Prvo,puna podrska Sinisi Mihajlovicu na ovom potezu,kakvi su sve rijedji i ovom svijetu globalizacije i novog svjetskog poretka,kojima je jedan od osnovnih alata u stvaranju jedne globalne evropske ili svjetske Vlade,upravo unistavanje svake vrste nacionalnog ponosa,stvaranje civilizacije bez vjere,suverenosti ili bilo cega za sta bi se vrijedilo boriti.Nije im potreban individualizam,licno dostojanstvo,vjera,nacionalni ponos,ne...potreban im je poslusan potrosac,sa ne bas previse mozga,"gradjanin svijeta" kome nista nije sveto osim njegovog licnog uzitka.....
drago mi je sto vidim i da na ovom forumu ima momaka koji jos uvijek razmisljaju svojom glavom i iz cijih umova soros i bankari,svojom apsolutnom kontrolom medija, nisu uspjeli ukloniti osjecaj za tradicionalne vrijednosti....ali toliko su ovladali medijskim prostorom,da se nijednog sekunda ne ljutim ni na sve ove koji pisu da "nije vazno pjeva li se himna",,,"najvaznije kakav je na terenu"..."ne pjeva ni svabo,francuz"...."sad ce francuzi da se prepadnu kad nasi zapjevaju"...itd.....nastavite diskusiju u normalnom duhu bez vrijedjanja,a meni ovaj postupak sinise mihajlovica i misljenja pojedinih forumasa vracaju nadu da jos Srbi nisu umrli kao narod,iako nam je ocito ta sudbina projektovana sto pokazuje cinjenica koliko se zataskava da na 70 opela dodje 7 krstenja!!

...ne,ta cinjenica nije bitna,bitno je samo po citave dane i veceri trubiti da "eu nema alternativu"
athletic bilbao mi je dosad bio jedini svijetao primjer u svijetu sporta,koji je prkosio sveme sto je danas "normalno",i gdje ljudi nisu dozvolili da ih se ubjedi da je najvazniji rezultat.....e pa nije,ima nesto i vrijednije od mister rezultata...licno dostojanstvo i nacionalni ponos!!....volio bih da i reprezentacija za koju navijam krene tim putem,i vise bih volio da bude dostojanstveno deseta nego da bude Svjetski Prvak sa igracima kome je pjevanje himne "cin protiv njega samog"