banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 14:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jun 2012, 17:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
ja znam da je u planu bio novi avion za koji je trebalo biti izdvojeno 400 000KM...kamo srece da je bio prije kupljen sad bi oni ljudi mozda i bili zivi....

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 18:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Jan 2010, 20:49
Nisam siguran da ove diskusije imaju smisla.
Niko od onih koji su protiv nece nikad promjeniti misljenje pa da su agrgumenti onih drugih neznam kako neoborivo jaki .
Nema svrhe ubjedjivati nekoga koji je punoljetan, ljudi tesko mijenjaju misljenje.
Tek ce se u oktobru znati ko je bio u pravu.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 20:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2003, 02:53
Imaju diskusije smisla, a jos vise smisla imaju akcije. Treba biti uporan i protestvovati svaki dan i u sve vecem broju i istjerati mak na konac. Samo tako se moze pokazati vlastima da granice postoje i da mozda mogu kako hoce, ali da ne mogu i dokle hoce. Francuzi su pametni po tom pitanju, za svaku ozbiljniju stvar na ulice pa da vidimo. Zakon je zakon, ali ovdje je u pitanju volja naroda.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 20:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
mene najvise demoralise slucaj horvatincic na cvjetnom trgu u zagrebu....protesti su bili bas i brojni,i radikalni sa povrijedjenima i privedenima,trajali mjesecima,i na kraju pushiona,tono opet izgradi sve sto je htio...

plasim se da ce i ovdje biti tako,ali zna se kako se kaznjava nenarodna vlast,na izborima,nikako drugacije.

jako je glupa prica da nema alternative i da us vi isti,treba stalno davati priliku potpuno novim ljudima i tako se jedino moze iskristalisati dobronamjerna vlast,a glasajuci stalno ukrug za dve-tri partije bicemo donji stalno...kod nas cak vise nije ni to ukrug,vec stalno isti

Poslednji put menjao Schlager dana 02 Jun 2012, 20:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
нек протествују против ношења кацига на бајку, обавезних свијетала на ауту по дани, незапослености, корупције.. то се тиче свију и избија им директно паре из џепа а не тамо неки шљивик у ком су се први пут пољубили или креснули

ево и официјалне химне

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aiUZTlJ5PIw[/youtube]

Spoiler:
љетос је једна румунка за један европски пројекат правила неки документарац о БиХ..
и јавим се ја њој спреман да испричам своје ставове.
након мало четовања видим да њој не треба неко ко размишља као ја него неко мало "подобнији"
требам ли додати да је интервјуисала једну рибу коју видјех на тв како протествује у парку :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Schlager je napisao:
jako je glupa prica da nema alternative i da us vi isti,treba stalno davati priliku potpuno novim ljudima

A ko su ti ti potpuno novi, osim Šorošovih govana iz tzv. nevladinog sektora?

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 20:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Tako je Pele u kost!!!

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 20:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Schlager je napisao:
jako je glupa prica da nema alternative i da us vi isti,treba stalno davati priliku potpuno novim ljudima

A ko su ti ti potpuno novi, osim Šorošovih govana iz tzv. nevladinog sektora?

pa bar onih nezavisnih lista ima koliko hoces,ako su vec sve politicke stranke pokazale svoje lice...

kao onaj gradonacelnik ljubljane zoran jankovic,primostena ili palma u jagodini koji imaju neke minorne stranke,ili nemaju nikakve a rade posao i njihovi gradovi dozivljavaju procvat....ima milion takvih primjera u blizem i daljem okruzenju,a nisam pobornik da se kao mutav glasa za 2-3 najvece stranke..

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I šta će taj jedan sa nezavisne liste svojim jednim glasom promjeniti, uostalom čak mislim da se gradonačelnik ne bira izravno voljom birača već ga delegiraju i izglasavaju poslanici ili tako neš slično.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 20:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Vjeruj da hoće. U manjim sredinama se zna ko je ko, a ni u BL se ne može sakriti.....zna se koji je budala a koji je prav, samo što iole pametnije ljude vrbuju gore pomenuti.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Ja garantujem bubregom da 95% ljudi koji su bili u parku nisu glasali na prethodnim izborima... A koliko me sjećanje služi, onaj ekolog (na žalost ne mogu se sjetiti imena) je bio među kandidatima...

Te priče oko novih radnih mjesta su prđevine... Isti ljudi ostvaraju iste butike... Prije 15 godina su bili u šoping-centru, onda u zenitu pa Boska i na kraju čekaju da ovaj salije ploču da kaparišu lokaciju... Dajem ruku da 1 radnik neće biti zaposlen nego će samo iz tačke A preći u tačku B.

Do oktobra ima puno... Presavijte tabak, postanite stranka, napravite program... Park je prošlost ali valja sačuvati preostalo...

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Mišo Stojaković?

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 21:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
I šta će taj jedan sa nezavisne liste svojim jednim glasom promjeniti, uostalom čak mislim da se gradonačelnik ne bira izravno voljom birača već ga delegiraju i izglasavaju poslanici ili tako neš slično.

nisam siguran da sam bio dovoljno jasan,ne agitujem ni za koga konkretno,samo sam htio reci da je sva mudrost u MIJENJANJU vlasti!!

stavim se u poziciju danasnjih vlastodrzaca i nekako ih potpuno razumijem....pitanje i kako bi se neko od nas ponasao da je na njihovom mjestu i da znam da narod uziva u ovome,da ce sve marifetluke,bogacenja,ugradjivanja i sve ostalo narod nagraditi novim glasanjem za mene jer "nema alternative","jer su drugi jos gori",ili ono njagluplje "ovi su se bar nakrali,zar sad treba neko novi pa dok se i on namiri"...

eh,ali kad bi znao da je moj prethodnik kaznjen na izborima zbog mutljavina,ili cak zavrsio u tvorza,onda vise ne bih bio ovako bahat,vec bih triput mjerio,a jednom rezao...

recimo,milanovicu i njegovima nece pasti napamet da rade ono sto su radili sanader,polancec,barisic i kompanija,jer znaju da su ovi kaznjeni na izborima i cak sviraju klavir sada

valjda sam sad docarao kakav je moj kont..

mada ima i vece zlo kod nas od politicara,a to je pravosudje i kukavicke i potkupljive sudije i tuzioci..

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Schlager je napisao:

eh,ali kad bi znao da je moj prethodnik kaznjen na izborima zbog mutljavina,ili cak zavrsio u tvorza,onda vise ne bih bio ovako bahat,vec bih triput mjerio,a jednom rezao...

recimo,milanovicu i njegovima nece pasti napamet da rade ono sto su radili sanader,polancec,barisic i kompanija,jer znaju da su ovi kaznjeni na izborima i cak sviraju klavir sada

valjda sam sad docarao kakav je moj kont..

mada ima i vece zlo kod nas od politicara,a to je pravosudje i kukavicke i potkupljive sudije i tuzioci..

потпуно је јасно шта ти причаш али они су СВИ заглибили до врата у криминалне радње и свјесни су да се морају помагати јер превише знају једни о другима па због тога врло лако ишчезну и нестану неке тужбе, истраге итд. иако су "љути ривали"

проблем је што се не појављује нико нови а и ако се појави врло брзо буде усисан у систем, оцрњен, омаловажаван и покраден. прим. двери.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sve ja tebe razumijem, ali razumi i ti da od promjene vlasti na izborima nema ništa, ustvari možeš promjeniti ali to je samo kozmetička promjena kao i svugdje drugo, do suštinske promjene jedino može doći nasilnom revolucijom, a za to ovde nema kapaciteta.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 21:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
Do svake promjene se moze doci tolerancijom!

Nema potrebe da budemo Balkan!

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 21:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hajde, živ bio, učini nam svima uslugu i emigriraj što dalje od Balkana.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 21:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Zasto tako taman sam htio da podrzim na temi tvoje stavove oko davanja prioriteta izgradnji radnih mjesta kroz privredne kapacitete!?

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 21:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa nismo dovoljno tolerantni i demokratični. Kontam da bi tamo bio sretniji.

Btw,ti podržavaš stavove samo ako se slažemo u potpunosti, bez obzira da li su ispravni?

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 21:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ne!
Al eto skrecem tvoju paznju na sebe da ih provjeris!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]