banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 09:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2012, 13:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A i on uopste nije neki napadac, sta je uradio do sad? Bolje forsirati Markovica nego njega, kad smo vec kod mladjih napadaca..

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2012, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Nema veze, bitno je da se pojačava konkurencija u napadu, ako je istina ovo.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2012, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ali neka sedi na klupi, pašče malo :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2012, 14:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Silne mi patriote igraju u reprezentaciji vecina ne zna ni tekst himne,o lelemudanju po terenu da ne pricam ...pa je sad Krkic kao izuzetak...Fora je sto je ovo patka,a drzavni dres je i ovako odavno izgubio na tezini i znacaju,pa mi njegovo krzizanje i nece narocito tesko pasti...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2012, 14:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Vucinica nikad necu prezaliti....Ali ljudi nemamo spiceva i to je to. Krkic ako odluci da igra dobro dosao, niko njemu ne garantuje mjesto u timu...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2012, 08:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
nema sanse da on igra za srbiju, to je samo toletova patka. ja bi bio presrecan da hoce, al nidje veze

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2012, 10:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
i fss potvrdio da su vec 2 mjeseca u pregovorima...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2012, 11:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
ali sa njegovim starim. Volio bih cuti sta on zeli.
Ljajic trenira sa Pazaron da ostane u formi za reprezentaciju. :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 10:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Oво око Шимића је толико смјешно. Не знам чему толика нагађања. Кахриман по мени би требао бит први избор.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 10:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ако буде Јоргачевић бранио не треба правити фаулове уопште :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
Под српском заставом и Марко Шћеповић! Иако четири месеца повређен, нападач Партизана добио је позив новог селектора Синише Михајловића, да се јави на окупљање репрезентације, наредног понедељка.
Разумљиво, неће млади шпиц са остатком „орлова” одлетети на турнеју крајем маја, већ ће се за почетак упознати са новим стратегом, одлучног да хронични проблем класичног центарфора покуша да реши прекомандом члана младе селекције у старију класу, пред почетак квалификација за Светско првенство у Бразилу.
- Људи из ФСС су ме обавестили да се појавим на окупљању репрезентације – потврдио је Шћеповић. – Велико је то признање за мене, прилика за упознавање са селектором, репрезентативцима, да осетим амбијент, али се већ за седам дана враћам у Берлин, на завршни чин опоравка колена.
Марко је почетком фебруара оперисао предње укрштене лигаменте, а према процени лекарског тима фудбал ће поново почети да игра крајем јула.
- За десет дана заказани су последњи тестови, затим почињем да трчим праволинијски, а одлучено је да са Партизаном путујем на припрема и радим одвојено од екипе. Доктори уверавају да је лигамент у перфектном стању, сад следи најважнији период опоравка, јачање мишића. Прогнозирају да би на терену могао да се појавим крајем јула, најкасније почетком августа.

http://www.zurnal.rs/2012/05/15/mihajlo ... index.html

Ne igra polusezonu i dobije poziv za reprezentaciju, iako se oporavlja tek za par mjeseci :lol: A sprdnje od reprezentacije :)

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 12:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Volio da Miha nešto napravi sa momcima samo da se ovi forumski analitičari spuste.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, na forumu moras imati trenersku diplomu da napises misljenje.

Nije ti cudno da se zove igrac koji je poznat po skandalima i sukobima sa svojim navijacima, koji nikad nije debitovao za A selekciju i koji je povrijedjen cijelu polusezonu. Ne vidis tu nikakav uticaj Ramadanija ili ko mu je vec menadzer vec mislis da je Mihajlovic dok je bio trener Fiorentine u prvom dijelu sezone pratio igre Marka Scepovica i kaparisao ga za spica reprezentacije.
Na stranu to sto Partizan uvali Boga oca Fiorentini ni ta veza nije dovoljna da se vidi kako se M.Scepovic gura u izlog preko reprezentacije, vec ja hejtujem onako u budale, a ti si pravi patriota i rodoljub.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Nisam mislio iskljucivo na tebe..
Srbija je najveća drzava po broju fudbalskih znalaca, da je to prenjeti u praksu bili bi prvaci svijeta.

Niste zadovoljni što je otjerao starce pa onda niste zadovoljni što dovodi mlade,polako svako od njih će imati svojih pet minuta ako se ne dokažu aut iz reprezentacije.

Poslednji put menjao Cosa Nostra dana 15 Maj 2012, 13:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ovo je vec smesno... Ako se po jutru dan poznaje, onda ne mirise na dobro... Sa ovakvim potezima necemo videti Brazil

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 13:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Scepovic :lol: Aman da vec u startu pada u vodu prica o "samostalnom" radu Mihajlovica. (Naravno ako se ova prica pokaze istinitom)

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 14:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Papucar koga je to partizan uvalio fiorentini?jedino ljajic sto se lose pokazao,gulan nije ni dobio sansu a jovetic i nastasic jedu malu djecu.ljudi moji niko nije rekao da ce scepovic biti u prvih 11.to je samo spisak sa koga ce pola njih otpasti.interesantno da se uvijek navijaci zvezde zale.eto igrao je stankovic za reprezentaciju godinama pa nije pruzio nista kako pruza u interu,vidic isto...totalno razliciti igraci u reprezentaciji i klubovima

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uffff ovo za Dekija su teske i smijesne rijeci koje, ako si primjetio uvijek dolaze od Grobara. Za Vidica se donekle i slazem da nije na istom nivou u Man Utd i reprezentaciji, ali kako ce biti kad u Man Utd u vecini slucajeva njegova ekipa napada i dominira na terenu, a u reprezentaciji je skroz kontra. Evo ove kvalifikacije nece biti nijednog pa da vidimo hoce li nam procvjetati ruze.
Pa kud ce vise od tih koje si nabrojao, Ljajic, Gulan, Jovetic i Nastasic. Nisam ni rekao da su oni losi igraci i ne mislim to. Njima nije trebao menadzer da ih gura, M.Scepovic je nafurano tele koje nema taj kvalitet, a treba se prodati. Tu nastupa Ramadani sa Mihajlovicem i zovu u reprezentaciju igraca koji 4 mjeseca nije vidio teren, niti je debitovao ikad za nju pa da kazes da je on neki bitan faktor za atmosferu ili sta vec. I ne izuzimam ni Zvezdu, isti Ramadani je mendazer Maksimovicu i Milivojevicu, Maksa je vec u reprezentaciji nije prosla ni polusezona, a siguran sam da ce i Milivojevic istim putem.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 14:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
papučar je napisao:
Uffff ovo za Dekija su teske i smijesne rijeci koje, ako si primjetio uvijek dolaze od Grobara. Za Vidica se donekle i slazem da nije na istom nivou u Man Utd i reprezentaciji, ali kako ce biti kad u Man Utd u vecini slucajeva njegova ekipa napada i dominira na terenu, a u reprezentaciji je skroz kontra. Evo ove kvalifikacije nece biti nijednog pa da vidimo hoce li nam procvjetati ruze.
Pa kud ce vise od tih koje si nabrojao, Ljajic, Gulan, Jovetic i Nastasic. Nisam ni rekao da su oni losi igraci i ne mislim to. Njima nije trebao menadzer da ih gura, M.Scepovic je nafurano tele koje nema taj kvalitet, a treba se prodati. Tu nastupa Ramadani sa Mihajlovicem i zovu u reprezentaciju igraca koji 4 mjeseca nije vidio teren, niti je debitovao ikad za nju pa da kazes da je on neki bitan faktor za atmosferu ili sta vec. I ne izuzimam ni Zvezdu, isti Ramadani je mendazer Maksimovicu i Milivojevicu, Maksa je vec u reprezentaciji nije prosla ni polusezona, a siguran sam da ce i Milivojevic istim putem.

sto se mene tice kad je reprezentacija u pitanju neka bude sastavljena od sve jednog igraca cz meni nimalo nece smetati. i kad kazem nesto protiv nekog ne kazem zato sto je iz zvezde ili nekog drugog kluba.mozda grijesim za stankovica i vidica ali ja sam stekao takav utisak i to je to.

koliko ja vidim i ovo ce biti kao svi drugi ciklusi.neka nam je bog na pomoci

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni hoce malo smetati :D

Inace fudbalska reprezentacija nije zasluzila neki pretjeran hype zbog odnosa prema dresu, ali ovo su posebne kvalifikacije zbog Hrvata i umjesto da se trude da ne zajebu nesto, ono kod nas sve po starom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]