banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1563 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 79  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Maj 2012, 11:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa dobro, to jeste, zato se meni svidja i4/i4s, jer je sav od stakla pa lepo izgleda, opet ce neko reci kako je to bezveze jer je previse osetljiv i kako stalno strepi da ce ga razbiti, ali eto moji telefoni su u zivotu i posle duzeg koristenja. Ipak ne radim u rudniku pa da strepim za ostecenja :)
S II mi je na oko lep, e sada u ruci kakav je osecaj... Jebem li ga svakom proizvodu mozes naci manu :)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 11:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Weighing in with a 4.8-inch Super AMOLED display and 720p resolution, the Samsung Galaxy S III is indeed something of a beast. Put beside an iPhone 4S, it is clear that Samsung believes that bigger is indeed better, and if you’ve got the hands of King Kong, then it is fair to say you’ll agree. But is it really that easy to live with?

Super pasus, stvarno ne znam cemu toliki ekran, ocigledno je cilj da smanje prodaju iPada

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 16:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2011, 14:40
Hertzog je napisao:
Pa dobro, to jeste, zato se meni svidja i4/i4s, jer je sav od stakla pa lepo izgleda, opet ce neko reci kako je to bezveze jer je previse osetljiv i kako stalno strepi da ce ga razbiti, ali eto moji telefoni su u zivotu i posle duzeg koristenja. Ipak ne radim u rudniku pa da strepim za ostecenja :)
S II mi je na oko lep, e sada u ruci kakav je osecaj... Jebem li ga svakom proizvodu mozes naci manu :)

iPhone je od stakla pa se ne moze izgrebati i lako je lomljiv, dok su drugi telefoni izdrzljiviji, ali im je display velika nula.
Ko zna da koristi telefon, trajace mu.

S II je premocan sto se tice performansi, ali jedna stvar je neshvatljiva. Kako su mogli da gurnu cudoviste u onoliko malen prostor. Na prvi dodir telefona te obuzima strah, veoma je lagan i bojis se da ce ti ispasti iz ruke.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
rasta_man je napisao:

iPhone je od stakla pa se ne moze izgrebati i lako je lomljiv, dok su drugi telefoni izdrzljiviji, ali im je display velika nula.

S II je premocan sto se tice performansi, ali jedna stvar je neshvatljiva. Kako su mogli da gurnu cudoviste u onoliko malen prostor. Na prvi dodir telefona te obuzima strah, veoma je lagan i bojis se da ce ti ispasti iz ruke.

jel hoces reci da se kod drugih telefona moze ogrebati displej?

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 05:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Može kod svih.

Ja sam kršio Gorilla Glassove samo tako...

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 06:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
ne kazem da ne moze, al sve je to tu negdje, naravno u istoj cijenovnoj kategoriji...

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 07:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2010, 15:23
rasta_man je napisao:
Hertzog je napisao:

kad sam kupio S II (narucio sam ga da ga nisam ni vidio u radnji ranije), mislio sam da je igracka, koliko je lagan, ali s vremenom se naviknes. I velicina je taman, ne smeta u djepu, nije kao nod da prelazi granicu telefona. Mislim da S III malo prelazi u velicini tu granicu izmedju tel i tableta ali boze moj ..kada sam poslije 3Gs uzeo S II mislio sad da se na njega nemoguce naviknuti ...

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
jel radio iko sa HTC EVO 3D? Može se naći sad za male pare, s obzirom na performanse, ali mi odaje utisak ružnog telefona + što je potežak.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ja sam ga uzeo u ruku da malo probam samo, i svidio mi se. Brz je, mada ni moja xperia mini nema problema sa brzinom (ne poredim procesore, samo prakticno ne treba mi brzi od nje). Jedino mi se nije svidjelo sto sam nekoliko puta upalio kameru drzeci ga u ruci, na cudnom je mjestu za mene, mada se i na to covjek vjerovatno navikne pa drugacije drzi telefon. Nisam dalje probavao. Ne bih imao zamjerki na njega, samo mi je malo ruzan osjecaj gledati 3D slike na njemu, muti mi se od ekrana.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 16:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I meni to 3D ide na živce, smatram to apsolutno nepotrebnim.
Sem toga, nekako mi je prešaren, i nema (doduše, ni većina danas) nikakav trackpad/ball i prednje hardverske tastere, što mi smeta.

Ju, razmazaće mi se šminka, znam.

A i žale se korisnici na bateriju, naš "maniak", između ostalog.

Sem toga, zvijer.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 19:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2010, 15:23
Drug ga kupio na poslu .. Telefon mi je prevelik, malo pretezak i od gledanja 3D slika covjek poludi. Inace, testirao sam ga malo i uporedjivao sa S II, cini mi se dosta brz, ekran je super, malo mi je cudno rijesen menu ( mada prvi put sam drzao HTC pa to nije ni cudno). Inace cini mi se kao zvjerka od telefona.
I da, ruzan je u pm, pogotovo sa zadnje strane sa one dvije kamere.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 12:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K7e9ebi41Wc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Naravoucenije: Ne bacajte telefone.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tajlandski_svitac je napisao:
Drug ga kupio na poslu .. Telefon mi je prevelik, malo pretezak i od gledanja 3D slika covjek poludi. Inace, testirao sam ga malo i uporedjivao sa S II, cini mi se dosta brz, ekran je super, malo mi je cudno rijesen menu ( mada prvi put sam drzao HTC pa to nije ni cudno). Inace cini mi se kao zvjerka od telefona.
I da, ruzan je u pm, pogotovo sa zadnje strane sa one dvije kamere.

ne očekujem da bude savršen, ali radi toga što je (nekim čudom) povoljan na mtelu ima ih naći na piku za skoro upola para od SGS2. A bar na papiru su približni.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kakvo smeće.

Meni Desire nema odakle nije i kako ispao, ali mu i dalje nije ništa. Sa strane je iskrzan, zadnji poklopac ne hvata baš najbolje (neće sam spasti, ali će otpasti kad padne sa više od pola metra i baterija će se katapultirati...što je super ako padne u vodu.), no svi "vitalni" dijelovi i dalje odlično funkcionišu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja stvarno ne vidim đe su ljudima oči kad kupuju taj SGS3.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Što? Pa bijeli je, šta ćeš više...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 23:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ako nije bilo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Jf1fRu9YgfE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012, 08:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Mislim da jeste, isto kao i HTC One X...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012, 09:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
HTC baš za napraviti svoje najjače telefone... prvo problem sa touchom na Sensationu, sad problem sa Wi-Fi na One X... :roll:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BsHQn8MHizE[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1563 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 79  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]