banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 06:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 140  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Maj 2012, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
U zadnja dva dana imam problem sa Elta internetom.
Počelo je juče ujutro, kad nisam imao uopšte net. Na kraju je oko 10h došao, a ja sam pročitao na sajtu da su bili nekakvi radovi i to je OK, šta da se radi. Međutim, juče mi je cijeli dan net kočio, odnosno na svakih par minuta nestane ga recimo na 30 sec, što mi uvelike otežava rad (radim preko remote servera).

OK, mislio sam da će to biti samo juče. Danas nisam koristio net do večeras, kad sam pokrenuo neke downloade na jdownloaderu i ustanovio da se i dalje dešava to isto.
Ima li još neko ovakav problem?
Sutra ću ih svakako zvati, ali uvijek se bojim njihove stručnosti, pa samo da pitam ima li iko isto iskustvo...

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 11:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ja nisam imao takvo iskustvo
jedini prekid u posljednje vrijeme mi je bio prije neka 3 ili 4 dana kad se u vecernjim casovima prekinula veza i ponovo se uspostavila nakon 3 minute
osim tog incidenta sve radi kako treba, pa sam sad poceo da razmisljam o potpisivanju ugovora i povecanju brzine

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
ja nisam imao takvo iskustvo
jedini prekid u posljednje vrijeme mi je bio prije neka 3 ili 4 dana kad se u vecernjim casovima prekinula veza i ponovo se uspostavila nakon 3 minute
osim tog incidenta sve radi kako treba, pa sam sad poceo da razmisljam o potpisivanju ugovora i povecanju brzine

Ja imam ugovor i neću ga raskidati, jer mi cijena odgovara, ali usluga je na žalost, i dalje nepouzdana.
Riješio sam taj problem, zvao njih, oni nešto restartovali i ja po n-ti put restartovao router i modem i od tad je OK.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 13:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Dec 2010, 16:06
Elta povecala brzie interneta! 8)

Nove brzine:

ELTA S 1280 / 128
(20 KM sa PDV-om)
ELTA M 2048 / 192
(23 KM sa PDV-om)
LOYALTY BONUS 2560 / 192
(24 KM sa PDV-om)
ELTA L 4096 / 256
(28 KM sa PDV-om)
ELTA XL 7168 / 384
(42 KM sa PDV-om)
ELTA XXL 12288 / 512
(55 KM sa PDV-om)
ELTA 4D * 5120 / 320
(33 KM sa PDV-om)

Svim korisnicima ELTA 4D BOX paketa povecana je brzina interneta na 5 Mb :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 13:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jel to vec povecano ili od prvog?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
http://www.elta-kabel.com/index.php?mod ... kaz&id=115

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Extra, koliki sam baksuz na mene ce red doci 30-og. :lol:

I samo se nadam da ovaj put net nece biti sjeban mjesec-dva nakon povecana brzine, kao sto je bilo prosli put..

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
StigoStriko je napisao:
http://www.elta-kabel.com/index.php?module=vesti&event=prikaz&id=115

svaka cast na povecanju brzine

generalno i nemam nekih pretjeranih zalbi osim ponekad iskakanja po nekoliko desetina minuta :)

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 14:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
Steta sto nisu povecali brzine uploada, meni i nije neka velika razlika izmedju 10 i 12 mbps.
Samo se nadam da nece ping biti u kurcu opet 2 mj. nakon povecanja.

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 14:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
zerocool je napisao:
Extra, koliki sam baksuz na mene ce red doci 30-og. :lol:

I samo se nadam da ovaj put net nece biti sjeban mjesec-dva nakon povecana brzine, kao sto je bilo prosli put..

posljednja 2 povecanja brzine (proslogodisnje i ovogodisnje) su se bas tako manifestovali kod mene
sad cu opet morati da cekam da se net ustabili, a taman sam planirao da odem potpisati ugovor....

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja stalno imam probleme, ne vodim neku evidenciju kad su mi češći, a kad nisu.
I sami instalateri kad su bili kod mog druga da mu instaliraju, priznaju da im stabilnost nije jača strana, ali su mi rekli nešto u fazonu "koliko para - toliko muzike".

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 19:56 
Početnik
Početnik

points je napisao:
Ja stalno imam probleme, ne vodim neku evidenciju kad su mi češći, a kad nisu.
I sami instalateri kad su bili kod mog druga da mu instaliraju, priznaju da im stabilnost nije jača strana, ali su mi rekli nešto u fazonu "koliko para - toliko muzike".

Ja ne poznajem licno nikoga ko ima probleme i ako jesu svi problemi su rijeseni odmah. Sigurno ima nekih korisnika kao kod svakog provajdera koji imaju konstantno neke probleme. Takvih ima u mtelu, elti i blic-u.

Ova prica kao koliko para toliko muzike, to je prica MTEL-a jer mtel nece da povecava brzine jer oni zive od toga sto su najskuplji, a kvaliteta jim je jednaka kao kod elte i blic-a. Svaki put kad elta poveca brzine, jave se mtelovi radnici koji pocinju pricu, koliko para toliko muzike. Ali daleko od istine.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 20:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ni ja ne poznajem osobu koja toliko hvali Eltu, a znam ih podosta koji se žale na sporadične probleme. Naravno, svi ih imaju, ali je to kod Elte malo izraženije nego kod ostalih. I da, tačna je ta, koliko para, toliko muzike ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 20:02 
Početnik
Početnik

Na sajtu elta- kabel ima jos neki novi internet paket:

ELTA XXXL * do 30Mb/s cijena na upit

* - korisnik sam bira brzinu u rasponu od 13Mb/s do 30Mb/s (u koracima po 1Mb/s).

8)

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 20:20 
Početnik
Početnik

<Enter_name> je napisao:
Ni ja ne poznajem osobu koja toliko hvali Eltu, a znam ih podosta koji se žale na sporadične probleme. Naravno, svi ih imaju, ali je to kod Elte malo izraženije nego kod ostalih. I da, tačna je ta, koliko para, toliko muzike ;)

To nemoze niko znati kod koga su problemi izrazeniji, to se moze znati samo ako mtel kaze mi imamo toliko korisnika i toliko korisnika ima problema, isto tako elta i blic.I poslije toga se moze vidjeti procenat ljudi koji imaju problema od ukupnog broja korisnika. I samo tako moze se znati ko ima vise problema.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 20:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Možemo mi sad filozofirati do mile volje, ali je činjenica da su kod Elte izraženiji problemi neko kod ostalih. Kada je m:tel dizao brzine niko se nije žalio, a kada je Elta to radila, ne bih se baš složio da je išlo bezbolno. Vremenom su se sanirali problemi, ali ja i dalje čujem više pritužbi na Eltu nego na m:tel. A m:tel sigurno ima više korisnika od Elte...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 20:37 
Početnik
Početnik

<Enter_name> je napisao:
Možemo mi sad filozofirati do mile volje, ali je činjenica da su kod Elte izraženiji problemi neko kod ostalih. Kada je m:tel dizao brzine niko se nije žalio, a kada je Elta to radila, ne bih se baš složio da je išlo bezbolno. Vremenom su se sanirali problemi, ali ja i dalje čujem više pritužbi na Eltu nego na m:tel. A m:tel sigurno ima više korisnika od Elte...

Ja sam cuo da mtel ima stalno probleme. Mtel uopste ne dize brzine i to kad vec onda je to jednom godisnje i to nakon toga kada elta poveca brzine.

Cinjenica je ono sto sam napisao, niko nemoze znati dok svi ne kazu koliki procenat ljudi ima probleme od ukupnog broja korisnika. Do tada ja cu cuti kako mtel ima stalno probleme, neko ce cuti da ima elta, neko da ima blic, ima i takvih koji ce reci da svi imaju probleme i tako dalje.... kako god ja cu za ono sto mtelovi korisnici interneta placaju vise za istu stvar kod elte placati dosta manje :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 20:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ništa novo nisi napisao, presipanje iz šupljeg u prazno... svaka čast Elti na cijenama i brzinama koje nudi, ali bi bilo pametnije poraditi malo na stabilnosti sistema, korisnici bi bili zahvalniji i zadovoljniji ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Aurora Borealis 123 je napisao:
points je napisao:
Ova prica kao koliko para toliko muzike, to je prica MTEL-a jer mtel nece da povecava brzine jer oni zive od toga sto su najskuplji, a kvaliteta jim je jednaka kao kod elte i blic-a. Svaki put kad elta poveca brzine, jave se mtelovi radnici koji pocinju pricu, koliko para toliko muzike. Ali daleko od istine.

Смијем се, грохотом... :D :D :D

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 09:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
@<Enter_name>
Prvi post na ovoj temi počinje sa:

Frenki je napisao:
3. pokusaj... prva 2 su neslavno zavrsila...

Htio sam ti skrenuti pažnju da jednostavno ne trošiš ni živce ni vrijeme na nešto što će na kraju dovesti samo do ponovnog zaključavanja teme jer su i prethodna dva puta završila neslavno upravo zbog padobranaca koji lupaju gluposti i forumaša koji pokušavaju dokazati poentu, a takvoj raspravi nikad kraja.
Ako se ne sjećaš, evo slobodno prisjeti se kako je završilo prethodni put:
Elta - stara tema
Možeš pogledati i moj posljednji post tamo i shvatiti zašto sam ja nakon toga odustao od bilo kakve daljnje rasprave. Jednostavno, nema svrhe. A ne želim zbog čestitih ljudi koje poznajem, a rade za Eltu, da ovdje pljujem raspravljajući se sa nepismenim budaletinama.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 140  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]