banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 22:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Maj 2012, 13:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Meni je to malo suludo. Potpises ugovor u kojem stoji da ces morati pjevati himnu i onda to ne uradis na utakmici...Mada sa nekim informacijama mislim da Ljajic leti iz drugih razloga a ovo je samo treniranje strogoce...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 13:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ево како то једне слободне, европске новине доживљавају,

Citiraj:

Adem Ljajić izbačen zbog himne!

e-Novine

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Siniša Mihajlović udaljio je iz ekipe igrača sredine terena, Adema Ljajića. Kao da krst na dresu već nije dovoljan skandal, ultra Srbinu i pravoslavcu Mihi zasmetalo je što mladi „vezista“ Fiorentine iz, kako je sam rekao ličnih stavova nije želeo da peva himnu „Bože pravde“.

Posle samo jednog meča „pod komandom“ novog selektora, Adem Ljajić proteran je iz redova reprezentacije Srbije. Vezni fudbaler Fiorentine nije želeo da se povinuje takozvanom „Sporazumu o ponašanju“ članova državnog tima, odnosno delu istog u kome je ultra pravoslavac i još veći Srbin, Siniša Mihajlović predvideo obavezu pevanja ove ukomponovane molitve pre početka svake utakmice.

Kao da krst na dresu (uz onaj mali na grbu Saveza) već nije dovoljan skandal, Fudbalski savez Srbije oglasio se saopštenjem u kome daje podršku odluci „protojereja“ Siniše da iz ekipe, koja bi po definiciji morala da predstavlja sve državljane Srbije odstrani igrača koji nije želeo da se poistoveti sa novim jednoumljem i sve snažnijom pravoslavnom histerijom.

„Selektor je održao sastanak sa Ljajićem. Po dobijanju informacije da Ljajić iz ličnih stavova nije pevao himnu Srbije i da tu neće biti promene, Siniša Mihajlović je saopštio igraču da se vrati kući. Fudbalski savez Srbije je saopštio još na promociji Siniše Mihajlovića da će mu pružiti svu podršku na putu uspostavljanja novih pravila ponašanja u reprezentaciji, a to čini i ovom prilikom. Pevanje nacionalne himne Srbije uoči utakmica je jedna od tačaka Sporazuma, a Ljajić je njegovim potpisom prihvatio da će se svih odredaba i pridržavati, što u subotu nije učinio“, dodaje se u saopštenju isturenog odeljenja Patrijaršije sasvim pogrešno nazvanog Fudbalski Savez Srbije.

Фуј, фуј фуј!

Просто их сажаљевам! Каква је ово Србија? Има ли Срба у Србији?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ne spominje se u himni da je pravoslavni Bog, niti šta drugo pravoslavno... Mada mislim da je glupo narediti pjevanje himne. Ja je ne bih pjevao, jer ružno pjevam. I šta sad on mene da kazni? To mi je neko zajedništvo na silu (ne mislim u nacionalnom smislu, već kao ajd da pjevamo pa smo složni na terenu).

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Meni licno nema nista gore nego kad igrac ne pjeva himnu...Ako moze Dudu "lijepu njihovu" pjevati,moze i ovaj Boze pravde.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 14:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Sto rece tasko ne moramo se ni plasirati al nek nema javasluka kao do sada.neki igraci misle da su bogom dani,pa tako i ovaj kepec.koji si qrac potpisivao ugovor prije 5/10 dana ako ne mislis pjevati himnu. Ja sam odmah vidio da on nije pjevao

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Meni ovo obicno siljenje patke. Kakve je incidente pravio Mihajlovic u dresu reprezentacije i sad nasao on pametovati nekom sto ne pjeva himnu. Daj da mi igramo fudbal, a himnu ce svi cvrkutati onda i navijaci i igraci.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 14:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Jedino što sam znao je da Miha neće dati mjesta zajebanciji u reprezentaciji i tako će i biti. Ako je rekao da se mora pjevati onda pjevaj ili nemoj igrati. Ja kad gledam Italijane, oni kad pjevaju himnu, to gori zemlja. Mislim da su poslije toga nabrijani aj zdravo. Ovaj mali zna za koga igra, ako mu se to ne sviđa, nek ide igrati gdje hoće. Po vrh svega, igra ko baba, tako da nije šteta nikakva.
Papučar, Miha je baš izjavio da će pokušati igračima usaditi neke stvari da ne bi pravili greške ko što je on radio nekad.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma znam da je to izjavio, ali ovaj nacin disciplinovanja igraca mi sulud. Sta da u timu ima 12 ateista kojima puca hoce li Bog cuvati srpsku zemlju i rod, hoce onda svih 12 odstraniti. Ili kad se vrati Sulejmani koji je za malog djavola Ljaju izmislio fudbal, hoce i njega odstraniti iz reprezentacije ako ne bude pjevao. Ne moze na silu nista pa tako ni ovo.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 14:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
dodaje se u saopštenju isturenog odeljenja Patrijaršije sasvim pogrešno nazvanog Fudbalski Savez Srbije.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oplakah

u uk ima dobra zajebancija. pitanje kojim se otkriva da li je neko pravi britanac ili ne je "kako glasi drugi stih himne 'god save the queen'?". ako odgovoris "ne znam", onda si pravi britanac.
prema tome, to oko pjevanja himne je obicno njesra, a i indikativno je da se vidi kojim putem je miha krenuo. taj govnar nije htio ni da pomisli da sjedne na klupu reprezentacije dok je primao suskave zelembace kao pomocni trener intera. sad kad je osto bez posla, prihvatio se selektorovanja, a onda prosipa pricu o nekom patriotizmu...isti je ko i antic (a i kao radomir)

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... jem-i-sebe

Milanko je ziv. I nadrkaniji nego ikad. Ajd' molim te pricaj nam jos malo kako je u UK? Zanimljivo je u pm...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 14:59 
Bič božji
Bič božji

papučar je napisao:
Ma znam da je to izjavio, ali ovaj nacin disciplinovanja igraca mi sulud. Sta da u timu ima 12 ateista kojima puca hoce li Bog cuvati srpsku zemlju i rod, hoce onda svih 12 odstraniti. Ili kad se vrati Sulejmani koji je za malog djavola Ljaju izmislio fudbal, hoce i njega odstraniti iz reprezentacije ako ne bude pjevao. Ne moze na silu nista pa tako ni ovo.

Koliko se sjećam Sulejmani je pjevao himnu dok je igrao za mladu reprezentaciju, tako da nema problema. :D

Poslednji put menjao Erazmo Roterdamski dana 28 Maj 2012, 15:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
:lol:
Ja izgora za pricama iz Britanije (znam da se kaze UK, ali zaboli me). Deder Milanko, ovaploti nas.

Nek je Miha izbacio malog govnara. Cuj "moram postovati sebe" ?!?!? Ako pjeva himnu Srbije, ne postuje sebe?! Nabijem ga.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Сулејмани је без проблема отпјевао химну:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CqSlQuZbNEs[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Al sto Mister kulira malo je reci :D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

OVO! VAKO OCU!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cDOjNw8JEKk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:05 
Bič božji
Bič božji

Jebla ga mlada, ne znam zašto je problem himna. Čuj, ne volim himnu, ne mogu pjevati i ti fazoni? Pa ja kad čujem himnu naježim se.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
док се БОГОТАЦ не врати, нема среће у репрезентацији!

http://www.youtube.com/watch?v=DOivTaHD ... ure=g-hist

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
kog ce qrca neko ko nije srbin da pjeva o bogu koji treba da spasi srpsku zemlju i srpski rod?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa mi smo nebeski narod, treba da mu imponuje sto smo mu dopustili da igra.
Imponuje mi, imponuje mi!!!

Niko ga ne tjera da pjeva. Isto tako selektora niko ne tjera da ga stavi u tim.
Hoces-neces.
To je himna Srbije, a ne Srba. Neka se zali Ustavnom sudu, Skupstini ili kome vece.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ташко je napisao:
Pa mi smo nebeski narod, treba da mu imponuje sto smo mu dopustili da igra.
Imponuje mi, imponuje mi!!!

Niko ga ne tjera da pjeva. Isto tako selektora niko ne tjera da ga stavi u tim.
Hoces-neces.

Je l' ti imponuje??

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]