banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 00:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2012, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Evo posto igrci ova laprdanja nece procitati...samo da ja tebi jebem sve po spisku u njihovo ime. Hvala, dovidjenja. Majmuncino...

Ti ili si igrac,ili ti je neko od njih rod,pa tako primas to emotivno.Bilo kako bilo,ako ne citaju prenesi im ti,da su preplacene picke.Cast izuzetcima.I pitaj ih kako je proslogodisnja ekipa uspjela uzeti trofej,a ova neuporedivo skuplja ostade suva kurca,zahvaljujuci velikanima iz Ljubuskog,Gorazda,Doboja,i tako...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 22:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
I samo jos jedna stvar.
Ne mozete stalno govoriti "Sudjenje u Doboju je nebitno, trebali smo obezbijediti titulu ranije.".
Jeste, mogli smo. Ali nismo. Ostala nam je sansa u zadnjoj utakmici.
Ne smije niko da onako javno pljacka Borac. Sto je najgore, dobar dio Borcevaca to zanemaruje.
Da je sudjenje bilo iole normalno, sigurno bi situacija bila drugacija. Vjerovatno bi sad uzdizali rukometase, radovali se Ligi sampiona i ucescu na TV turniru. Ali nije. Pokradeni smo kao nikad i to pred ocima svih. Ni TV prenos ih nije omeo.
Mi koji se trebamo najvise buniti protiv toga, okrecemo glavu i pljujemo po svemu sto ima veze sa RK.
OK, nisu odigrali na zavidnom nivou. Mika, Vranjes i Djuka su fulali kontre. A to je moglo slomiti rezultat. Karacic je upao u ropac. Hans kao da je mamuran bio.
Ali pored onakvog sudjenja, nikakva zelja i volja ne bi pomogla.
Mozemo se rijesiti Marke i Djoge (nadam se), kao i svakog igraca koji smeta i ne doprinosi dovoljno.
Ali puno teze cemo se zastititi od sljedece sudijske kradje.
To se Borcu ne smije desavati!

P.S. Svaka cast Miki i Sabljicu na borbi! Stojanovic me uopste nije fascinirao svojim igrama ove godine. Mika bi bio moj prvi izbor. Em grize, em bolje izgleda odbrana 5-1 sa njim, em ima vise muda u napadu.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
хоће ли бити негдје снимак утакмице да и ја погледам шта се то дешавало?

Мислим да би се Борац можда требао огласити поводом свега овога што се десило. И у вези крађе, али и у вези односа према нашим навијачима који су били у дворани и за прозивке које су добили од спикера, али и за остале.
Ја сам и даље љут на играче јер нису раније обезбједили титулу, знали смо сви шта ће бити у Добоју, али исто так оне треба заборавити шта је Слога урадила па им вратити овдје

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mene nije toliko iznenadio poraz od Gorazda. Dole je uvijek cirkus bio. Jednostavno je tako. Vise me iznenadila pobjeda Sloge tamo. Ali poraz od Izvidjaca me nasjekao. Vidjelo se u Boriku koliko smo kvalitetniji od njih. Jednostavno mi nije jasno kako smo uspjeli izgubiti.
Nadam se samo da nema nista od one price da ce Radja na klupu Borca. Nadam se da je kolega forumas tad pogrijesio.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Gledaj...niko ne kaze da nisu lose odigrali...jesu. Ali nerviraju me prica da nisu htjeli, da se nisu trudili, da im se nije dalo. Jednostavno mozda ne mogu vise...da ne spominjem koliki dio krivice treba da padne na terenera. Pravio je jako, jako cudne greske.

plače mi se kad ovo čitam :cry: pa kaaaako nisu mogli sunce ih ... pa kako Goražde može, Sloga može, kako oni ne mogu još se uigravali kroz SEHU

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

колико сам ја схватио Рађа се петља сад око Слоге јер се там огради дворана па ће бити и пара и талова. мислим да је неко то овдје и написао.

мада ко год да замјени Марку не очекујем неку тренерску величину...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 22:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ташко je napisao:
Svaka cast Miki i Sabljicu na borbi! Stojanovic me uopste nije fascinirao svojim igrama ove godine. Mika bi bio moj prvi izbor. Em grize, em bolje izgleda odbrana 5-1 sa njim, em ima vise muda u napadu.

Станко је тата! Једини се "потукао" са њима.
За Мику мислим да је мало слабији у нападу од Стојановића, али ово за 5-1 одбрану се 100% слажем.
И мени је то запало за око, и дао бих му предност...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Ташко je napisao:
I samo jos jedna stvar.
Ne mozete stalno govoriti "Sudjenje u Doboju je nebitno, trebali smo obezbijediti titulu ranije.".
Jeste, mogli smo. Ali nismo. Ostala nam je sansa u zadnjoj utakmici.
Ne smije niko da onako javno pljacka Borac. Sto je najgore, dobar dio Borcevaca to zanemaruje.
Da je sudjenje bilo iole normalno, sigurno bi situacija bila drugacija. Vjerovatno bi sad uzdizali rukometase, radovali se Ligi sampiona i ucescu na TV turniru. Ali nije. Pokradeni smo kao nikad i to pred ocima svih. Ni TV prenos ih nije omeo.
Mi koji se trebamo najvise buniti protiv toga, okrecemo glavu i pljujemo po svemu sto ima veze sa RK.
OK, nisu odigrali na zavidnom nivou. Mika, Vranjes i Djuka su fulali kontre. A to je moglo slomiti rezultat. Karacic je upao u ropac. Hans kao da je mamuran bio.
Ali pored onakvog sudjenja, nikakva zelja i volja ne bi pomogla.
Mozemo se rijesiti Marke i Djoge (nadam se), kao i svakog igraca koji smeta i ne doprinosi dovoljno.
Ali puno teze cemo se zastititi od sljedece sudijske kradje.
To se Borcu ne smije desavati!

P.S. Svaka cast Miki i Sabljicu na borbi! Stojanovic me uopste nije fascinirao svojim igrama ove godine. Mika bi bio moj prvi izbor. Em grize, em bolje izgleda odbrana 5-1 sa njim, em ima vise muda u napadu.

Apsoultno se slazem sa tobom,pogotovo ovo za Miku. Vidjecemo sta ce se desavati u narednim danima...imamo zavrsnicu Kupa RS ovaj vikend cini mi se. To je prilika da se isprave neke stvari.

Saja evo link : http://rtrs.tv/av/player.php?id=18704&x=1

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 23:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
Судије - Дражен Бегић (Мостар) и Андрија Кнезовић (Буна)

Матер им јебем!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 23:27 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
koliko mi se cini markovic ima okupljanje prvog i onda sigurno nece voditi ekipu

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 09:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Inace Ciglu smo otjerali a on je svojim odbrana Slogi donio trofej iako je prosle godine uvijek bio medju najboljima u Borcu.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 09:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Inace Ciglu smo otjerali a on je svojim odbrana Slogi donio trofej iako je prosle godine uvijek bio medju najboljima u Borcu.

Otjerali smo mi i Faruka pa smo cjelu sezonu igrali bez postenog lijevog beka.......

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 10:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
e da nam je i ove otjerati...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Svasta se pise, i treba spustiti loptu na zemlju.
Postoje svakakve teorije zavjere, ko zeli vjerovace u njih ko ne zeli nece...mozemo i napisati da je prvi covjek saveza Dobojlija koji je doveo Marku na mjesto izbornika, pa...
http://dobojskamafija.blogspot.com/2007 ... dnika.html
http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 33852.html
Doboju treba nova dvorana, zasto mislim da im je falila upravo ova sampionska titula da se u rekordnom roku napravi ta dvorana.

Na zalost mozda smo i isli linijom manjeg otpora, mozda smo mi trebali ponuditi deblji crni kofer,pa bi mi bili prvaci ali ocigledno nemamo para, pa smo kontali kao televizijski prenos, nece nas smijeti krasti na televiziji na oci svih.

Sta je Djogo kriv da oni oni koji su obecali pare i trebaju da pumpaju pare u klub, ne ispunjavaju svoja obecanja ili "obaveze"...pare nisu problem, para se nema...

Na kraju da sudijama jos jednom jebem svo po spisku,placenicke prodane duse, al trebace opet doci suditi u Banja Luku...
Isti mislim i o ostalim potplacenim sudijama, svim jebenim placenicima, igrate se ne sa vatrom vec sa pozarom, sve do jednom...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

људи се таман наложили на рукомет, да смо узели титулу, сада би лудница била.
а овако распад система. нажалост...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 14:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Ljudi moji pa pošteno se u ovoj zemlji jako teško može do titule. Pa kad su prošle godine sudije u finalu košarkaškog plej ofa pokrale Igokeu iza koje stoji Dodik, i to ih krade i sudija Jovanić iz Banjaluke, pa šta mi da očekujemo kad taj RK Borac niko ne štiti. Jednostavno trebalo je stvari riješiti prije Doboja i kraj priče. Lopovska država, lopovske lige...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
јан_де je napisao:
Citiraj:
Судије - Дражен Бегић (Мостар) и Андрија Кнезовић (Буна)

Матер им јебем!

I onda na to dodamo ovo...

Gdin. Stanislav Mucic: član predsjedništva RSBiH, čelni čovjek Izviđača i vlasnik firme Mucic i co.
Za tu firmu se odavno prica da ce izvoditi radove na novoj dvorani u Doboju.
Ako se zna da je on delegirao sudije lako je vidjeti u kom grmu lezi zec. Nemaju veze igraci Borca sa time.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

о томе се писало и у новинама. знало се за повезаност између Рађе и Муцића. Наравно Рађа је то све негирао. баш ме занима какав је његов коментар на суђење у Добоју? :D

а што се тиче играча и тренера и одређених људи из управе сви сносе по дио кривице, мада по мом мишљењу највише су криви тренер и играчи. у кључним утакмицама које су морали и што је још битније могли побједити они направише киксеве. има играча који су се стално борили, али доста их је и заказало. а да су загризли 100% и узели Горажде и Извиђач, било би пара, а сад пропаде све

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Radović: Borac na raskrsnici

Potpredsjednik Upravnog odbora Rukometnog kluba Borac M:tel Milan Radović izjavio je danas za "Nezavisne" da je slavni banjalučki klub došao do raskrsnice, te da će u narednih mjesec dana biti poznato kojim putem će krenuti.

Borac je u subotu izgubio od Sloge u Doboju (23:26) i tako još jednom prokockao priliku da postane šampion BiH.

"Nije tragedija biti drugi u BiH, ali je prava šteta što smo ponovo ostali bez titule", kaže Radović i nastavlja:

"Nismo imali dovoljno vremena za detaljnu analizu novonastale situacije, a o svemu ćemo ozbiljnije razgovarati nakon završnice Kupa Republike Srpske. Isto tako, u narednih mjesec dana, zajedno sa gradom Banjaluka i Vladom RS, moramo da usaglasimo stavove i da vidimo kakav mi to Borac želimo. Ako hoćemo jači Borac, moraćemo da uložimo više sredstava, da dovedemo bolje igrače, a ako ne, onda ćemo se orijentisati na mlade snage".

Radović dalje navodi da je poznat stav Upravnog odbora da Banjaluka zaslužuje jak Rukometni klub Borac, koji će igrati glavnu ulogu u BiH, te jednu od važnijih u SEHA ligi.

"Moramo još više i još bolje da radimo kako bismo postavili Borac na mjesto koje mu pripada. Ali, bez pomoći grada i Vlade RS to nećemo moći da ostvarimo. Zato se ubrzo moramo sastati sa gradskim i vlastima RS da vidimo na čemu smo", istakao je Radović i dodao da će Dragan Marković ipak sjedjeti na klupi u nedjelju, kada je na programu finalna utakmica Kupa RS:

"Stalo nam je da osvojimo Kup RS i zato smo donijeli odluku da svi igrači pod vođstvom trenera Markovića moraju da igraju u nedjelju".

Zoran Kalinić, član Upravnog odbora Borca, tvrdi da svi u klubu snose podjednaku odgovornost što Banjalučani ni ove godine nisu uspjeli da osvoje titulu šampiona BiH.

"Mi smo tim, a kada tim gubi, onda su svi krivi, od trenera, preko igrača, do Uprave. To je tako i ne može da bude drugačije", kaže Kalinić i nastavlja:

"Činjenica je da smo morali da osvojimo titulu. Imali smo najbolju ekipu, realno i najveći budžet, ali ništa nije pomoglo. Nismo mogli da se nosimo sa prljavim stvarima, a u Doboju smo dobili lekciju kako se to radi".

Kalinić dalje navodi da je zakazala i komunikacija na relaciji Uprava - trener Dragan Marković.

"Nije bilo sinergije u našim redovima i to u budućnosti moramo da ispravimo".

Članovi UO zaključili su da što prije moraju biti ispunjene obaveze prema igračima i stručnom štabu.

"Zaključili smo da bi dio duga trebao da bude isplaćen do finalnog turnira Kupa Republike Srpske, koji je na programu 2. i 3. juna", dodao je Kalinić.

Na narednoj sjednici Upravnog odbora, koja treba da bude održana naredne sedmice, biće riječi i o Markovićevom nasljedniku.

"Moje mišljenje je da je došlo vrijeme da se okrenemo stvaranju mladih igrača, da se rukomet u Banjaluci konačno ujedini i krene naprijed. Novca je sve manje i što prije okrenemo list, prije ćemo imati tim sastavljen od naših mladih rukometaša. Borac mora da ide u reorganizaciju radne zajednice i da se, sa svježim ljudima, bazira na realne ciljeve u budućnosti", naveo je Kalinić.

Nema sumnje da će ovo ljeto u Borcu biti burno, jer osim novog trenera, "crveno-plavi" će morati da pronađu i nekoliko igračkih zamjena. Poznato je da Marko Panić odlazi u Šamberi, a Milan Đukić i Ivan Karačić u Brest iz Meškova, te da ugovori ističu Bojanu Ljubušiću, Mariju Blaževiću, Stanku Sabljiću, Branislavu Obradoviću, Mirku Mikiću, Vukašinu Stojanović i Vladimiru Vranješu. Ko će od njih ostati teško je reći u ovom trenutku, ali jasno je da će dres Borca naredne sezone u SEHA ligi i kvalifikacijama za novoformiranu Ligu Evrope nositi rukometaši koji su ugovorom vezani za klub. To su: Srđan Trivundža, Igor Mandić, Đorđe Ćelić, Mirza Haseljić, Nikola Tešić, Stefan Šubara, Nemanja Bezbradica i Stefan Radulović.
Đogo ponudio ostavku

Direktor Borac M:tela Boris Đogo ponudio je Upravnom odboru ostavku zbog toga što Banjalučani ove godine nisu osvojili titulu prvaka BiH. Da li će njegova ostavka biti usvojena i da li će čelnici Borca na njegovo mjesto dovesti nekog drugog bivšeg igrača kluba, biće poznato na narednoj sjednici UO, koja treba da bude održana naredne sedmice.
Babić se ne javlja

I pored svih naših nastojanja, tokom jučerašnjeg dana nismo uspjeli da stupimo u kontakt sa predsjednikom Upravnog odbora Borac M:tela Igorom Babićem. Prvi čovjek Banjalučana nije se javljao na mobilni trelefon, tako da je javnost ostala uskraćenja za njegovo mišljenje o trenutnoj situaciji u klubu.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 09:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne vidim razlog da ne usvoje ostavku Djoge.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]