banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 13:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 366, 367, 368, 369, 370, 371, 372 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Apr 2012, 20:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Potpis.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 21:37 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
To je to. Tad smo i ličili na ekipu. Najgore, sad se mora krenuti od 0 opet.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Људи драги више смо личили на екипу под вођством Петковића,кад смо у 10 утакмица примили један гол,па шта би??? Отјераше Петка,ко Толе. НЕ!

Ал ми Срби ваљда под утицајем духа тоталитета и сервирања медија потпадамо под стереотипе и за све кривимо у овом случају Караџића,а раније неке друге,углавном никада кривицу не стављамо на селектора,због чега? Вјероватно због тога што се задовољавамо и у приватном животу мрвицама,па нам је пласман на велико такмичење фантастичан успјех. Нека хвала,ја сам мишљења да задњих 6 година имамо после оне генерације 98 највећи капацитет,ал нешто не ваља,сасвим је јасно, СТРУКА је заказала,првенствено тренери и селектори!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 21:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Tad smo imali dobre rezultate, ali kod Antića smo igrali ljepši fudbal.
Treba biti realan pa reći da plasman jeste uspjeh, ne fantastičan, ali uspjeh. Ja su uvijek nadam nečemu više, što je normalno.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
ја никад немам велика очекивања за фудбалску репрезентацију. скоро никад нисмо имали екстра квалитетну екипу, а кад смо имали то нисмо показали. значи фудбалска традиција нула. играчи ништа посебно, припадност заједници не постоји. струка климава, руководство... ха, па то је српско руководство. какво ће бити него као и сви наши руководећи људи. смисао, план... то не постоји. менаџери и други контроверзни бизМисмени мешетирају фудбалом.

значи, ми смо један европски просјек, и тако се понашам.

а бајко итеткако има мјеста у репрезентацији ирана - што по физичком изгледу, што по голманским квалитетима

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Стуборн у праву си,сјетио сам се да је Мирзапур у пензији,има итекако. :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 09:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
drinin vuk je napisao:
Људи драги више смо личили на екипу под вођством Петковића,кад смо у 10 утакмица примили један гол,па шта би??? Отјераше Петка,ко Толе. НЕ!

Ал ми Срби ваљда под утицајем духа тоталитета и сервирања медија потпадамо под стереотипе и за све кривимо у овом случају Караџића,а раније неке друге,углавном никада кривицу не стављамо на селектора,због чега? Вјероватно због тога што се задовољавамо и у приватном животу мрвицама,па нам је пласман на велико такмичење фантастичан успјех. Нека хвала,ја сам мишљења да задњих 6 година имамо после оне генерације 98 највећи капацитет,ал нешто не ваља,сасвим је јасно, СТРУКА је заказала,првенствено тренери и селектори!

Prošle kvalifikacije je izgubio Karadžić lično postavljanjem Pižona na mjesto selektora. I ne razumijem kakav Šestko, pa čovjek je pozivanjem sina na SP pokazao kakav je čovjek. I sviđa ti se igra koju smo tad igrali i primanje petarde na SP, a ne valja Antić koji je bio na dlaku od prolaska u 16 na svijetu.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 11:15 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Mar 2012, 10:43
miha ce upisati novu stranicu srpskog fudbala. iako jos nisu rjeseni svi detalji oko njegovog ugovora, covjek je vec povukao prvi potez kao srbin pa tek onda kao pravi selektor... http://www.vaseljenska.com/sport/mihajl ... ze-pravde/

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 11:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
papučar je napisao:
drinin vuk je napisao:

Prošle kvalifikacije je izgubio Karadžić lično postavljanjem Pižona na mjesto selektora. I ne razumijem kakav Šestko, pa čovjek je pozivanjem sina na SP pokazao kakav je čovjek. I sviđa ti se igra koju smo tad igrali i primanje petarde na SP, a ne valja Antić koji je bio na dlaku od prolaska u 16 na svijetu.

slazem se sa papucarom,kakav crni petko covjek je 10 dana prije prvenstva zovnuo svog sina da igra za reprezentaciju iako isti tad nije imao klub ili ga je trazio.

antic je krenuo dobro ali onda je sam sebe zeznuo svojom tvrdoglavoscu,zvao je jednog racu petrovica koji je sasvim prosjecan igrac i ne zasluzuje da nosi sveti dres(bar za sada) i igra mu se svodila na probijanja krasica ili laneta

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 11:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Петковићева једина мрља је то позивање сина. Али те квалификације су најдоминантније квалификације наше репрезентације икада.

И да дефинитивно,видим како поједини одма Караџића спомињу,а не ону главешину Пижона који је уништио као и бата Ђора све селекције које је могао уништити! :angry1:

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 12:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Петковићева једина мрља је то позивање сина. Али те квалификације су најдоминантније квалификације наше репрезентације икада.

И да дефинитивно,видим како поједини одма Караџића спомињу,а не ону главешину Пижона који је уништио као и бата Ђора све селекције које је могао уништити! :angry1:

jedina mrlja?
a petarda od argentine,

obala slonovace i zaboravio sam ko jos.sta vrijedi sto je ekspresno prosao kvalifikacije ako nije nista pokazao kad je bilo najpotrebnije.

sve to stoji za tog pizona,ali neko je njega morao postaviti tu,a to je?

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

на СПу смо играли са реално три јаче селекције од наше,сјетимо се да на Немању нисмо могли рачунат,на још брдо проблема у репрезентацији.

Холандија нас је добила ни из чега,били смо бољи ривал на том мечу. Против Аргентине брука,али брука играча,нарочито тада одбране,а гаучосе је ишло,шта су год шутнули је ушло.

Против Обале Слоноваче смо одиграли одлично један добар дио,ал онда српска посла и заслужен пораз....

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:

Veze. Pa nije Pižon sam došao i rekao ja hoću da budem selektor. Da ima trunku morala Tole je poslije neuspjeha u ovim kvalifikacijama morao podnijeti ostavku. Iz onakve grupe ne otići u baraž sa ovakvim igračima je sramota i na kraju samo Pižon kriv.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Толе да се питао никад Жигић не би играо прошле квалификације,ал наравно Жонпи има свог бандераша,тако да је морао.

Жонпи није одиграо утакмице да ваља,то ваљда довољно говори како је водио нашу репрезентацију са све својим сељачким стилом облачења. Караџић му је дао прилику из простог јбног разлога да звездаш буде селектор,што ми је ниђе везе, како би наводно се атмосфера подигла,а што овај Јоргачевића и сличне ментоле ставља на списак,никако Толе не може бити крив.

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 12:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

to je to

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 12:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
drinin vuk je napisao:
Толе да се питао никад Жигић не би играо прошле квалификације,ал наравно Жонпи има свог бандераша,тако да је морао.

. Караџић му је дао прилику из простог јбног разлога да звездаш буде селектор,што ми је ниђе везе, како би наводно се атмосфера подигла,а што овај Јоргачевића и сличне ментоле ставља на списак,никако Толе не може бити крив.

Српска посла, имају менаџери својих прстића ту.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 12:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sreća pa bar napadača Srbija ima u izobilju pa za Žigića i nije frka ako ne bude u reprezentaciji.
Karadžić je doveo Pižona, nebitno iz kojih razloga i trebao bi da snosi odgovornost za svoj izbor.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нова Варош

Наравно да имају,ал ми је бзвз неуспјехе од Петка до Антића стављат на грбачу Толета и Толета стављат као највећег кривца. Карикираћу,јел Додик крив ако јбни полицајац на Палама претуче из чиста мира малољетника?! Није,тако исто и овдје,зна се шта је чији посао,зна се да је тренер тај који 90 минута води екипу,предсједник је поставио тренера,али одговорност за резултат је превасходно тренерова,па играча,па тек онда трећег лица. ;) Барем ја тако гледам на ту структуру одговорности.

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 12:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
А по Чему је Пижон заслужио да буде селктор Дринин ?

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нова Варош

ваљда по томе што је звездина звезда. :lol: Не видим други разлог. Ал добро, ја и тврдим да није заслужио да води репрезентацију,а исто сам тврдио на истој овој теми оног дана када је преузео и почео водити.

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 366, 367, 368, 369, 370, 371, 372 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]