banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 06:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Maj 2012, 13:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Maj 2012, 11:45
Колико сте паметни само... поцркаћете од драгости ако нико не дође, јер ћете бити најпаметнији на цијелом интернету :*

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 13:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
rotor je napisao:
da li je ovo samo okupljanje u picinom parku ili...ce biti i sexa :)...ne kontam sto se okupljaju u picinom parku kad taj park nije sporan vec onaj kod med.elektronike :)

Ok sad sam zbunjen, koji je onda picin park, ako to nije taj kod Med. Elektronike?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Cenim da ovo okupljanje organizuje ona grupa pedera iz ostre nule... Vidim onog degenerika hoda sa obe ruke u gipsu, samo se nadam da mu je neko polomi jer nista drugo debil pederski ne zasluzuje...

Za par godina ce nam organizovati i paradu ponosa, zivi bili pa videli...

Ima da organizujem kontra miting svaki dan u 19.00, podrska Gradoljubu, Mili i Urbanistickom zavodu :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
eto i ja sad čuh da je zemljište privatno vlasništvo koje je vraćeno u procesu restitucije. Po meni je ovdje manje bitna priča o livadi koji su sve uhvatili, koliko mi smeta krimimal koji se dešava iza ovih poduhvata.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 14:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kao da je to neka novost, nadji mi deo sveta gde gradjevinska mafija ne postoji i gde ista ta mafija ne diktira trziste i izgled gradova...

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Toooo brate Srbine!

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Čuo sam odavno da se tamo planira neka gradnja i bilo mi je logično da će se nešto izgraditi tamo gdje je onaj "šljivik" kao i na mjestu odakle su uklonjene one gnusne barake; takođe mi je bilo logično da će se prostor sa starim drvećem urediti i uljuditi, da ima karakteristike parka.

Sad vidim da su mandrili isplanirali da baš na tom prostoru gdje je veliko drveće natakare najveći objekat. Protiv toga svakako treba ustati. Potpuno nebitno što je "privatno", ako se digne kuka i motika nema tog privatnika koj će tu nešto moći izmajmunisati. Samo treba ići s razumnim prijedlozima, konkretno da se očuva i uredi taj dio koji može da bude park.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

Samo se ti zajebavaj, kao i ja, ali gay parada nam ne gine na celu sa clanovima urbanih likova iz ostre nule :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 14:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Davidović: Park ili građevinski kompleks - stvar ličnog utiska

AGENCIJE - 29.05.2012 14:49 FOTO

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović izjavio je da je Ministarstvo za prostorno uređenje Republike Srpske izdalo građevinsku dozvolu kompaniji „Grand trejd“ za izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa u parku ispred banjalučkog preduzeća „Medicinska elektronika“, što znači da su imovinski odnosi na tom zemljištu riješeni.
Komentarišući navode da je 30 000 metara kvadratnih prostora imalo vrijednost veću od 4,3 miliona KM koje je preduzeće „Grand trejd“ dužno da plati Gradu Banjaluka na ime naknade za uređenje građevinskog zemljišta, Davidović je rekao da odluku o tome donosi Skupština Grada.
„Da li je bolje da je ostala zelena površina stvar je ličnog utiska i o tome odluku donosi Skupština grada, ali svakako ne može da se gradi mimo onog predviđenog Regulacionim planom“, rekao je Davidović.
On je dodao da su sredstva „Grand trejda“ morala biti uplaćena na račun Grada, jer bez toga ne bi mogla početi gradnja.
„U gradu imamo neke javne površine na kojima rastu trava i drveće na koje smo navikli jer niz godina na njima ništa nije rađeno“, rekao je Davidović.
Građevinska kompanija „Grand trejd“, čiji je vlasnik banjalučki biznismen Mile Radišić, počela je tokom vikenda radove na zelenoj površini ispred zgrade preduzeća „Medicinska elektronika“ na kojoj bi na 30.000 metara kvadratnih trebalo da bude izgrađen stambeno-poslovni kompleks.
Izvođač radova je sarajevska kompanija „Butmir“.
Ovaj kompleks podrazumijevaće garaže i poslovne prostore, dok se kasnije planira i izgradnja stambenih objekta.
Iako su građani nezadovoljni činjenicom da ostaju bez još jedne zelene površine u gradu, vlasnik zemljišta i izvođač radova imaju sva potrebna dokumenta za gradnju. Kako se saznaje, upravo zbog građana, drveće u parku neće biti posječeno.
U Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS potvrdili su da "Grand Trejd" ima svu potrebnu dokumentaciju za gradnju.
"Gradske vlasti su nam prije šest mjeseci obećale da ovdje nikad neće biti pravljeni bilo kakvi objekti", kazao je jedan od nezadovoljnih građana.
Međutim, Peđa Stanivuković, predsjednik Savjeta MZ Centar 2, kome pripada ova zelena površina, nije želio komenatrisati gradnju u parku.
Prema njegovim riječima, nije u potpunosti upoznat o čemu se radi, istakavši da nije bilo upita od strane građana, a koja su se odnosila na pomenutu gradnju.
Danas protest
Grupa mladih nezadovoljna ovim projektom, najavila je da će danas u parku organizovati protest.
“Svi oni koji su srcem uz nas, okupiće se večeras oko 18:00 u Picinom parku i uz gitare, bubnjeve, možda i roštilj, pokazati da se možemo boriti za naše ciljeve”, navodi se u njihovom saopštenju.
(FOTO: Centar za životnu sredinu)

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
treba dati podrsku ovim zelenim.
i ukinuti zarez u naslovu.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 14:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Samo da ih ne posade u temeljima buduce zgrade 8)

pa da zeleni rastu sa spratovima zgrade :D

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 14:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
old fashion men je napisao:
kome je brate do prirode neka ode van grada, a imaju i one zidne tapete sa prirodom, tako da jednu sobu može pretvoriti u šumu, drugu u zimsku idilu, treću u zalazak sunca na moru i još upali ventilator i pusti prigodne zvukove koji se mogu skinuti sa neta, ono volja te zapljuskivanje talasa i kriještanje galebova ili pjev slavuja, ma ima sve jebo parkove.

Ovo je Misk u Bjelorusiji grad sa 1,8 miliona duša:
Spoiler:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Kako li oni samo mogu imati zelenilo i parkove cccc....ma divljaci :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 14:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
http://www.nezavisne.com/novosti/banjal ... 43026.html

Citiraj:
Građevinska kompanija „Grand trejd“, čiji je vlasnik banjalučki biznismen Mile Radišić, počela je tokom vikenda radove na zelenoj površini ispred zgrade preduzeća „Medicinska elektronika“ na kojoj bi na 30.000 metara kvadratnih trebalo da bude izgrađen stambeno-poslovni kompleks.

Inace dodikov kum.

http://www.vesti.rs/Vesti/Grad-krije-ka ... jiste.html

-
Citiraj:
To zemljište je bilo u stoodstotnom vlasništvu grada Banjaluka, a nije jasno kako je Radišić postao vlasnik. Zato smo izuzeli određenu dokumentaciju iz Gradske uprave - rekli su u Specijalnom tužilaštvu. Oni veruju da je motiv kupovine akcija „Medicinske elektronike" zapravo taj što je Radišić hteo da postane vlasnik i druge parcele na najatraktivnijoj lokaciji u Banjaluci.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 14:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
old fashion men je napisao:
kome je brate do prirode neka ode van grada, a imaju i one zidne tapete sa prirodom, tako da jednu sobu može pretvoriti u šumu, drugu u zimsku idilu, treću u zalazak sunca na moru i još upali ventilator i pusti prigodne zvukove koji se mogu skinuti sa neta, ono volja te zapljuskivanje talasa i kriještanje galebova ili pjev slavuja, ma ima sve jebo parkove.

Ovo je Misk u Bjelorusiji grad sa 1,8 miliona duša:
Spoiler:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Kako li oni samo mogu imati zelenilo i parkove cccc....ma divljaci :roll:

Mogao si onda staviti sliku New York koji ima jedan veliki park i par malih i to je to, a sa svojih 10+ milki stanovnika, najbolje takvo poredjenje praviti

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 14:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Minsk je relativno nov grad, sravnjen sa zemljom u 2SR i vidiš kako se planski izgradio i ima zelenila i parkova....i još se gradi i širi ali u ŠIRINU ne u WinZip format kao BL.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 15:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
Glamoc pun zelenila, a svi navalili u Banja Luku...

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 15:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svejedno, uredjeniji su od nas, kod nas je nakon zavrsetka sve otislo u K i ne mozes ocekivati da se nesto promeni tako lako... Ljudi su ovde navikli da zive od danas do sutra, radije ce zajebati dobrog poslovnog partnera da uzmu par stotina hiljada od njega, nego da grade dugogodisnji plan sa istim i da osiguraju dugorocnu zaradu od 30.000 godisnje... Stoka od naroda, tako je i kod tih koji prave urbanisticke planove... Sta ocekujes od njih, nadji mi jedno naselje (novo) da ima lep izgled, daj samo da se nesto pravi i da se obrnu pare jer znam da cu sutra otici sa vlasti pa da se obezbenim

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
okupiće se večeras oko 18:00 u Picinom parku i uz gitare, bubnjeve, možda i roštilj, pokazati da se možemo boriti za naše ciljeve

qurac roštilj čitave sedmice kiša.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
E moj nepokoreni, pokazuješ Minsk, tu žive slaveni i kultura življenja je na nivou kao i svugdje gdje žive pravi slaveni, ali mi je čudno kada očekuješ nešto od nas slaveniziranih vlaha i ostale bagre.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

treba opet zaratiti, porušiti i sve ispočetka planski.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]