banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 19:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
nisam bio sve dane prosle sedmice u BL, ali koliko se sjecam, bar jedan od protesta je bio u 18h... to ukljucuje mogucnost da dodju svi oni koji ne rade drugu smjenu.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
To je bilo prva dva dana, sada su svaki dan u 12.00, bar koliko sam ja upratio. Bas me zanima kome je to palo na pamet

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Besposlenima...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
Hertzog je napisao:
Bitno je kada znam da vecina njih nije tu zbog osnovnog cilja protesta, vec zbog svojih licnih interesa

A ako si normalan organizator, protes ces organizovati van radnog vremena da bi dosli i doktori i sl

Ja kad sam vidio Draska gradskog lafontea da protestuje protiv parka jer ga grad nije podržao za onaj njegov projekat dve žene na ulazu u Banj Luku...sve mi je bilo jasno, a da je uzeo pare ne bi ni izvirio kroz prozor.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
ko to ima vremena u 12h da protestuje

a ko ima vremena da piše po forumu u 12? :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Slika

као воле парк а погледајте шта је смећа по земљи...

Slika

клинац од 14 година са пивчугом у руци.. и то говори о менталитету протестаната. иако ми се свиђа његова мајица, на погрешном је путу.

Slika

још једна пивчуга пред овом дивном дјецом.. одличан примјер дајете.

и за крај.. нилски коњ скроз лијево

Slika

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Ja samo razmišljam koliko ovdje ima krpelja i jel ovaj što sjedi sa gitarom na travi kojeg zakačio. Nek se javi, ako ovo čita. :lol:

Ne smetaju mi ovi protesti, ako protestanti znaju zbog čega protestuju. Mnoge evropske zamlje imaju bogatu istoriju štrajkova i protesta, mi smo mlada država i još imamo mnogo toga da učimo, ako hoćemo.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2003, 02:53
Mora da je neopisivo uzbudljiv osjecaj sjediti kod kuce za racunarom i mrziti svakog ko se pokrenuo da nesto uradi u Banjaluci!?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

krpelja ima, to se jasno vidi, al navedite mi proteste, bilo gdje u svijetu, da ih nema.
uostalom, zna se sto je u 12h - tad je djeci najmilije pobjeci iz skole i ovima iz prve i ovima iz druge smjene :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gunja :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

doodler je napisao:
Mora da je neopisivo uzbudljiv osjecaj sjediti kod kuce za racunarom i mrziti svakog ko se pokrenuo da nesto uradi u Banjaluci!?

мислим да је ипак узбудљивије доћи на форум након 9 година кад се осјетиш прозваним

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:

izvini, ali to sto ti prozivas je tipicna banjalucka seljacka politika u smislu "JOOJ COVA VID ONOGA, STA CE ON, GDJE CE ON NESTO URADITI?"
pa sta nek je i 100 Gunja, ako na protest od 1000 ljudi dodje 500 besposlicara, a za dobru je stvar, to po meni ponistava svu "gunjavost" protesta.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
doodler je napisao:

Niko nikoga ne mrzi, ali su ovi protesti lakrdija koja se pretvorila u takvu prljavu i odvratnu kampanju opozicije, da ja, koji sam vjecito kontra Mile od udaranja djece u Boriku pa na ovamo razmisljam da mu dam glas, koliko su ovi odvratni.
Hrpa besposlicara i wannabe revolucionara koji ovakvim svojim potezima ucvrscuju pozicije vozda.
Dovoljno je samo baciti pogled na grupu spasimo picin ili tako nesto na fejsu, gdje je jedan od administratora i nilski konj pa da ti sve bude jasno. Ismijavanje covjeka koji vozi kamion, cenzura kao u S.Koreji gdje na svaki pokusaj diskutovanja skoci hrpa djece i vice: aaaaa SNSD-ov kadar i onda krecu prozivke. Odvratni su i jedni i drugi.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

prolup je napisao:
Odvratni su i jedni i drugi.

Vecina naroda nije toliko glupa da ne skonta istu stvar.
Ako opozicija misli da ce steci neke poene na osnovu podrske ovom protestu, mislim da su se poprilicno prevarili. Nije vise ni narod tolika stoka da takve stvari ne skonta.
U svakom slucaju, ja bih se na mjestu gradjanina koji protestuje izdigao iz politickih priljepaka, i podrzao protest zbog validnih razloga.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Hertzog je napisao:

izvini, ali to sto ti prozivas je tipicna banjalucka seljacka politika u smislu "JOOJ COVA VID ONOGA, STA CE ON, GDJE CE ON NESTO URADITI?"
pa sta nek je i 100 Gunja, ako na protest od 1000 ljudi dodje 500 besposlicara, a za dobru je stvar, to po meni ponistava svu "gunjavost" protesta.

Vise ce uraditi jedan Dragan Cavic nego 10000 Gunja. Njega licno ne volim jer je klosar klasicni, zato sam ga i citirao, uz to kada vidim sa kim stoji jos mi je lakse da ga citiram :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2003, 02:53
Пеле Мали je napisao:
doodler je napisao:

мислим да је ипак узбудљивије доћи на форум након 9 година кад се осјетиш прозваним

Ja sam samo clan foruma vec 9 godina... Jesi pogledao sta je ostalo iza Colinog koncerta ili bas ne smijes prokomentarisati po partijskoj duznosti?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Hertzog je napisao:

Vise ce uraditi jedan Dragan Cavic nego 10000 Gunja. Njega licno ne volim jer je klosar klasicni, zato sam ga i citirao, uz to kada vidim sa kim stoji jos mi je lakse da ga citiram :)

Eh da je vlast kao kompjuter, pa kad jedan softver/hardver ne radi kako treba, da samo izvrsimo deinstalaciju ili povratak na staro.
Zvuci Cavic kao alternativa, ali po meni je to sve ista bagra. S druge strane Zgradoljub po lokaciji gdje je rodjen vise Gradisnjanin (?!) (Kako se uopste kaze za nekog ko zivi u Gradisci??)... pa nije ni cudo sto u gradu koji nije njegov rodni grad ovako gradonacelnikuje. U svakom slucaju, covjek je rodom s ONE strane Laktasa.

Poslednji put menjao RSboljaPolovinaBiH dana 04 Jun 2012, 12:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
prolup je napisao:
Odvratni su i jedni i drugi.

Vecina naroda nije toliko glupa da ne skonta istu stvar.
Ako opozicija misli da ce steci neke poene na osnovu podrske ovom protestu, mislim da su se poprilicno prevarili. Nije vise ni narod tolika stoka da takve stvari ne skonta.
U svakom slucaju, ja bih se na mjestu gradjanina koji protestuje izdigao iz politickih priljepaka, i podrzao protest zbog validnih razloga.

Pitanje da li je bas tako kako ti tvrdis mada ja bi volio da je tako. Dok sam kucao prethodni post, na toj grupi koja broji nesto vise od 40 000 clanova je osvanuo ovaj post http://www.sdsrs.com/sajt/index.php?opt ... 0&Itemid=9 koji samo kupi lajkove. Da su pametni ili da rade ovo iz pravog cilja tu bi bruku obrisali, ovako samo jos vise gube na kredibilitetu i tih par stotina ljudi se svakim danom sve vise pretvara u hodajucu kampanju.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

doodler je napisao:
Пеле Мали je napisao:
doodler je napisao:

Ja sam samo clan foruma vec 9 godina... Jesi pogledao sta je ostalo iza Colinog koncerta ili bas ne smijes prokomentarisati po partijskoj duznosti?

да си редован члан форума 9 година онда би знао какво је мишљење имам о тренутној политичкој елити РС јер сам прилично активан на подфоруму политика. нисам члан ниједне партије и нисам био на чолином концерту.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako ti iz Dubaia znas sta je ostalo posle colinog koncerta. Uz to ko je rekao da je normalno trosenje para na Colu, Ninu i slicne, a i pored toga gra je ociscen nakon koncerta, nije Dodik bacao smece po trgu nego gradjani :)

Ma ja sam naveo Cavica upravo iz razloga sto se zna ko je i sta je uradio, a opet i kao takav ima veci uticaj od Gunje, nilskog konja iz Buke i slicnih pacijenata. Zato je i bitno ko protestuje

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]