banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 07:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2004, 16:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 01:54
Ma ljudi nije bitno ko je omogucio ili ne bitno da ste gledali,jer vrjedi pogledati ja imam neki video klipova razliciti borbi na kompjutru i mogu reci ja sam odusevljen jer znam kakav je rad iza toga da postignes to sta je on postigao ,i svejedno sta je po nacionalnosti zasluzio je respekt,pogledajte na kaaza mozda ima video klipova sa bob sapom pa mozda i ti Slavko budes imao malo respekta. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2004, 18:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
E pa to je frka, kada neko kenja kao Slavko. To ga boli, to sto je covjek Hrvat. Sta ima veze, lupa se dobro.
Meni je super kosarkas Stojakovic i sada ja trebam reci, jebo Stojakovica Jordan je car za njega. Gluposti, umanjivat vrijednosti sportiste samo zato sto je druge nacije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 00:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
Vulture 72 je napisao:
Gluposti, umanjivat vrijednosti sportiste samo zato sto je druge nacije.

slazem se

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 00:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Maj 2003, 10:33
Vulture 72 je napisao:
E pa to je frka, kada neko kenja kao Slavko. To ga boli, to sto je covjek Hrvat. Sta ima veze, lupa se dobro.
Meni je super kosarkas Stojakovic i sada ja trebam reci, jebo Stojakovica Jordan je car za njega. Gluposti, umanjivat vrijednosti sportiste samo zato sto je druge nacije.

ooooo па ти ћеш да ми дијелиш савјете :lol: ...сад ћеш видјети да ће га Рус одвалити од батина!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 02:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

slavko je napisao:
Vulture 72 je napisao:

ooooo па ти ћеш да ми дијелиш савјете :lol: ...сад ћеш видјети да ће га Рус одвалити од батина!

Pa dobro Slavko to nije nemoguce jer taj rus isto trnira kao i on i to je sport ,ali ja vjerujem ti to ne razumijes ja isto mogu provocirati ipitat kako je prosao partizan u zagrebu ili neke druge stvari ti ces pitati kako jebilo u vaterpolu ......i tako mozemo do besvjesti.......sta ja zelim reci svaki ama svaki sportas nema veze sta je cini mnogo da dode do tamo i od toga covjek treba da ima respekt razumijes..........ali ja to ne vjerujem jer ti vjerovatno nisi nikada nesto trenirao i to je tvoj problem ,usta otvoriti a ne mozes ni 200 metara pretrcati....... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 12:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

slavko je napisao:
Vulture 72 je napisao:
Daj MM ignorisi ovog krkanjerosa, vidis da ne uspijeva sastavit recenicu bez da ne podjebava..

а шта вас двојица магараца радите цијело вријеме?
твоје глупости сам читао и на политици, тако да знам о каквој врсти је ријеч!

Slavko ja mislim da je tvoj problem da ti zelis malo paznje jer vjerovatno nisi je dobio kao mali i u skoli nisu obracali paznju na tebe pa sada istresas svu svoju tugu ovuda po forumu i vrjedas jer znas da nema nikoga u blizini i da ti ne moze jednu roditeljsku opaliti,daj molim te nemoj psovati probaj diskutirati,znam da te boli sto je hrvat ali jebiga za tebe cemo pisatzi MIRKO FILIPOVIC CROCOP SRBIN pa se smiri . :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 12:56 
Pripravnik
Pripravnik

M.M je napisao:
slavko je napisao:
Vulture 72 je napisao:
Daj MM ignorisi ovog krkanjerosa, vidis da ne uspijeva sastavit recenicu bez da ne podjebava..

а шта вас двојица магараца радите цијело вријеме?
твоје глупости сам читао и на политици, тако да знам о каквој врсти је ријеч!

Slavko ja mislim da je tvoj problem da ti zelis malo paznje jer vjerovatno nisi je dobio kao mali i u skoli nisu obracali paznju na tebe pa sada istresas svu svoju tugu ovuda po forumu i vrjedas jer znas da nema nikoga u blizini i da ti ne moze jednu roditeljsku opaliti,daj molim te nemoj psovati probaj diskutirati,znam da te boli sto je hrvat ali jebiga za tebe cemo pisatzi MIRKO FILIPOVIC CROCOP SRBIN pa se smiri . :angel:

ММ,
лешинар 72 провоцира и поставља неукусне поруке цијело вријеме,
ја сам чутао, али сад не желим, тема је одлична, извини што ти је кварим, ја сам ѕа вријеме ЕП у Енглеској као већина у БЛ навијао за кро тим, али послије оне фамозне Латинице о Гуменој лиги престао сам навијати за кро екипе!
чак и за Динамо против Оксера, добио сам казну јер сам побјегао да гледам текму (био је рат)!
сад кад сам ово написао онај смрад и њему слични ће одмах рећи "ти навијао за кро" и слично!!!!! то ме онда распизди и дође до ових константних провокација!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 14:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa sta te boli sta misle drugi svako ima pravo na misljenje i niko nije perfektan i ja navijam iz bivse juge kada neko igra uvjek za njega pa makar to bili i slovenci(nevolim ih radi granice stalno rade sranje)NORMALNO DA SVI IMAMO TRAUME OD NECEGA I DA SVAKO BRANI SVOJE ALI JA MISLIM COVJEK TREBA DOKAZE NA STOL STAVITI I TO JE TO NEGO DA SE VRJEDAMO CIJELO VRJEME TO RADIMO NA POLITICI A OVDJE KOD SPORTA MORAMO BITI NORMALNI I LJUDIMA SKINUTI KAPU KADA NESTO OD SEBE ODVOJE I POSTIGNU.

ONI SU ZA MENE SPORTASI SVI SAMO SPORTASI BEZ NACIONALNOSTI IJA IM SKIDAM KAPU ZA NJIHOVE DOMETE .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 15:23 
Pripravnik
Pripravnik

M.M je napisao:
Pa sta te boli sta misle drugi svako ima pravo na misljenje i niko nije perfektan i ja navijam iz bivse juge kada neko igra uvjek za njega pa makar to bili i slovenci(nevolim ih radi granice stalno rade sranje)NORMALNO DA SVI IMAMO TRAUME OD NECEGA I DA SVAKO BRANI SVOJE ALI JA MISLIM COVJEK TREBA DOKAZE NA STOL STAVITI I TO JE TO NEGO DA SE VRJEDAMO CIJELO VRJEME TO RADIMO NA POLITICI A OVDJE KOD SPORTA MORAMO BITI NORMALNI I LJUDIMA SKINUTI KAPU KADA NESTO OD SEBE ODVOJE I POSTIGNU.

ONI SU ZA MENE SPORTASI SVI SAMO SPORTASI BEZ NACIONALNOSTI IJA IM SKIDAM KAPU ZA NJIHOVE DOMETE .

поштујем те због таквог схватања, али лешинара 72 не могу, јер је он свјетлосну годину далеко од цивилизованог понашања

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 15:39 
Pripravnik
Pripravnik

Ko te hebe Slavko. Meni ne treba neki ok odnos s takvima kao sto si ti..
Kontas?? Ako ti se ne svidjaju moji postovi, preskoci, ali ti svugdje upadas s glupim komentarima, a ja cu te poklopit svaki put.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 16:06 
Pripravnik
Pripravnik

Vulture 72 je napisao:
Ko te hebe Slavko. Meni ne treba neki ok odnos s takvima kao sto si ti..
Kontas?? Ako ti se ne svidjaju moji postovi, preskoci, ali ti svugdje upadas s glupim komentarima, a ja cu te poklopit svaki put.

какав си ти јадник, неодрастао, вјероватно си сада у некој установи специјлизованој за особе са недостатком у развоју, ето теби мозак фали нпр!
пази да те чика доца не види да му сједиш за рачунраом :wink: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 16:43 
Pripravnik
Pripravnik

Hajde slavko pametuj nekom drugom, ruljak jedan neizzivljeni.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]