banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 22:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jun 2012, 11:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Znajuci par ljudi koje sam video dok sam prolazio mogu sa sigurnoscu reci da su paraziti. Sve stogodisnji studenti koji su se uvalili u SOBL i druge studentske organizacije, pa od onog debila Puhala, kojeg nema gde nema

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 11:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
borke - nazalost tuga - mislim da je istina! :(

Puno ima takvih slucajeva po banjaluci i sam sam bio svjedok da gledam kako ljudi kopaju po kontejnerima!

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ti iz SOBLa i drugih organizacija jesu paraziti. Bar 90% njih. I jedno 10% entuzijasta, koji kontaju da mogu promjeniti nesto. Ja znam dosta ljudi sto su isli na proteste i znam dvojicu koji su danas tamo. Znam da sigurno nisu "paraziti", zato govorim.

Protiv protesta nisam, ali ovaj park je svejedno bio gola voda. Treba energiju uloziti u nesto sto se moze sprijeciti i promjeniti; za Picin je vec kasno.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 11:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma ko bi svima ugodio, kada je bila ona livada, onda ajde kosi ambroziju, te alergija te ovo te ono, sada kažu ne valja zgrada, daj nazad ambroziju... :D :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto je najcrnje, video sam njih par za koje znam da nisu iz BL, koji studiraju 100 godina na filizofskim i masinskim fakultetima, uvalili se u te studentske organizacije, parazitiraju i kao oni se bore za picin park. Nisu ni znali da postoji jer dalje od studentskog i kluba Venecija nisu otisli. Dokone budale, na njih sam mislio, tesko da poznajem sve protestante :lol:

Nekoliko njih koji su najglasniji na drustvenim mrezama nisu rodjeni ni blizu BL, a kamo li da su ofrasli u njoj

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 11:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Jes' ti stvarno toliki snob ili se samo dobro trudis?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Picin je bio neuredjen totalno. Ja sam tamo proveo djetinjstvo, ali ono je bas livada. I u zadnjih par godina sam rijetko kad naletio na nekog tamo. Uglavnom budu jedan covjek ili dva i to ti je.
Sad sto se grade zgrade, to je drugi par opanaka. Bolje i to, nego da je neiskoristen. Ja bih volio da je to sredjeno i napravljen pravi park, ali nije.
BL i dalje ima dosta zelenih povrsina. Zajedno sa Ljubljanom, jedini smo grad iz bivse Juge, koji ima preko 27 m^2 po stanovniku. A to je neka moderna norma o zdravom zivotu, okolisu, zelenoj gradnji, bla, bla.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 11:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dervento je li i ti places za picinim parkom. Sa stare autobuske si isao tamo da se igras kada te dovedu u BL

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Taman posla. Imamo ovde i livade i stoku. Ne moram zbog tog u BL. Gdje je stara autobuska?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 11:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Inace ne praktikujem ici na manifestacije tipa protesti, pogotovo oni koji nisu nasilni, da ima nekog nasilja pa hajde bar je zanimljivije i prilika da se stekne nesto. Ovo su samo refleksije nas samih, svako od nas poradi malo na sebi i kad vidi ciku pored kontejnera dadne mu marku dve ili koliko vec moze, necu da protestujem sa ljudima koji pored gladnog covjeka koji jede iz kontejnera hrani psa i govori jos kako je human i dobar, ma sikter.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 11:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Picin je bio neuredjen totalno. Ja sam tamo proveo djetinjstvo, ali ono je bas livada. I u zadnjih par godina sam rijetko kad naletio na nekog tamo. Uglavnom budu jedan covjek ili dva i to ti je.
Sad sto se grade zgrade, to je drugi par opanaka. Bolje i to, nego da je neiskoristen. Ja bih volio da je to sredjeno i napravljen pravi park, ali nije.
BL i dalje ima dosta zelenih povrsina. Zajedno sa Ljubljanom, jedini smo grad iz bivse Juge, koji ima preko 27 m^2 po stanovniku. A to je neka moderna norma o zdravom zivotu, okolisu, zelenoj gradnji, bla, bla.

Ma je*es picin, ali mi glupo da ruse onaj par izmedju pozorista i banskog dvora. Vidim da je po regulacionom tu predvidjen neki objekt koji bi spajao pozoriste i banski dvor

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 11:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
fijesta je napisao:
borke - nazalost tuga - mislim da je istina! :(

Puno ima takvih slucajeva po banjaluci i sam sam bio svjedok da gledam kako ljudi kopaju po kontejnerima!

двије ријечи из твог текста су одале да га је писао неко из федерације.. прва је "аутобусок стајалиште" јер то нико у БЛ не користи.. сви кажу аутобуска станица и ово "Узми ову моју пицу, ако хоћеш, ја ју нећу јести", ми овдје кажемо "ја ЈЕ нећу јести" а то "ју" је карактеристично за хрвате мада претпостављам да се користи и у "босанском".

иначе, све што је херц написао је истина. ти ликови што су у подне у парку су бањалучки ЛДП.. то треба сасјећи у коријену :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 11:50 
Bič božji
Bič božji

A kako se zovu one čike koje su operisali noću po tom parku, imaju na sebi samo mantil, obično su iskakali ispred djevojaka i žena...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 11:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
A kako se zovu one čike koje su operisali noću po tom parku, imaju na sebi samo mantil, obično su iskakali ispred djevojaka i žena...

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 11:54 
Bič božji
Bič božji

Hertzog je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Slika

Mirko 's kojotovski, genijalac...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 11:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
dobro hertzog kaze...ko to ima vremena u 12h da protestuje, a konobara ljudi ne mogu naci..i kazu nemaju posla...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
nisam siguran koliko vam je rezonovanje logicno: koliko ja vidim, po vama bi trebali da protestuju doktori nauka, ili mozda trebali bi radnici sa gradjevina koji rade po 12h da odje*u gazde sto im ionako daju crkavicu od plate i dolete umjesto toga na proteste?
u cemu je poenta, sad je postalo bitnije ko protestvuje u odnosu na ono zbog cega se to radi?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bitno je kada znam da vecina njih nije tu zbog osnovnog cilja protesta, vec zbog svojih licnih interesa

A ako si normalan organizator, protes ces organizovati van radnog vremena da bi dosli i doktori i sl

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Hertzog je napisao:
Bitno je kada znam da vecina njih nije tu zbog osnovnog cilja protesta, vec zbog svojih licnih interesa

ma nek su zbog licnog interesa... sta mene to briga, ako ce oni ostvariti neki svoj licni interes time sto protestuju na necemu sasvim desetom, a to nesto deseto je za nas grad bolje od betona, ja sam za.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kao sto rekoh, onda to organizuj van radnig vremena da bi dosli oni koji to stvarno zele zbog parka

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]