, vidio sam svojim ocima.
Navodno da je u kasnijim izdanjima ta recenica izbacena.

Kao sto rekoh, Axl Rose je iz jednog jedinog razloga rekao, cini mi se da je to bio koncert u Brazilu, "I'm Chetnik" sa 3 podignuta prsta, i to samo zbog toga da bude nasuprot onog sto je bio stav Nirvane.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
јан_де je napisao:

ЈА нешто и нисам чуо да је неко неком скочио у спаваћу собу преко балкона, али добро...
Далеко од тога да мислим да је све сјајно и бајно, баш напротив, али лупетање без икаквог смисла на овим "протестима" ми је ван сваке памети.
Дајте конкретне приједлоге, дајте петиције, дајте нешто смислено...
"Уааа сељаци", пас са папиром у устима на коме пише "Гдје ћу ја какити" и сл. су идиотарије...
Конкретно и само конкретно, и први ћу доћи д то подржим. Овако, све то трагикомично излгеда...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
.
Конкретно и само конкретно, и први ћу доћи д то подржим. Овако, све то трагикомично излгеда...

Mislim da je rjesenje toliko ocigledno da nema sta posebno da ti bude tragikomicno.
Zaustaviti radove, a park UREDITI da ne lici na livadu koja lici na park. I to je to. Nema tu puno mudrovanja.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A čuo sam da Dakićevci inače jako uspješno godinama dobijaju finansijsku podršku kako sa opštinskog nivoa, tako i od stranih donacija. Da su išta konkretno uradili za ovih godina ja ne vidjeh. Dakle za lagano odjavljivanje sa ove teme, moja poenta je da ne treba odustati od borbe za bolji život u ovom gradu i državi, ali sa ovim likovima se ništa neće postići.

edit:
Citiraj:
Koju tajne motive mogu ostvariti ili koju korist na sve to moze da ima Gunja, Nilski Konj i slicni? Ja bas i ne vidim neku korist za pomenute.
kako ne mogu, pa sišu Soroša i ostale donatore godinama. Pa napišu u svojim narednim izvještajima da su ONI podigli bunu i organizovali. Krenu projekti, a para kaplje...

Poslednji put menjao dtkbl dana 04 Jun 2012, 13:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]