banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 18:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Maj 2012, 10:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
ti ocigledno ne zivis u ovom gradu ako u proslih 10 godina ne vidis promjene...pozdravi Mladena Ivanica kad ga vidis na odboru stranke...

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 10:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2012, 20:49
Privatno vlasnistvo ( Katolicka crkva) to je nekad bila cjelina sve do Bonaventure.Direktni vlasnik je nekakav red sestara milosrdnica i prodale su ga prije 3 godine.To je jedan i od razloga zasto nikad nije nista urađeno pa cak ni igraliste.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 10:18 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Maj 2012, 07:46
vidim ja promjene, ima ih ne zna im se broja...samo neka mi neko navede neku koja je donijela neki napredak(osim u povecanju broja stanovnika)

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 10:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Banja Luka se ne razvija, ona se kompresuje
jos malo pa ce se i izmedju zgrada praviti zgrade...cek`, i to sam vec vidio na Mejdanu

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 10:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Rotore ne lupaj gluposti,čovjek je potpuno u pravu. To što tebi ne smeta da Miletov kum Mile Radišić radi zijan po gradu iako je već optuživan za kriminalne radnje u privatizaciji je tvoj problem i problem tvoje stranke.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 10:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zar je Radisic stigao do kuma? Lele...

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 10:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Бања Лука се развија јер да се не развија ови људи би ишли из ње а не би се константно насељавали.
Такође подржавам и да се на мјесту Чајевеца, Фабрике Дувана и Инцела изграде насеља јер сам сигуран да би сви кукали да понове прораде Инцелови димњаци и писали петиције за измјештање фабрике негдје гдје неће "тровати нашу дјецу".

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 11:09 
Voajer
Voajer

genijalno razmisljanje...a gdje ce ti silni ljudi da rade? od cega ce da zive? sigurno nece imati neki obliznji park/sljivik da u njemu zasade malo krompira i luka...a da ne spominjemo armiju banjalucana koji jedva sastavljaju kraj sa krajem u ovom opstem razvoju :roll:

ali ostaje im nada da ce naci fino mjesto u tom trznom centru i da se posade tamo i okace oko vrata parce kartona sa molbom za koji konvertibilni fening ne bi li kupili pola hljeba za djecu kuci.

rotor, ja nisam clan a ni simpatizer ni jedne stranke...licno mislim da je bavljenje politikom isto kao bavljenje prostitucijom samo stetnije za sire narodne mase.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 11:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Sreća pa se pijanci ne opijaju,a ni psi ne seru po betonu. Niti se narkomani bodu po haustorima,podrumima i sl....

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2005, 15:53
Postovani sugradjani,pozivamo Vas na masovno okupljanje u Picinom parku,u srijedu 30.5.2012.,u 18.00h.Razloga za vas dolazak ima mnogo.Da li zelite da na mjestu,gdje su mnogi od vas postigli prve golove na malom fudbalu,da na klupama gdje su mnogi od vas poljubili prve djevojke,prve momke,gdje su se desile prve mladenacke ljubavi,da na mjestu gdje ste provodili raspuste i mnoge besane noci,uz gitaru,pjesmu i druzenje,na mjestu gdje su vasi kucni ljubimci mogli da trce i igraju se do mile volje,da na mjestu gdje su vasi klinci i klinceze naucili da voze bicikl,da na mjestu koje je mnogima od vas najljepsa ruta da se stigne pjesice do centra grada i popije kafica,da na mjestu gdje i kada je plus 40napolju,mozete da sjednete i uzivate u debelom hladu drveca,da li zelite da danas-sutra,vasa djeca nemaju prostora da se igraju na travi,da prave rose za klikere i da se sakrivaju iza drveca?Da li zelite da na tom mjestu niknu zgrade i sve to da se pretvori u goli beton i asfalt?Nemojte da nas ovaj put dijeli,da li je neko bijeli,crni,lijevi,desni,ovo je dragi moji sugradjani stvar zdravog razuma.Ovaj grad polako gubi dusu,i pretvara se u robota i monstruma.Nema vise hrama sporta gdje je rukometni klub postao prvak evrope,nema vise starog hrasta kojem su se divili mnogi putnici namjernici koji su prolazili kroz grad,nema vise starog parka Petra Kocica,nema vise panormaskog pogleda Banjaluke,gdje se ulice nisu vidjele od drveca i zelenila.Ne dozvolimo da jednu od rijetkih oaza prirode koja je u samom centru grada,pretvore u jos jedno betonsko zdanje.Sta bi rekao Petar Kocic,sta bi rekao Ban Milosavljevic,da vidi sta mu rade od krajiske ljepotice?Zapitajte se i vi.Postoje mjesta gdje te zgrade mogu da niknu,Picin park nije jedno od njih.BETON,NE CVRKUCE!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Kakav je ovo naslov? Za beton? Ne za crvkutanje?

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
samo je zapeta nepotrebna

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Nije da se ne slazem sa vama, ali gdje ste bili kad je iznosen prijedlog urbanistickog plana za taj dio grada u mjesnoj zajednici ili gdje vec, zasto tek sada reagujete kad je sve odluceno? Izgleda da ste uzivali u hladovini kad je trebalo na vrijeme reagovati. Moze se i sada nesto promijeniti, sto se vidjelo kod kina Kozara nedavno, ali zasto se cekalo do sada?

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A koje su to okolne zgrade? I sta one imaju sa tudjom imovinom?

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:21 
Voajer
Voajer

blaf77 je napisao:
Nije da se ne slazem sa vama, ali gdje ste bili kad je iznosen prijedlog urbanistickog plana za taj dio grada u mjesnoj zajednici ili gdje vec, zasto tek sada reagujete kad je sve odluceno? Izgleda da ste uzivali u hladovini kad je trebalo na vrijeme reagovati. Moze se i sada nesto promijeniti, sto se vidjelo kod kina Kozara nedavno, ali zasto se cekalo do sada?

informacija je najvredniji resurs danas...sto vise narod zaokupis nebitnim stvarima manje ce teziti pribavljanju informacija, i obicno ce odreagovati kasno.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
imas proteste danas u 18h pa pojasi gitaru i bubnjeve i u park!

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ok, a tudja imovina, ovo-ono?

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro, tebi je pred nosom. Mada mi nije jasno kako si se opijao pod kucnim prozorom?

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Prije svega zapitaj se, da li je na mjestu gdje je sada tvoja zgrada, nekad bilo mjesto gdje su mnogi prije vas:
Citiraj:
postigli prve golove na malom fudbalu,da na klupama gdje su mnogi od njih poljubili prve djevojke,prve momke,gdje su se desile prve mladenacke ljubavi,da na mjestu gdje su provodili raspuste i mnoge besane noci,uz gitaru,pjesmu i druzenje,na mjestu gdje su njihovi kucni ljubimci mogli da trce i igraju se do mile volje,da na mjestu gdje su njihovi klinci i klinceze naucili da voze bicikl,da na mjestu koje je mnogima od njih bila najljepsa ruta da se stigne pjesice do centra grada i popije kafica,da na mjestu gdje i kada je plus 40napolju,mozete da sjednete i uzivate u debelom hladu drveca,da li zelite da danas-sutra,vasa djeca nemaju prostora da se igraju na travi,da prave rose za klikere i da se sakrivaju iza drveca
... bla bla bla :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Meni? Ko je rekao da sam se opijao, pa ja sam fini gospodin pijanac, ja to po kafanama radim, a dok sam bio mladji pokusavao sam da budem banjalucka graCka raja pa sam piJo pored Vrbasa...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]