banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 18:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jun 2012, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
Mene samo interesuje jel ova što glumi budalu pred ovim kamionom i njoj sični i jedan jedini put su pomislili da ovaj momak što vozi kamion bi da ide svojoj kući, možda ga tamo njegovo djete čeka ????
Jesu al malo sutra. Jel vam on nešto kriv. Ajte pred kuću Mile Radišića pa njega blokirajte, ako imate hrabrosti i pravni osnov. Mislim koji vam je više za taj park. Neka grade dao bog da svaki dan nešto se u bl počne graditi. Pola ih tamo je došlo iz puke dokonosti i pojma nema šta se gradi i ko gradi. Pa najbolje da ostane bl na nivou 70ih. Grad mu je trebao dati besplatno parcelu, ako će sagraditi zgradu u kojoj će 100 - 200 ljudi dobiti posao.
Nakraju krajeva svi vi koji nosite transparente INCEL, JELŠINGRAD .. i slično ... alo probudite se .. pa to je propalo još prije rata i neće nikada više biti kao što je bilo. I još jedna bitna stvar država nije dužna NIŠTA da ti da ... svako je gospodar svoje sudbine i sudbine svojih potomaka. Ko tako ne razmišlja sigurno je u problemu i nek čeka da mu država nešto da ... načekaće se ...
A ovoga dokonjaka iz nvo bi samo pitao šta je on u svom životu konkretno uradio ono u smislu da na kraju tvoga radnog dana ima neki konkretan proizvod koji će nekom biti od koristi ...
Eto toliko pa sad opletite slobodno

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
pogledajte ovaj video,pa onda recite da su protesti kasno organizovani,ili uzaludni...video kaze...POSTOJI SANSA

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 12:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
borke je napisao:
I još jedna bitna stvar država nije dužna NIŠTA da ti da ...

Duzna je da ti da nekorumpirano drustvo bez kriminala!
Jer urusava sve pokusaje pametnih ljudi da pokrenu nesto!

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 12:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Maj 2012, 11:45
borke je napisao:
Mene samo interesuje jel ova što glumi budalu pred ovim kamionom i njoj sični i jedan jedini put su pomislili da ovaj momak što vozi kamion bi da ide svojoj kući, možda ga tamo njegovo djete čeka ????
Jesu al malo sutra. Jel vam on nešto kriv. Ajte pred kuću Mile Radišića pa njega blokirajte, ako imate hrabrosti i pravni osnov. Mislim koji vam je više za taj park. Neka grade dao bog da svaki dan nešto se u bl počne graditi. Pola ih tamo je došlo iz puke dokonosti i pojma nema šta se gradi i ko gradi. Pa najbolje da ostane bl na nivou 70ih. Grad mu je trebao dati besplatno parcelu, ako će sagraditi zgradu u kojoj će 100 - 200 ljudi dobiti posao.
Nakraju krajeva svi vi koji nosite transparente INCEL, JELŠINGRAD .. i slično ... alo probudite se .. pa to je propalo još prije rata i neće nikada više biti kao što je bilo. I još jedna bitna stvar država nije dužna NIŠTA da ti da ... svako je gospodar svoje sudbine i sudbine svojih potomaka. Ko tako ne razmišlja sigurno je u problemu i nek čeka da mu država nešto da ... načekaće se ...
A ovoga dokonjaka iz nvo bi samo pitao šta je on u svom životu konkretno uradio ono u smislu da na kraju tvoga radnog dana ima neki konkretan proizvod koji će nekom biti od koristi ...
Eto toliko pa sad opletite slobodno

Па чова ја теби онда препоручујем да поведеш анархистичку револуцију ако ти држава није дужна ништа дати. Па онда лагано, ко има јачу утоку, тај преживи.
Ни заштиту живота, ни људских права, систем у којем можеш напредовати, баш ништа ти није дужна дати држава? Зашто онда узима држава од нас порезе нпр?

:roll:

Сутра у 12.00 код старог храста :)

Видимо се!

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

fijesta je napisao:
borke je napisao:

izvini al nije ... korupcija je iskljucivo u ljudima ... i ja i ti i svi ostali smo nekada nekog podmitili ... znaci kad mi sami u glavama to izbrisemo onda nece ni onaj doktor u bolnici ni pomisliti da uzme pare ...
ne može to država riješiti ... mi to trebamo riješiti

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

u svakom slučaju mislim da nema potrebe za protestom ... ko osjeća da ima ... slobodno :) al samo mirno i dostojanstveno molim

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 12:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

borke je napisao:
izvini al nije ... korupcija je iskljucivo u ljudima ... i ja i ti i svi ostali smo nekada nekog podmitili ... znaci kad mi sami u glavama to izbrisemo onda nece ni onaj doktor u bolnici ni pomisliti da uzme pare ...
ne može to država riješiti ... mi to trebamo riješiti

Nije tacno! Iskljucivi problem organizacije drzave!

Pravi ljudi na drzavnom vrhu mogu da napravi sluzbu koja ce se baviti tim pitanjima!
Vjeruj mi da nebi cuo da je nekome palo na pamet da radi nesto van propisa!

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kakva ti dodatna služba treba ... živ bio??? :) ima sud i policija i dosta ...
samo sad što ni oni ne rade svoj posao, a ni mi to je drug par rukava

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 13:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sluzba pri drzavnom vrhu koja ce da djeluje nezavisno od suda i policije!

Koja ce da hvata i sud i policiju!

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 14:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Ili što bi rekao jedan moj: Treba nabaviti pauka koji će dizati pauka.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
fijesta je napisao:
borke je napisao:

E tu je greska...nije ona duzna da ti da nekorumpirano drustvo nego smo mi (clanovi tog drustva) duzni da stvorimo nekorumpiranu drzavu. Kad se prestane davati doktoru da te pregleda, policajcu da ti ne pise kaznu isl onda cemo da napredujemo. Evo ko nikada nije "pocastio" policajca da ne pise kaznu?

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
ferdinand je napisao:
E tu je greska...nije ona duzna da ti da nekorumpirano drustvo nego smo mi (clanovi tog drustva) duzni da stvorimo nekorumpiranu drzavu. Kad se prestane davati doktoru da te pregleda, policajcu da ti ne pise kaznu isl onda cemo da napredujemo. Evo ko nikada nije "pocastio" policajca da ne pise kaznu?

Битно је да су сви тендери гдје се обрћу стотине милиона фер и поштени...ма наравно

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Imaš oči, ne vidiš.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ko nije nikad počastio doktora, podmitio policajca, nastavnika ili drugog državnog službenika neka 1. baci kamen. Ako nije on jesu njegovi roditelji. Zato je poenta priča, slažem se, da nama nema društvenog napretka dok te stvari ne krenu od samog dna pa će po vertikali doći jednog dana i do vrha.
Ali bez obzira, slažem se da ne treba odustajati, dug je put prema nama. Ovaj park treba sutra zaboraviti i biti spreman za naredne parkove, naredne tendere... Spomenuo sam naplatne kućice kod Robota, ako je istina da će ih dizati, to znači da je neko namjerno ili svojom greškom bacio 2 miliona KM koji nisu njegovi nego poreskih obveznika... i zato treba da odgovora.
Na kraju kada i mi dobijemo svog Sanadera, bez obzira iz koje partije bio, a zna se dobro ko je najviše krao, onda ćemo kao narod MOŽDA doživjeti malo otrežnjenje i katarzu. I taj "naš Sanader" za 5-10 godina kad ga osude će biti opomena za sve naredne da se ne isplati krasti, nego ćemo onda svi da zasučemo rukave, radimo i nadoknadimo sve što su nam ratovi, tajkuni, privatizacije i političari oteli iz očiju.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 16:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ok, samo reci na koga ili gdje da bacim kamen?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

u picin :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
e jebi ga sada dtkabl ako nisam ja podmitio jeste moj cukundjed turskog buljubasu da sjase sa cukunbabe
sviras i ti u suplje vnogo pa kad se naljutis pojedes instrument ;)
korupcije je bilo i ima je u sve i jednoj zemlji ( isao sam jednom do beograda pa znam iz prve ruke)

nego viszontlatasra potpisujem i nadam se promjenama (moze i na gore, jebe mi se mozda i treba jos SNSDa da nas dokusure pa da stanovi budu po 10 milja od 100 m2)

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
BSE: U Harfi ćeš već naći nekoga.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
sviras i ti u suplje vnogo pa kad se naljutis pojedes instrument

naprotiv ja sam došao ljut i onda sam se ohladio kad sam vidio u kojem ovo smjeru ide. Ljigava opozicija udružena sa NVO na čelu sa Buka buckom koji dodje među raju u Tojoti hibrid (jer mu je tesko parkirati 300 metara dalje i prošetati) Neću biti dio te ekipe, al i dalje sam da se sudovi pozabave nelaegalno stečenom imovinom, proćerdanim državnim parama i tenderima. Al otom potom. Još se mi učimo u mnogo stvari...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
to nas jebe mi od bucka ne vidimo sumu moj jarane

jebo bucka i ostale ja sam se bunio zbog one vrbe ali i ona ode kao sto su prije jedno 25godina iz tog istog picinog otisle sljive (par savki vise dzanarki koje su bile uz ona 2 tobogana od kojih je jedan bio do pola pokidan pa kad se spustas svira gujca ko ksilofon )
tad se niko nije bunio jer su popravili klupe pa se imalo na cemu fatati (ja sam licno tad isao na novo izgradjenu medicinsku u onu rupu i tamo facario novovaroske sojke danas udate gospodje i majke )

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]