banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 128  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Apr 2012, 23:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Што се тиче сутрашњег пара, волио би да прође Реал, не могу смислити Бајерн. Ако којим случајем прођу у финале, онда ће га и узети на свом стадиону. На велику несрећу већине форумаша, поготово Ташка, Дринин прође опкладу. :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 23:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
shakal je napisao:
Kako mi je zao Baneta :( :( :(

To se isto desilo i Nedvedu 2003. kad je dobio zuti u 90'.

Glupost je da se igracima ne obrisu kartoni za finalni mec. Barem ovim koji nisu dobili crveni.

Al bas, zar se nekad nisu brisali kartoni u 1/2 finalu, ili to bi u 1/4? Kad se sad brisu uopste, poslije grupa? Ako se brisu uopste..

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 23:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nemam pojma, preuzbudjen sam veceras. :D

A pazite teksta...

http://www.barcabalkan.com/news/read/31 ... ju-osjecam

Boze baci ciglu i budi precizan...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sto,bas fino cura pise :D :D ..narocito mi se dopala njena zadnja recenica

Citiraj:
Hvala ti, Bože, na tugi koju osjećam večeras, jer to znači da sam na pravom putu - onom plavo-crvenom.
8) 8)

sta je cules,neki naziv za navijace barce,navijacka grupa ili neki regionalni fazon za kataloniju...?...i kako se to izgovara,ne na katalonskom,vec na nasem jeziku?

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Nemam pojma, preuzbudjen sam veceras. :D

A pazite teksta...

http://www.barcabalkan.com/news/read/31 ... ju-osjecam

Boze baci ciglu i budi precizan...

Zensko je, sta si ocekivao uopste? (cast izuzetcima).

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/gu ... nak-378652

:lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D2X_5wMhIQc[/youtube]

Tuga. :(

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
sto mesi nije igrao veceras?

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dozvolite da jednim citiranim komentarom zavrsim svoje vecerasnje igranje na Barsinom grobu

Citiraj:
Jeste,Barca je ispala jer je imala los dan a ne zato sto je Celzi bio bolji u ovom dvomecu. :roll: Citam sad komentare svuda,koliko samo sujete od strane Barcinih navijaca to je katastrofa,nijedan da napise kako ih je Celzi takticki opet potukao na terenu kao i 2009 s tim sto je sada mnogo veca zelja i glad pobedila.Fudbal se ne igra na Barselonin nacin nego na 1000 nacina i to je ono sto ljudi ne mogu da shvate,pisete ovde kako Barcu niko nikad nece moci da nadigra,pa u poslednja tri meca su nadigrani kroz takticku disciplinu.Ljudi su posle 2-0 i crvenog kartona uspeli da se izdignu na sred Camp Noa i ostvare pozitivan rezultat za prolaz dalje,svako ko tvrdi da Celzi nije potpuno zasluzeno prosao u ovom dvomecu moze samo da ispadne sujetan i licemeran.

Poslednji put menjao shakal dana 25 Apr 2012, 00:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
evo i jedan moj citat komentara sa b92:

Citiraj:
Mozda nisam ispunio ocekivanja, ali jesam prostor izmedju obrva.
(Bosingwa, 24. april 2012 22:04)

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ljudi, sta vi kazete na ovaj crveni karton??

Pa jebem mu mater, koliko ima ovakvih duela u utakmici? Kako se samo Barsi sviraju ovakvi crveni kartoni? Prvo Mota pa sad Terry, Jos Sanchez pada nakon 5 minuta, nista njemu u tom duelu nije bilo. Kada bi pogledali sukobe tokom kornera ili slicno mogli bi naci na svakoj utakmici ovakvih situacija milion...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 01:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Feb 2006, 23:05
Joj glupi Hrvati.... Za sve su oni krivi :confused2: :puke:

P.S. Ne znam za vas al ja bih onoj navijacici Barse brisao suze. da ne smoci jadna dres previse :evil:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 08:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
O Bože komentara i orgazmičnih udara zbog poraza Barselone...

Inače utakmica je bila jadna i govoriti o nekom taktičkom nadmudrivanju ili taktičkoj genijalnosti Di Matea, stvarno je bezveze. Barselona predvidljiva i poslije onog Ramirešovog gola, previše su išli na siguran pas, bez konkretne završnice. Problema sa takvim načinom igre nije bilo, dok je Mesi mogao da nekom individualnom akcijom napravi razliku ili da to pasom učine Čavi ili Inijesta. Ovako je ostalo sve na tika-taka, ali bez završnice. Pogotovo što je vidno bilo da je Mesi umoran - neraspoložen - nervozan, šta li već, jednom riječju, neupotrebljiv u utakmici.
Jedino što Čelziju, u smislu taktičke nadmoći mogu da priložim, jeste konstantno presijecanje i kontrola linije dodavavnja. Na 25 metara od gola, sa uduplanim bokovima, odlično su se kretali u centralnom dijelu, tako da je lopta konstantno išla horizontalno, bez mogućnosti za direktan pas. Ništa posebno, ali eto imalo je efekta. Mada kad ti protivnik, dva puta pogodi okvir gola, pritom ne realizuje jedanaesterac, a tvoj golman odbrani nekoliko teških lopti, teško da se može govoriti o taktičkoj nadmoći. Istina, sreću treba i zaslužiti...
Barselona nije zaslužila finale, jer joj je falilo koncentracije u završnici. Kad neko ispromašuje more prilika, obično se vadi na sreću, ali realno, završnica je segment u fudbalu, koji se takođe radi na treninzima i koji mora da se uvježbava...

Elem, crveni Teriju - opravdan. Nije bitno koliko jako ga je udario, već je bitna suština. Koljenom, sa leđa i daleko od događanja sa loptom. Penal - diskutabilan. Drogba nije dirnuo loptu, a Fabregas jedva dočekao da padne. Da li ga je zakačio, ostaje upitno...

Utakmicu za Čelzi dobila su dva čovjeka. Drogba i Ramireš. Potonji pogotovo. Onaj bijeg i asistencija u prvoj utakmici i rutinski lob sinoć, dva su genijalna poteza. Uz to je jedan od rijetkih u timu Čelzija, koji kad dobije loptu nije gledao samo kako da je otpraši što dalje od sebe, već se trudio da sa njom napravi nešto fudbalsko... Drogba igrao sam u napadu i odlično se držao, a ostatak ekipe, imao je zadatak da izigrava pokretni zid i da ni ne pokušava da nešto uradi u napadu...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 08:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2008, 13:19
http://www.youtube.com/watch?v=Jtt8eB5w2ic
i na najjače 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 09:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Schlager je napisao:

sta je cules,neki naziv za navijace barce,navijacka grupa ili neki regionalni fazon za kataloniju...?...i kako se to izgovara,ne na katalonskom,vec na nasem jeziku?

Cules je naziv za navijace Barselone (Los Cules) i znaci "guzonje", a dobili su taj nadimak tako sto su se gledaocima na stadionu, sa tacke gledista prolaznika, vidjele samo guzice...:) Cita se KULES, koliko ja znam...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 09:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

hvala :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 09:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
znaci,slager je do sinoc bio cules :D

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 09:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma kakav slager,meni taj evropski fudbal ne budi skoro nikakve emocije,vidis da se i u toku utakmice presaltavam :D :D

SAMO BORAC!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Nitro je napisao:
O Bože komentara i orgazmičnih udara zbog poraza Barselone...

Inače utakmica je bila jadna i govoriti o nekom taktičkom nadmudrivanju ili taktičkoj genijalnosti Di Matea, stvarno je bezveze. Barselona predvidljiva i poslije onog Ramirešovog gola, previše su išli na siguran pas, bez konkretne završnice. Problema sa takvim načinom igre nije bilo, dok je Mesi mogao da nekom individualnom akcijom napravi razliku ili da to pasom učine Čavi ili Inijesta. Ovako je ostalo sve na tika-taka, ali bez završnice. Pogotovo što je vidno bilo da je Mesi umoran - neraspoložen - nervozan, šta li već, jednom riječju, neupotrebljiv u utakmici.
Jedino što Čelziju, u smislu taktičke nadmoći mogu da priložim, jeste konstantno presijecanje i kontrola linije dodavavnja. Na 25 metara od gola, sa uduplanim bokovima, odlično su se kretali u centralnom dijelu, tako da je lopta konstantno išla horizontalno, bez mogućnosti za direktan pas. Ništa posebno, ali eto imalo je efekta. Mada kad ti protivnik, dva puta pogodi okvir gola, pritom ne realizuje jedanaesterac, a tvoj golman odbrani nekoliko teških lopti, teško da se može govoriti o taktičkoj nadmoći. Istina, sreću treba i zaslužiti...
Barselona nije zaslužila finale, jer joj je falilo koncentracije u završnici. Kad neko ispromašuje more prilika, obično se vadi na sreću, ali realno, završnica je segment u fudbalu, koji se takođe radi na treninzima i koji mora da se uvježbava...

Elem, crveni Teriju - opravdan. Nije bitno koliko jako ga je udario, već je bitna suština. Koljenom, sa leđa i daleko od događanja sa loptom. Penal - diskutabilan. Drogba nije dirnuo loptu, a Fabregas jedva dočekao da padne. Da li ga je zakačio, ostaje upitno...

Utakmicu za Čelzi dobila su dva čovjeka. Drogba i Ramireš. Potonji pogotovo. Onaj bijeg i asistencija u prvoj utakmici i rutinski lob sinoć, dva su genijalna poteza. Uz to je jedan od rijetkih u timu Čelzija, koji kad dobije loptu nije gledao samo kako da je otpraši što dalje od sebe, već se trudio da sa njom napravi nešto fudbalsko... Drogba igrao sam u napadu i odlično se držao, a ostatak ekipe, imao je zadatak da izigrava pokretni zid i da ni ne pokušava da nešto uradi u napadu...

Utakmica je bila odlicna i govoriti o nekom trenerskom umijecu Gvardiole je bespredmetno. Trebao se informisati u Italiji oko bunker igre. I kakav kurac palac tika taka, imali su priliku sa vrha 16 metara i u njegovj blizini opaliti 50 suteva prema Cehu, zasto nisu? Jedna bi sigurno usla. Uostalom prozivati drugi tim da ne zna takticki postaviti igru je presmjesno, Celzi je dobio.
Utakmicu za Celzi su dobili svi a bez Ceha ili Baneta i odbrane Ramires i Drogba bi dzaba trcali, znaci tim. Nije Celzi Barselona koja se 90 minuta dodaje kao na treningu i gdje su dva izlaza: ti si spomenuo bravure Mesija i jos dvojice i drugi izlaz je povezan sa tim stilom igre: smore se igraci od tih pasova i popusti koncentracija. Kod fizicki i mentalno jacih klubova cekanje na taj umor, bez vanjskih suteva je uzaludno, to su im pokazale zadnje tri utakmice. Npr Dani Alves je imao prilku uputiti deset centarsuteva sa desne strane ali se 8 ili 9 puta odlucio driblati i vratiti loptu prema vrhu 16 erca, nije da on ne zna nego mu je tako usadjeno u glavu od takticara Gvardiole.
Gadi mi se taj mit "tika taka", trcali su kao pichkice oko 16 erca i cekali ko ce napraviti faul da pokazu svoje umjece :roll:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 09:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
pa kome ce alves centrirati?visokom mesiju,cuenki,iniesti.......

nemaju oni sta traziti u tim visinskim loptama a to se vidjelo i sinoc nekoliko puta.oni su pokusavali ono sto najbolje znaju ali im nije proslo.

za ove suteve van 16 se slazem.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 128  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]