banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 00:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Apr 2012, 06:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
паре,као и свугдје су проблем... небитно колике су плате рукометашима(ако су превелике,крив је онај ко је договарао),али знам сигурно да су и влада и град обећали лијеп кеш,а да то нису испоштовали! обећало им се још од оне кризе у сеха,када им је речено да наставе да играју(иако је спонзор испалио)а да ће влада и град помоћи да се то изгура.међутим,од тога изгледа није било ништа,тако да она порука са рукомета сада добија још више на тежини.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 08:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2011, 18:58
А и те паре више и ти играчи, нек играју мало и без пара добро је за њихову физичку спремност није за мене. Знам да је тешко али можеш некако изгурати рецимо 2 мј. играња без плате, крајњим напорима.

Што каже баба моја ништа не раде само штрајкују, гдје год погледаш штрајк. :-?

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Не знам колико пратите али и у Загребу је велика фрка због пара, нема плата, а већ се најављује велико осипање екипе. Одлази вјероватно и Балић, а долазе 2-3 играча Извиђача, Пореча, Карловца...на то су сплали.

Али упркос томе синоћ одиграше мушки против Кила већи дио утакмице у гостима, знајући да следеће сезоне одлазе, док наши против распалог Горажда изгубе 2 пута мада су дуговања према њима мања много него код загребаша.

Проблем је што код нас нема тог духа, сви играју само и искључиво због плате, без емоција, повезаности, безобзира што је већи дио њих поникао у Борцу...

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 12:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Andiamo a Combattere je napisao:
Проблем је што код нас нема тог духа, сви играју само и искључиво због плате, без емоција, повезаности, безобзира што је већи дио њих поникао у Борцу...

О томе пирачам. Дај потруди се преби 2-3 утакмице и управа ће се онда више трудити наћи паре за плате, покажи да вриједиш!

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 12:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Tako je kako je, u srijedu svi u dvoranu!

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 14:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Размишљам, ни дан нам не иде на руку, дан послије 1.маја није никако добар термин за утакмицу. Али ту ћемо видјети јесу ли професионалци или нису.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

menek je napisao:
Размишљам, ни дан нам не иде на руку, дан послије 1.маја није никако добар термин за утакмицу. Али ту ћемо видјети јесу ли професионалци или нису.

Misliš termin ne valja za navijače ili za igrače?

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 15:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ма шта има то везе са навијачима и симматизерима, наравно да ће сви славити 1.мај али њихово је да ли ће доћи или не. Говорим за играче, да видимо колико ће дан прије утицати на игру и професионалност у сриједу, ако ме схваташ.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

menek je napisao:
Ма шта има то везе са навијачима и симматизерима, наравно да ће сви славити 1.мај али њихово је да ли ће доћи или не. Говорим за играче, да видимо колико ће дан прије утицати на игру и професионалност у сриједу, ако ме схваташ.

Zanimalo me na koga ciljas, a evo zašto: ako su Obradović, Marković i ostali mogli jedni igrati a drugi trenirati po Španiji, Njemackoj na Vaskrs, Božić i ostale mnogo značajnije praznike, e vala i ovde moraju na "drugi dan prvog maja". Nisu oni poštari ili radnici u administraciji već profesionalni sportisti ,a njihovo radno vrijeme nije 8 h dnevno već 24h. Nije Borac izletište da svako može da bira kad da dodje ili ode.

Zato te priče oko praznika, trudnih komšinica i poklapanja Jupitera sa Saturnom kod mene ne piju vode.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 15:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Знам то све, али опет ово није Шпанија, Њемачка итд., другачији ментални склоп, а и сумњам да је таква политика клуба. Чак вјерујем да у уторак неће имати тренинга. Што је сулудо.

Како било, само да узмемо ништа ме друго не занима. :)

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 20:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Не знам колико пратите али и у Загребу је велика фрка због пара, нема плата, а већ се најављује велико осипање екипе. Одлази вјероватно и Балић, а долазе 2-3 играча Извиђача, Пореча, Карловца...на то су сплали.

Али упркос томе синоћ одиграше мушки против Кила већи дио утакмице у гостима, знајући да следеће сезоне одлазе, док наши против распалог Горажда изгубе 2 пута мада су дуговања према њима мања много него код загребаша.

Svaka cast za post,to je poenta price,samo da kazem da je Marka najvjerovatnije trener Tatrana od sledece godine,atmosfera u svlacionici je nikakva,trener izgubio autoritet,stariji igraci izgubili autoritet,zaista tuzno,stvarno sam puno razocaran i da pisem,poznajem vecinu igraca licno,ali kao sportisti,profesionalci su me jako razocarali....

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 22:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
pendula je napisao:
Citiraj:

Svaka cast za post,to je poenta price,samo da kazem da je Marka najvjerovatnije trener Tatrana od sledece godine,atmosfera u svlacionici je nikakva,trener izgubio autoritet,stariji igraci izgubili autoritet,zaista tuzno,stvarno sam puno razocaran i da pisem,poznajem vecinu igraca licno,ali kao sportisti,profesionalci su me jako razocarali....

а и ђого највјероватније намотава каблове на крају сезоне....
не знам само како ће се оправдатио до сада срукане паре у клуб,јер иако им се дугује,доста су до сад потрошили. један освојен куп бх није довољан.

каква је ситуација у омладинском погону,има ли ту чему да се надамо?

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 22:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne znam za omladince, tesko. Ovo sto smo imali u prethodnih par sezona smo prekvalifikovali u prvi tim.
Djoka, Subara, Tesa... Ja i dalje vjerujem da cemo uzeti ligu. Kontam da ne smiju sebi dopustiti takav luksuz.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2012, 00:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Ima tu jos par finih igraca,prije svega bi spomenuo malog Bezbradicu,ali niko nece igrati bez para,mislim da se nece Borac raspasti,pronace se nesto ali ako se ne osvoji titula,bolje bi nam bilo da sledecu sezonu igramo sa omladincima,jos kad sam cuo ko se spominje kao moguci naslednik Markovica dodje mi da se ispovracam....

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2012, 00:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Dolazim u srijedu, nadam se da će nas što više biti!

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2012, 06:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
pendula je napisao:
Ima tu jos par finih igraca,prije svega bi spomenuo malog Bezbradicu,ali niko nece igrati bez para,mislim da se nece Borac raspasti,pronace se nesto ali ako se ne osvoji titula,bolje bi nam bilo da sledecu sezonu igramo sa omladincima,jos kad sam cuo ko se spominje kao moguci naslednik Markovica dodje mi da se ispovracam....

Moze na PP ?

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2012, 07:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ko je gospodin koji ce doci na klupu?

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2012, 19:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2012, 20:49
ma nije biti,mi igramo ligu sampiona,sigurno.
kraljevi

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 09:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DyjnskULDgQ[/youtube]

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 19:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
Борац - Извиђач 39:29

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]