banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 18:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 425 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Bizarne smrti
PostPoslato: 03 Maj 2012, 15:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
poznanik ispricao sta pricaju njegovi skolski drugovi :roll: ja ne mogu da vjerujem da ovo objavljuju ozbiljne dnevne novine...
poznavao sam djecaka i uvjeren sam da nije uzimao steroide...
u teretanu je krenuo prija par mjeseci kad je poceo trenirati boks, a citav zivot se bavio nekim sportom..

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

a sto je najcrnje znao sam da ce do ovoga doci...
sto se mene tice potpuno podrzavam....

http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 39528.html

Vrh

Tema posta: Re: Re: Bizarne smrti
PostPoslato: 04 Maj 2012, 09:00 
old fashion men je napisao:
Ma tu su jedino roditelji krivi, čuj teretana i još za to plaćaju, ma kupi 10 m drva i daj mu śekiru u ruke i nek oplete, još bi i zaradio joju, a mogao bi poslije toga pojesti za doručak svakog pederčića iz teretane.

Ne seri, ziv bio... ;)

Sent from my ZTE-SKATE using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zasto sere, ne konkretno za ovaj slucaj, ali ljudi preteruju u teretani i odlazak u istu u periodu razvoja bas i nije dobar za kosti i zglobove, naravno ne mislim alo se radi po nekom programu koji je primenjen uzrastu, ali toga se malo ko pridrzava, jer svi zele da izgledaju sto "bolje" pa preteraju, a to donese vise stete nego koristi.

Za ovog decka necu nista da kazem, niti ga znam, niti je moje da pametujem. Eto ljudi koji ga poznaju kazu da nije nista uzimao, ali ovaj kretenizam u medijima je smesan, na svu muku njegovoj porodici, oni jos nalagase (bez dokaza) samo da bi se prodali

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 11:51 
Debil od novinara prvo stavi u naslov da je umro od steroida, a zatim u tekstu kaze da su nerazjasnjene okolnosti.

Drugo, ne umire se ni od steroida bas lako....treba brutalna doza...

Sent from my ZTE-SKATE using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 12:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Talija je napisao:
- Dok su kaliforniski vatrogasci rasciscavali zgariste, nastalo nakon velikog pozara, nasli su mrtvog coveka u kompletnoj ronilackoj opremi. u pocetku, bili su zbunjeni otkud ronilac u sred pozara, ali im je kasnije sinulo, kad su ustanovili da je tip umro od pada sa velike visine a ne od vatre. Izgleda da je jadnik ronio blizu kaliforniske obale kad ga je pokupio vatrogasni avion (koji se puni sa otvorenih vodenih povrsina) i kasnije izbacio iznad podrucija zahvacenog pozarom.

Такође искоришћено у филму "Магнолија" са Том Крузом. УБР одличан филм, само набавите удобну столицу. :)
Talija je napisao:
- Frensis Bejkon - jedan od najistaknutijih umova kasnog 16. veka. drzavnik, filozof, pisac i naucnik; Svojevremeno su kruzile glasine da je on pisao Sekspirova dela. Jednog popodneva, 1625, Bejkon je gledao sneznu oluju kroz prozor i palo mu je na pamet da bi mozda sneg mogao da ocuva meso kako je to so cinila. Ta ideja mu nije dala mira i morao je da je proveri u praksi. Odmah je kupio pile, ubio ga i ocerupao. Zatim je istrcao napolje i poceo da pile puni snegom, pokusavajuci da ga zamrzne. Pile se nije smrzlo; Bejkon jeste.

У ствари се није смрзао него умро оод упале плућа узроковане тим експериментом. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
sinip je napisao:
Talija je napisao:
- Dok su kaliforniski vatrogasci rasciscavali zgariste, nastalo nakon velikog pozara, nasli su mrtvog coveka u kompletnoj ronilackoj opremi. u pocetku, bili su zbunjeni otkud ronilac u sred pozara, ali im je kasnije sinulo, kad su ustanovili da je tip umro od pada sa velike visine a ne od vatre. Izgleda da je jadnik ronio blizu kaliforniske obale kad ga je pokupio vatrogasni avion (koji se puni sa otvorenih vodenih povrsina) i kasnije izbacio iznad podrucija zahvacenog pozarom.

Такође искоришћено у филму "Магнолија" са Том Крузом. УБР одличан филм, само набавите удобну столицу. :)

I u jednoj epizodi CSI: Las Vegas

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 17:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Tako je Bekon skončao, umro radi svojih ideja, inače drag mi je taj pravac, engleski empirizam, po kome svijet možemo spoznati samo putem opažanja i opita.

Međutim, mnoge stvari u prirodi ne možemo dokazati i moramo ih uzeti zdravo za gotovo, a to se kosi sa empiristima.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 18:28 
Opet u vezi ovog momka...

Citiraj:
sram vas i stid bilo ! pred mojim ocima je pao ja sam mu drzao glavu zvao sam mu hitnu bili smo 2 dana zajedno , neznam odkuda upopste informacija da se predozirao ..... on je dobio srcani udar ja mu nisam mogao pomoci hitna je dosla i oni su ali sve od sebe ali je dobio i drugi srcani bio je sav plav i pukla mu je arterija .... a zajedno smo prije toga igrali 3 h basket ... nista neobicno za nas ali doktori su rekli da je imao slabo srce oduvjek i necu da vjerujem da neko tamo pise kako je on umro od sredeoida keje nikada u zivotu nije probao ...SRAMOTA , SRAM VAS I STID BILO GLAVNO I ODGOVORNOG UREDNIKA!

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 20:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Баби Папушка je napisao:
Tako je Bekon skončao, umro radi svojih ideja, inače drag mi je taj pravac, engleski empirizam, po kome svijet možemo spoznati samo putem opažanja i opita.

Međutim, mnoge stvari u prirodi ne možemo dokazati i moramo ih uzeti zdravo za gotovo, a to se kosi sa empiristima.

Osnovna teza je da je čovjek rođenjem (dijete, je l' te) neispisan list papira po kojem vrijeme piše utiske.
Takoreći da se rađa totalno praznog uma. Ne mora svo saznanje da bude dedukcija. Može da se uzme zdravo za gotovo. Kao što su već dokazani zakoni fizike. nema potreba da ih neko ponovo dokazuje, samo da bi rekao da ih je i on dokazao i da oni stvarno funkcionišu.
E sada što je u to vrijeme malo toga bilo dokazano, to je druga stvar.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Tpojka je napisao:
...Takoreći da se rađa totalno praznog uma...

A "kolektivno nesvjesno"? :)

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Ja pričao o Bejkonu. :)

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Nebitno, Jung kaže da niko nije neispisan list papira niti praznog mozga po rođenju.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://pressrs.ba/sr/vesti/vesti_dana/s ... votom.html

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 13:00 
Sramota za nezavisne novine, licno se nadam da ce onaj retardirani idiot od novinara (zao mi je sto moram ovako pisati) bar nekakve sankcije snositi, velika sramota.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 19:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Seljanin Tijan iz Jinđijasija, u provinciji Hunan, usmrtio je danas kombajnom četiri osobe, a ranio 10 poslije svađe sa drugim mještaninom Huangom, prenijeli su kineski državni mediji.

Tijan je pregazio kombajnom Huanga, a zatim je izašao na put i pregazio još trinaest seljana prije nego što su ga savladali, navodi kineska agencija Sinhua pozivajući se na lokalne vlasti.

Četiri seljaka, među kojima i Huang, su poginula, a deset je prebačeno u bolnicu sa povredama.

Tijan se nalazi u policijskom pritvoru, prenosi AFP.

(Press)

Log: Tekst kopiran sa BanjalukaLive portala: http://www.banjalukalive.com/globus/pol ... z1wBnuyE9q

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 19:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kakav gospodin.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 19:18 
Bas se isfuro...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YJyWY2Fzzr8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 20:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Odlicno... :lol:

Citiraj:
Mrtvacu stavili naočale i šešir i 'prošvercali' ga preko granice

M.G. star 58 godina iz sela Gorice-Sovići u općini Grude, koji se u nedjelju utopio na plaži u Baškom Olju kraj Makarske, nekoliko sati nakon smrti kao živ čovjek prešao je granicu između Hrvatske i BiH, a već stradan sahranjen je na lokalnom groblju u svojem rodnom mjestu.
Podijeli
116

Mrtvog čovjeka su, kao u scenariju filma 'Mrtav ladan', preko granice preveli članovi njegove obitelji, koji nisu željeli čekati neophodnu dokumenetaciju za prijevoz tijela u drugu državu, već su ga jednostavno kao živog preveli preko granice, piše Pressrs.ba.

Nesretni muškarac umro je na plaži, a obitelj ga je preuzela u mrtvačnici u Makarskoj, navodeći da će kasnije doći po smrtni list. No, po dokument uopće nisu došli. Umjesto toga, obitelj je pokojnika stavila na zadnje sjedalo golfa. Na glavu su mu stavili šešir i naočale, i bez puno muke prevezli ga preko granice.

Bez problema su prošli pokraj dvije granične kontrole, a da nitko nije ništa posumnjao.

Ovaj slučaj, koji spada u rubriku 'vjerovali ili ne' u poslijednjih nekoliko dana top je tema u Grudama. Obitelj je uspjela prevesti pokojnika bez plaćanja potrebnih doznaka objema državama. Iako svi mještani znaju za slučaj, državne sluižbe obje države potpuno su neobavještene.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 425 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]