banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 22:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 388, 389, 390, 391, 392, 393, 394 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Maj 2012, 21:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ja sam ocekivao da ce Miha nekog da pljune...mada jos uvijek nije kasno :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 22:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Stvar je vrlo prosta i jasna. Nadobudni Ljajic je pljunuo po svim svojim saigracima a i po sebi. Prica o tome da postuje sebe, a vrlo brzo je zaboravio kako je pljunuo na svoj potpis, dakle na samog sebe. Misljenja sam da za Srbiju trebaju igrati samo oni koji ce postovati dres koji nose, iz sveg glasa pjevati nasu himnu, i ostaviti srce na terenu, jer igraju za svoj narod, za svoju Srbiju. Mihajlovic ima apsolutno pravo da odvoji kukolj od zita. Igrati za svoju reprezentaciju nije pravo vec privilegija. Ako malo bolje sagledamo stvari, jasno je da je nadobudni Ljajic koristio srpski dres da bi ostvario inostrani angazman. Sad kad je poturica to ostvarila, krece kurcenje. Valjda nam je sad svima jasno da za Srbiju mogu igrati samo i iskljucivo oni koji ce dati sve za grb sa cetiri ocila, daklee samo Srbi. Ljajici, Sulejmani i slicni, dovidjenja.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Koliko samo licemjerja u pojedinim postovima, a kulminacija je u zadnje dvije rečenice prethodnog posta. Ne razumijem kako bilo ko sebi daje za pravo da određuje ko je i po čemu zaslužan da nosi dres Srbije, zemlje u kojoj je rođen (za razliku od većine nas ovdje, što je najapsurdnije). Pogotovo gledajući iz naše perspektive, stalne borbe protiv majorizacije većinskog naroda u BiH. Za Srbiju mogu igrati svi njeni građani, koji poštuju njene zakone, i igraju dovoljno dobro. Da li su Srbi, Mađari ili Bošnjaci, nije toliko važno. Sve ostalo je atak na inteligenciju, i mazanje očiju i spremanje alibija.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Popke, zar ne vidis da su neki zarazeni nacifasizmom, a da toga nisu ni svjesni ? Slijedece sto ocekujem je da se ljudi koji se ne vjencaju u pravoslavnoj crkvi , proglase sljedbenicima sotone.Mihajlovic, covjek moralan...pljuc....

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Не почињите...Овдје ћемо се гадно посвађати, ко треба а ко не за репрезентацију !

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Slijedece sto ocekujem je da se ljudi koji se ne vjencaju u pravoslavnoj crkvi , proglase sljedbenicima sotone.

Dobra ideja. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 22:44 
Veteran
Veteran

Popokatepetl je napisao:
Koliko samo licemjerja u pojedinim postovima, a kulminacija je u zadnje dvije rečenice prethodnog posta. Ne razumijem kako bilo ko sebi daje za pravo da određuje ko je i po čemu zaslužan da nosi dres Srbije, zemlje u kojoj je rođen (za razliku od većine nas ovdje, što je najapsurdnije). Pogotovo gledajući iz naše perspektive, stalne borbe protiv majorizacije većinskog naroda u BiH. Za Srbiju mogu igrati svi njeni građani, koji poštuju njene zakone, i igraju dovoljno dobro. Da li su Srbi, Mađari ili Bošnjaci, nije toliko važno. Sve ostalo je atak na inteligenciju, i mazanje očiju i spremanje alibija.

Vidi, tebi je ocito jako tesko shvatiti odredjene stvari, tako da se necu upustati u neku ozbiljniju polemiku s' tobom. Ako je neko samo prije nekoliko dana dao cvrsto obecanje, pa i potpisao valjda nekakav dogovor/ugovor, pa onda pljunuo na sve to ne zeleci pjevati himnu drzave za koju igra, valjda je normalno prokomentarisati taj njegov potez. Jasni su njegovi motivi dosadasnjeg igranja za selekciju Srbije. Isto tako je jasno da jedino Srbi Srbiju dozivljavaju kao svoju. Slicno je i u ovoj nakaradnoj BiH. Jedino su muslimani ti koji ovu drzavu cijene, vole i td. Meni ne smeta da za FK Siroki igraju samo i iskljucivo katolici, nebi mi smetalo da za BiH igraju samo muslimani. A ova tvoja (Cedina) demokratija, tacnije demagogija ce nam svima prije ili poslije donijeti jos vece nesuglasice i probleme.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U pravu si Nova Varos, treba da igraju samo oni koji zive u Srbiji i u njoj placaju porez( nebitno koje su nacije), a ne oni koji se iz Monaka , Svajcarske, Njemacke ili Amerike kurce sa tetovazama Svetog Save i drze predavanja o patriotizmu.Te nabijem na milojka.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
kod kuće i na strani je napisao:
Popokatepetl je napisao:

Vidi, tebi je ocito jako tesko shvatiti odredjene stvari, tako da se necu upustati u neku ozbiljniju polemiku s' tobom. Ako je neko samo prije nekoliko dana dao cvrsto obecanje, pa i potpisao valjda nekakav dogovor/ugovor, pa onda pljunuo na sve to ne zeleci pjevati himnu drzave za koju igra, valjda je normalno prokomentarisati taj njegov potez. Jasni su njegovi motivi dosadasnjeg igranja za selekciju Srbije. Isto tako je jasno da jedino Srbi Srbiju dozivljavaju kao svoju. Slicno je i u ovoj nakaradnoj BiH. Jedino su muslimani ti koji ovu drzavu cijene, vole i td. Meni ne smeta da za FK Siroki igraju samo i iskljucivo katolici, nebi mi smetalo da za BiH igraju samo muslimani. A ova tvoja (Cedina) demokratija, tacnije demagogija ce nam svima prije ili poslije donijeti jos vece nesuglasice i probleme.

Meni je veoma lako shvatiti određene stvari, to što se ja nečeg gnušam, ne znači da ne shvatam. I nemoj mi odmah počinjati sa tom agresivnom pričom "ko nije sa nama sa Čedom je", jer mi se jednako dopadaju i njegovi i tvoji stavovi, tj. nimalo. Kao ni izlizanu spiku "ne kontaš pa neću ni objašnjavati", jer to je pokazatelj nedostataka čvrstih argumenata. I mišljenja sam da će nam prije probleme donijeti isključivi ljudi poput tebe, nego ovakvi kao što sam ja.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 22:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
За репрезентацију требају да играју они који Србију гледају као своју земљу, који је воле, поштују њену химну, њене симболе и све што је везано за Србију.

U pravu si Nova Varos, treba da igraju samo oni koji zive u Srbiji i u njoj placaju porez( nebitno koje su nacije), a ne oni koji se iz Monaka , Svajcarske, Njemacke ili Amerike kurce sa tetovazama Svetog Save i drze predavanja o patriotizmu.Te nabijem na milojka.

што мене прозва :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 22:58 
Veteran
Veteran

Popokatepetl je napisao:
Popokatepetl je napisao:

Meni je veoma lako shvatiti određene stvari, to što se ja nečeg gnušam, ne znači da ne shvatam. I nemoj mi odmah počinjati sa tom agresivnom pričom "ko nije sa nama sa Čedom je", jer mi se jednako dopadaju i njegovi i tvoji stavovi, tj. nimalo. Kao ni izlizanu spiku "ne kontaš pa neću ni objašnjavati", jer to je pokazatelj nedostataka čvrstih argumenata. I mišljenja sam da će nam prije probleme donijeti isključivi ljudi poput tebe, nego ovakvi kao što sam ja.

Sad si me unistio argumentima i ja prosto nemam vise sta napisati :)
Da su svi narodi bili iskreniji i da nismo folirali tu veliku ljubav u vidu bratstva i jedinstva, vjerujem da nam se ne bi ni dogodio ovaj 'bratski' rat. No to je neka druga tema. Navedoh Cedu kao nekog ko apriori ima problem sa svim sto je srpsko. Lako je zakljuciti da tebi himna Srbije znaci kao lanjski snijeg.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 28 Maj 2012, 23:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Stvar je vrlo prosta i jasna. Nadobudni Ljajic je pljunuo po svim svojim saigracima a i po sebi. Prica o tome da postuje sebe, a vrlo brzo je zaboravio kako je pljunuo na svoj potpis, dakle na samog sebe. Misljenja sam da za Srbiju trebaju igrati samo oni koji ce postovati dres koji nose, iz sveg glasa pjevati nasu himnu, i ostaviti srce na terenu, jer igraju za svoj narod, za svoju Srbiju. Mihajlovic ima apsolutno pravo da odvoji kukolj od zita. Igrati za svoju reprezentaciju nije pravo vec privilegija. Ako malo bolje sagledamo stvari, jasno je da je nadobudni Ljajic koristio srpski dres da bi ostvario inostrani angazman. Sad kad je poturica to ostvarila, krece kurcenje. Valjda nam je sad svima jasno da za Srbiju mogu igrati samo i iskljucivo oni koji ce dati sve za grb sa cetiri ocila, daklee samo Srbi. Ljajici, Sulejmani i slicni, dovidjenja.

Ustav Republike Srbije

Član 1.

Republika Srbija je država srpskog naroda i svih gradjana koji u njoj žive, zasnovana na vladavini prava i socijalnoj pravdi,
načelima gradjanske demokratije, ljudskim i manjinskim pravima i slobodama i pripadnosti evropskim principima i vrednostima.

Srbija ti je država gdje ima dosta nacionalnih manjina a ti očekuješ da nam reprezentacija mora biti čisto srpska? Ja sam često radikalan, međutim u sportu nikada. Tu nije važna rasa, religija, vjera. Važno je koliko posto sebe daješ i naravno rezultati. Ako npr neki Mađar ima kvalitet za Srbiju, cijeli život je proveo tu, zašto ga ne pustiti da igra, da bi nam u repreezentaciji bili samo Srbi jer se oni po tvom automatizmu najviše bore?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hocemo Kezmana nazad !!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Нова Варош je napisao:
За репрезентацију требају да играју они који Србију гледају као своју земљу, који је воле, поштују њену химну, њене симболе и све што је везано за Србију.

што мене прозва :roll:

Da sve stoji + još da znaju ponešto sa loptom... :)

Druže sad ću ti reći nešto - da imaju ljubav prema otadžbini, nacionalnom dresu kao što mi iz RS imamo gurali bi jakoooo daleko. Ovako u Srbiji je raspad sistema po tom pitanju, mnogi prave viceve na temu odnosa prema nacio. dresu, pjevanju himne i onima koji kažu da je reprezentacija ispred klubova, da je iznad svega ... Oni kažu jeste li normalni pa tamo igra 5 igrača koji su nosili dres Zvezde/Partizana a ja da se nešto pretjerano cimama i živciram oko reprezentacije i slične nebulozne tvrdnje

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 23:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Hocemo Kezmana nazad !!!!

I da igra zajedno sa Vidicem! xD

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 23:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
treba istjerati i one sto samo znaju himnu, a nemaju veze s fudbalom :D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije valjda Zero da si me shvatio ozbiljno !? Mada kad poredim onog trabanta Pantelu sa Kezom, Kezo je za njega FAP masina.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 23:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2012, 13:02
Kad bi se biralo izmedju Ljajica i Sulejmanija, koga bi izabrali?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
sta vam je ljudi, eto Ljajica kad krenu kvalifikacije ... zivi bili pa vidjeli

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 23:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nije valjda Zero da si me shvatio ozbiljno !? Mada kad poredim onog trabanta Pantelu sa Kezom, Kezo je za njega FAP masina.

Naravno da nisam, ali nisi skontao.
Znas da je Kezman izbacen iz reprezentaciju zato sto je Vidic tako zahtjevao, rekao da nece igrati ako Kezman bude igrao. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 388, 389, 390, 391, 392, 393, 394 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]