banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 19:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Apr 2012, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Odbrana je jako loše izgledala, a napadi tromi čak i pred sam kraj, to je razlog poraza a Karacic i Mikić pothitno moraju dići igru za završnicu prvenstva. Obradović tek pred kraj pokazao kakav šut ima.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Andiamo a Combattere je napisao:
2 i 3 u grupi idu u 3 rundu ehf kupa, a 4 ide od 2 kola ehf kupa. Inače, ne igra svako sa svakim već se igraju dva polufinala i finale. 2 dana traje turnir.

Колико сам упознат, од сезоне 2012/13 Куп EHF као такав више не постоји, већ се спаја са Купом побједника купова и формира се ново такмичење, Европски куп. Та одлука је на снази, чини ми се, још од априла прошле године.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 17:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Apr 2012, 08:55
GanDra je napisao:
2 i 3 u grupi idu u 3 rundu ehf kupa, a 4 ide od 2 kola ehf kupa. Inače, ne igra svako sa svakim već se igraju dva polufinala i finale. 2 dana traje turnir.

Колико сам упознат, од сезоне 2012/13 Куп EHF као такав више не постоји, већ се спаја са Купом побједника купова и формира се ново такмичење, Европски куп. Та одлука је на снази, чини ми се, још од априла прошле године.

Dobro si upoznat, nema vise EHF Kupa, odnosno taj kup i KPK spajaju se u Evropsku ligu, koja ce se igrati po siostemu Lige prvaka, odnosno prva faza je grupna, cetiri ekipe, sest kola. Tako da nisam siguran da ovi koji ne prodju kvalifikacije nesto dobijaju, odnosno mislim da ako ne prodjes kvalifikacije LP zavrsavas evropsku avanturu.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 18:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ne mogu vjerovati dasu izgubili od Goražda. Nisam gledao utakmicu, ali čini mi se da se to nije smjelo desiti.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 18:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Докле више да се правдају играчи? Одиграли су очајно, и морају се казнити на неки начин!

Прво није била битна СЕХА лига, па сад није битан ни куп, шта је следеће? Ни лига неће бити битна?

Ово данас је била срамота за бившег европског шампиона. Па нас је добило Горажде, о земљо света. Јој, како сам љут, полупао бих све око себе.
Ово је била утакмица за трофеј, а не нека безвезна. Не освајају се титуле сваки дан, па да их тако олако схватамо.
Са оваквим тимом то се морало узети. Нису ни они лоши, али ни близу нашем тиму.

Још не могу доћи себи, ааааааааааааааааааа :angry4:

Видјела се ноншаланција, потцјењивање противника, и онда смо улетили у трку са овим Индијанцима, и ћао.
Акције смислене нисмо одиграли.
Са оваквим тимом, дупла круна је била "под морање", ако је већ СЕХА бил небитна. А нас добије Горажде. Какав шамар за Борац, Бања Луку и Републику Српску.

Мјешају ми се осјећаји. Да л` да плачем ил ида полупам све по кући... Аааааааааа :angry4:
Тачно ћу због Борца умријети млад сунце ти је*ем, ал` сам љут! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Bas losa igra,promasivali su nemoguce,ja ne znam sta oni na treningu rade...Uostalom,vidjelo se da su podcjenili protivnika,a to se nikad ne smije raditi.I eto,propade dupla kruna...Steta. :(

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 18:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Безвезе, сад кад смо по именима најјача екипа, требали смо лагано узети дуплу круну. Данас смо ненормално потцијенили противника, кад је Горажде повело пробали смо стићи у пар наврата, али код кључних момената су се правиле велике грешке. У Лиги за шамипона не смије да буде оваквих момената, у сваку утакмицу мора да се уђе максимално!

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 18:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

GanDra je napisao:

U pravu si, potpuno sam zaboravio da se spajaju. Smanjuje se br klubova a radi se na kvalitetu valjda. Onda bi oni koji izvise za LS po nekoj logici trebali u neku od rundi prije grupne faze tog takmičenja.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 01:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
јан_де je napisao:
Докле више да се правдају играчи? Одиграли су очајно, и морају се казнити на неки начин!

Прво није била битна СЕХА лига, па сад није битан ни куп, шта је следеће? Ни лига неће бити битна?

Ово данас је била срамота за бившег европског шампиона. Па нас је добило Горажде, о земљо света. Јој, како сам љут, полупао бих све око себе.
Ово је била утакмица за трофеј, а не нека безвезна. Не освајају се титуле сваки дан, па да их тако олако схватамо.
Са оваквим тимом то се морало узети. Нису ни они лоши, али ни близу нашем тиму.

Још не могу доћи себи, ааааааааааааааааааа :angry4:

Видјела се ноншаланција, потцјењивање противника, и онда смо улетили у трку са овим Индијанцима, и ћао.
Акције смислене нисмо одиграли.
Са оваквим тимом, дупла круна је била "под морање", ако је већ СЕХА бил небитна. А нас добије Горажде. Какав шамар за Борац, Бања Луку и Републику Српску.

Мјешају ми се осјећаји. Да л` да плачем ил ида полупам све по кући... Аааааааааа :angry4:
Тачно ћу због Борца умријети млад сунце ти је*ем, ал` сам љут! :angry4:

to je to !!!

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 07:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
не дјелује ми баш све регуларе јуче...немам појма,ипак се доста тргује у свим спортовима код нас. прво набијеш кривају,извиђач и шта ја знам кога још све по 10,20 разлике,и онда зијаниш у горажду од просјечне екипе.нити је било инцидената,притиска и сл....нити је марка дивљао као што зна,тако да рачунам на сигурне бодове тамо у наредних пар година....

јесмо ми оно у горажде ишлииграти некакав турнир припремни?

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 08:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Jesmo Vlakanje isli ali nije to sto mislis, jednostavno su podcijenili rivala..Ocekivali su da su pobjedom nad Izvidjacem sve rijesili a ovi se se bas nalozili i ginuli za svaku loptu. Razbranili su Savica i sve je krenulo u kontraritmu. JBG nismo nijednom ni izjednacili..
Ova ekipa ima problem kad ne udje u mec 100 posto. Inace Borac je generacijama dosta slabije igrao na strani i ja sam se nadao da ce bas ovaj tim to prekinuti. Nazalost nije .Za ono nema opravdanja, punooo su kvalitetniji i morali su dobiti. Igrali su toliko sporo i bezidejno da ne znam sta da kazem..
Ja sam iskreno iznenadjen navijanjem u Gorazdu. Jednom sam igrao fudbal dole i bilo je svega, jedva smo zive glave izvukli u Kupu BiH, kao i na utakmici rukometnoj, ali ono juce je bilo za pohvalu

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 08:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
I proslogodisnji zavrsni turnir je bio vise nego cudan. Poraz jake Bosne od Izvidjaca u polufinalu...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 10:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Feb 2012, 16:37
Ma uzećemo mi vama i titulu :) :P
Očekivano je bilo da će Borac izgubiti, najavljivali su preko medija titulu, a znaju da ni najjača Bosna dolje nije mogla dobiti :wink:

Brigate BL je napisao:
Jednom sam igrao fudbal dole i bilo je svega, jedva smo zive glave izvukli u Kupu BiH

Goražde-Borac u KUP-u igrali ili ?? :roll: kad je to bilo

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 11:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
kitopsina je napisao:
I proslogodisnji zavrsni turnir je bio vise nego cudan. Poraz jake Bosne od Izvidjaca u polufinalu...
прошле године се знало да ће судије жиљити Извиђачу да им врате за онај пораз од Босне...

Гледао сам друго полувријеме финала, и стварно срамота, али шта је ту је. Сад има да запну у првенству да се искупе!

Иначе задње коло играмо против Слоге. Сви у Добој! 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 11:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Шајин je napisao:

Иначе задње коло играмо против Слоге. Сви у Добој! 8)

Cek, kad je na rasporedu zadnje kolo?
Je l' to Lesinari planiraju ici? :) Ili si ti bubnuo... Ako bude ista organizovano, pa makar i 3 i po covjeka, idem i ja.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Са Слогом се игра задње коло тамо код њих 26. маја, то је субота. Не знам да ли ће ићи Лешинари, али знам да ја хоћу сигурно :D биће доста људи из БЛ. Запалити возом, има да буде лудница 8)

ЕДИТ: воз за добој има у пола 8 ујутро и у 15:45 :D

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 13:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Do Doboja bi titula vec trebala biti obezbjedjena, zna li se kada pada odluka o domacinu kval. turnira za LS

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 17:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Haniste je napisao:
Do Doboja bi titula vec trebala biti obezbjedjena, zna li se kada pada odluka o domacinu kval. turnira za LS

Sa takvim stavom smo ušli u kup pa se desilo nažalost ono što se desilo. Svaki meč treba igrati max, tako možemo sve u ligi dobiti ali....
Izvlačenje za kvalifikacione turnire je uvijek bilo krajem juna. Vjerujem da će tako biti i ove god.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 17:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
ne treba komentarisati rezultat u kupu.
znači, svim igracima i markovicu da se skine po pola plate.
sramota!!!

a i ovo za šlagerovu opasku za dresove takođe ne treba komentarisati :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 17:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
a i ovo za šlagerovu opasku za dresove takođe ne treba komentarisati

ne kontam,jel i tebi kao i tashku ovo lijepa kombinacija?? :( :(

stvarno o ukusima se ne raspravlja,ali cudi me kako se niko na svijetu dosad nije "dosjetio" plavih dresova i crvenih sorceva :angry4:

ali,nebitno,nek je i lijepo,ponavljam,CRVENI DRES JE RELIKVIJA,U NJEMU SMO POSTALI PRVACI EVROPE,i ne moze svaki coban to mijenjati kad dodje na "vlast"!! :angry4: :angry4:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]