banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 07:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Maj 2012, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Ja ne mogu vjerovati da pustaju Djuku, a i Karacica. Pricamo o ligi sampiona a ekipa se osipa samo tako, sada jos fali samo Triva da ode i rasprodali smo sve sto smo mogli...
jebes to...
mislim da su treneri celika i sloge u nekom rodu ili tako nesto, tako da je mozda i bilo stimanje, ali mora Sloga jos u Gorazde....

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2012, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Ne treba sad pretjerivati..i Goražde se bori za Evropu. Ovo sa Celikom jeste bilo sumnjivo pogotovo nakon prvog poluvremena, ali nije to razlog da udaramo ma Goražde. Gledajmo mi sebe, sve imamo u svojim rukama i ne zavisimo od nikoga.
Sad protiv Izvidjaca je najvažnija utakmica u Ligi 6. Ako uzmemo tu onda smo jako blizu....u tom slučaju, ako bi Sloga sve do kraja dobila, u Doboju se odlučuje o prvaku ALI mi imamo veeliku prednost jer čak i u slučaju poraza DO 5 golova razlike mi smo prvaci!

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2012, 16:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nisam bas siguran u to da nam je dovoljan poraz sa manje od 5 golova...mislim da je preduslov pobjeda u ljubuskom,inace cemo morati pobjediti ili remizirati i u doboju....mada nisam nesto iscrpno analizirao.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2012, 16:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.etrafika.net/index.php/vijes ... orik-.html

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2012, 16:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
У праву си, ако побједимо обе текме до краја, довоан нам је и тај минималан пораз.
А ако Слога киксне у горажду, а ми побједимо обе наше, онда смо прваци и прије задњег кола...

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2012, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Računica je jasna Borac do 10. kola mora sve uzeti i čekamo kiks Sloge, ukoliko dođe, mi smo prvaci ukoliko ne dođe u posljednjem kolu možemo izgubiti 4. Mada sam mišljenja da ćemo ih nabiti ko kantu al o tom po tom. -5 najvjerovatnije ne bi mogli izgubiti jer su Dobojlije postigle mnogo golova u Boriku

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2012, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
nisam bas siguran u to da nam je dovoljan poraz sa manje od 5 golova...mislim da je preduslov pobjeda u ljubuskom,inace cemo morati pobjediti ili remizirati i u doboju....mada nisam nesto iscrpno analizirao.

Ja sam govorio u slučaju pobjede u Ljubuskom da imamo tu mogućnost. Jer ukoliko 2 tima imaju isto bodova gleda se medjusobni omjer (imamo +5 iz Borika uz 29 primljenih). Zato kažem ako i mi i oni sve dobijemo do 10 kola možemo izgubiti DO 5 golova razlike. Ako bi ne daj Bože izgubili sa tačno 5 golova razlike gleda se br golova u gostima.
Valjda je sad jasnije...u svakom slučaju Izvidjac mora pasti.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2012, 20:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Ja ne mogu vjerovati da pustaju Djuku, a i Karacica. Pricamo o ligi sampiona a ekipa se osipa samo tako, sada jos fali samo Triva da ode i rasprodali smo sve sto smo mogli...
jebes to...
mislim da su treneri celika i sloge u nekom rodu ili tako nesto, tako da je mozda i bilo stimanje, ali mora Sloga jos u Gorazde....

Ma ne pita se tu puno Borca,momci su dobili odlicne ponude koijm Borac ne moze parirati,ja im zelim puno srece,igrali su srcem,"stranci" koji ce se pamtiti i kojima ce vrata Borca biti uvjek otvorena.Cuo sam da je Vrazalic nas i mislim da je on dostojna zamjena Djukicu,sad Ivu ce biti teze zamjeniti,tesko se nalazi kvalitetan srednji bek,ali opet to otvara priliku da Trivundza igra cjelu utakmicu na srednjem gdje se puno bolje snalazi a da dovedemo jednog kvalitetnog lijevo beka,moj favorit je Baka :)
A sto se tice borbe za titulu ja vam kazem da Sloga nece pobjediti u Gorazdu,cak primam i opklade :),ostali su im veliki duznici ;),nama je sutra u Ljubuskom mozda i kljucna utakmica,ako dobijemo 99% smo prvaci....

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2012, 20:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Baka je vec potpisao za Pariz tako da od njega nema nista...

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2012, 20:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Baka je vec potpisao za Pariz tako da od njega nema nista...

Nisam znao to,steta mislio sam da je vrijeme za povratak....

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2012, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Vrazalic je odlican igrac.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2012, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nama su desna krila zadnjih godina najbolji igrači... Za Vrazalica sam odma rekao da je jedini u ovoj ligi koji može dostojno zamjeniti Djukaru. Kakvo je stanje sa Senjaminom Buricem iz Izvidjaca, jel on nešto ugovorio s nekim? Jako zahvalan igrač

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2012, 21:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yq45mUYimlo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2012, 21:29 
Veteran
Veteran

Вражалић је добар играч, али ми је Ђукић прирастао за срце...

Са колико емоција ира тај човјек....

Волио бих да ако буду навијачи против Босне, једном скандирају његово име, или да ми бар, као сад против Горажда, поздравимо нашег Мићу.
Свака му част!

Дакле, Зградољуб је рекао да ће дворана бити готово до половине септембра, што значи да нећемо моћи бити домаћини квалификационог турнира, је л` тако? Ако не будемо домаћини, тешко ћемо до ЛШ...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2012, 10:20 
Veteran
Veteran

Citiraj:
Црвенo-плава” московска ноћ

Један од највећих успјеха у историји Рукометног клуба Борац десио се 19. маја 1991. године, када су Бањалучани освојили Куп ИХФ-а и своју пребогату ризницу трофеја употпунили још једним великим пехаром.
Slika
Те сезоне талентована генерација Бањалучана, коју су многи звали “дјечјим вртићем”, задивила је рукометну Европу. На почетку такмичења срушили су белгијски Херстал (20:20, 26:18), а потом је поражен Емпор Рошток из Демократске Републике Њемачке са 22:18 и 17:14. У полуфиналу је ривал био још један њемачки клуб, али овога пута из Савезне Републике, Тусем Есен. У првом мечу у Есену екипа коју је са клупе предводио Велимир Петковић поражена је са 17:24. Међутим, у гротлу “Борика” величанствена побједа од 19:12, баш колико је требало за пласман у завршницу, гдје је ривал био ЦСКA Москва, за који је играо један најбољих рукометаша свих времена Талант Дујшебаев. Екипа из СССР-а за све је била велики фаворит, али тако нису мислили “црвено-плави”, који су у “Борику” славили са 20:15. У реваншу одиграном 19. маја у Москви чета из Господске улице поражена је са минималних 23:24 и тако је послије 1976. године, када је освојен Куп шампиона, у Бањалуку стигао још један европски пехар. За Борац су тада играли Златан Aрнаутовић, Мустафа Торло, Драшко Пртина, Сенањин Маглајлија, Драган Перић, Aндреј Голић, Aлександар Кнежевић, Горан Ступар, Драган Марковић, Самир Незиревић, Јани Чоп, Божидар Јовић и Мехмедалија Мулабдић, а тренер је био Велимир Петковић. Један од учесника тог подвига био је данашњи шеф стручног штаба Борца “м:тел” Драган Марковић.

- Емоције одмах прораде када се сјетим тих лијепих времена. Био је то, засигурно, најсрећнији дан у мојој каријери, а вјерујем и већине мојих саиграча. Били смо практично клинци са великим трофејом у рукама. Жао ми је што та екипа није остала на окупу јер би сигурно још годинама жарили и палили. Нажалост, дошао је рат и свако је отишао својим путем. Штета, јер би сигурно годинама били у врху европског рукомета - рекао је Марковић.

http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 79486.html

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2012, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
pendula je napisao:
Ma ne pita se tu puno Borca,momci su dobili odlicne ponude koijm Borac ne moze parirati,ja im zelim puno srece,igrali su srcem,"stranci" koji ce se pamtiti i kojima ce vrata Borca biti uvjek otvorena.

jasno je meni to, ali jbg trebalo se svim silama pokusati zadrzati Djuku...o igrackim kvalitetama ne treba diskutovati, ali ono sto je bitno bilo da je upravo on najvise uspostavio vezu izmedju igraca i publike...mislim ko god ide na rukomet jasno mu je to, da je ovaj momak LJUDINA!

Kod Ive je drugacije, mozda nas najvazniji igrac ali taj tip osobe da nema vezu sa publikom, sto bi rekli surovi profesionalac :D

Marka isto odlazi na kraju sezone...ne znam, ne treba hajcati narod o ligi sampiona, treba sada vec spustiti strasti i objektivno postaviti stvari...

Citiraj:
Златан Aрнаутовић, Мустафа Торло, Драшко Пртина, Сенањин Маглајлија, Драган Перић, Aндреј Голић, Aлександар Кнежевић, Горан Ступар, Драган Марковић, Самир Незиревић, Јани Чоп, Божидар Јовић и Мехмедалија Мулабдић, а тренер је био Велимир Петковић.

kakva ekipa, jebo Kiel sta smo mi tada bili!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2012, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Volim Borac je napisao:
Marka isto odlazi na kraju sezone...ne znam, ne treba hajcati narod o ligi sampiona, treba sada vec spustiti strasti i objektivno postaviti stvari...
бојим се да би могло бити баш овако. поготово што се прича да долази Рађа, а и нешто не знам баш да има пара за нека појачања. колико чујем и овим играчима се дугује...

мада никад се не зна. видјећемо шта ће бити, али у сваком случају не треба летити превисоко

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2012, 13:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sto se tice finansijske situacije sa te strane bi nam najbolje bilo da dodje Radja,al ako se on pojavi kao spasioc banjaluckog rukometa onda se svi u gradu trebamo ubiti.
Sto se njega tice,tom covjeku nije problem iz dzepa izvaditi pare za pojacanja,isplatiti plate igracima,premirati igrace,cuo sam,sad koliko je istina,a vjerujem da jeste,to mi je pricao jedan igrac Borca,da je dok je trenirao Bosnu premirao igrace da pobjede Slogu preko 20 razlike i da im je u busu iz dzepa isplacivao premije :).
Eto stavimo Radju i bice kesa :),zato sam rekao da me najvise podsjeca na Amara Osima......

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2012, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Valjda Marka ide u Ljubuski :confused2:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2012, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
pendula je napisao:
Sto se tice finansijske situacije sa te strane bi nam najbolje bilo da dodje Radja,al ako se on pojavi kao spasioc banjaluckog rukometa onda se svi u gradu trebamo ubiti.
Sto se njega tice,tom covjeku nije problem iz dzepa izvaditi pare za pojacanja,isplatiti plate igracima,premirati igrace,cuo sam,sad koliko je istina,a vjerujem da jeste,to mi je pricao jedan igrac Borca,da je dok je trenirao Bosnu premirao igrace da pobjede Slogu preko 20 razlike i da im je u busu iz dzepa isplacivao premije :).
Eto stavimo Radju i bice kesa :),zato sam rekao da me najvise podsjeca na Amara Osima......
хаха ово први пут чујем :D

Cosa Nostra je napisao:
Valjda Marka ide u Ljubuski :confused2:
ја сам чуо да иде у Татран. шта ће ког ђавола у Извиђачу. то би буквално бил ода пређе са коња на магарца

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]