banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 11:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1703 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 86  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pucnjava i tuča
PostPoslato: 22 Apr 2012, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
и ја сам присталица драконских казни и смртне казне, али џаба све то када нема владавине закона, па да се сви по реду кажњавају...

иначе не знам да ли је истина, један момак ми рече да у закону Републике Српске постоји смртна казна, али да је нема на нивоу БиХ, так ода се не може ни код нас користити

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 19:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
@Šajin, po papirima postoji, ali se ne primjenjuje jer ne na nivou BiH prihvaćena evropska konvencija o ljudskim pravima.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Danas je cekic radio... 2-3 razbijene glave

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 20:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja sam jednom prisustvovao izricanju smrtne kazne covjeku iz trnopolja kod prijedora....sudiji dimitrijevicu drhti glas dok mu izrice presudu,mi ga onako sokirani vracamo u zatvor,a on pojede dva tanjira pasulja i zaspe kao top...jedva ga probudili na higijenu u 17h :(

nije nikad izvrsena...

pa se ti onda nerviraj zbog sitnica :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 22:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Шајин je napisao:
Имала би полиција моју пуну подршку да се стварно боре против криминала... Али они не смију против оних главних, него јуре ситну рибу и кокошаре... понекад ухапсе неког као битнијег, и то разгласе на свим медијима. а након мјесец дана сконташ да је тај лик био само жртвено јагње или у другом случају буде пуштен из затвора због недостатка доказа или нешто тако...

Већ сам негдје писао да имам доста рођака у полицији и доста оних који су бивши полицајци. Има ту стварно добрих људи, али има и много неиживљених мајмуна који су били нико и ништа па користе значку да се ку*че.

Ето овај што је куповао марихуану па га упуцали, показа се да није цвјећка, али исто тако не његовом мјесту је могао бити ваш неки познаник, добар момак, понекад запали мајмуна, и шта, требали су пуцати у њега јер се утрипао па кренуо бјежати? иди трчи за њим и хватај га, ако знаш да је дилер испендречи га и готово. Заболи мене за овим ликом очигледно је и заслужио ово све, али полиција се код нас осилила сутра ће тако урадити мени или некоме кога познајем, то мене брине. А било је већ доста случајева када полиција претјера. Ево један од задњих онако познатијих је био онај када су улетили у ДФК

Daleko od toga da je nam policija savršeno funkcioniše, ali:

- To kada nekoga uhapse pa on bude kasnije pušten uz nikakvu kaznu je odgovornost suda i tužilaštva ( a ne policije) koji su toliko iskorumpirani da je to ravno ludilu...

- Ovo drugo da ima neiživljenih i iskompleksiranih budala u policiji se slažem s tobom - IMA

- zamisli kakva slučajnost da se incidenti uvijek događaju ispred kriminalnih kafića u koje se ni u podne ući ne može i u kriminalnim četvrtima... Ne znam da je ikada policija upala u neku biblioteku, čitaonicu ili pjevačko društvo pa tamo tukla narod i sprovodila torturu... A što se tiče DFK... Vjeruj mi da sam prestao da idem tamo nakon što sam tri puta za redom konstantno imao probleme sa raznim budalama koje tamo dođu nafiiksani pa lome staklo guraju se... Posljednji put su drugarici staklom rasjekli nogu (u sandalama bila) da smo jedva krv zaustavili... Par kolega je bilo u DFK te večeri i isto su bili problrmi slične vrste... I jbg upala je specijala, a zna se kada se oni zapute iz baze, da sigurno neće doći sa salvetom da gostima očiste cipele... Mada ni tada ko je normalno sačekao da prođe racija (nije tipkao telefon, dobacivao drotovima, nazdravljao pivom....) prošao je da mu dlaka sa glave zafalila nije...

Tako da, mani se loših društava i kvartova i siguran si! ;) :D

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 00:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
složila bih se do ovog dijel gdje si spomenu DFk.. to su već predrasude a i razni dilovi sa gazdama kafana.. nekad davno, dok je pub još bio pub, racija je upala, pretresali su mi torbu kao da sam najveći kriminalac, a recimo par dana kasnije sjedim sa momkom u Creamu- kao "fancy" mjesto, policajac lijepo i tiho prilazi stolu, izvinjava se što nas prekida i ljubazno traži ličnu kartu, zahvali se i ode... u pubu bi mogli naći par jointa, a da su krenuli pretresati klijentelu u Creamu... olala. znaju oni kome se ne smiju zamjeriti i to je najgore. tako da priča o lošem društvu pada u vodu. jer ako je do društva , ovi iz Creama su daleko opasniji, ako ništa ne nose joint nego pištolje i niko ih ne smije krivo pogledati, a kamoli pretresati.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 00:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Pošalji momka u Pub, a ti motaj u Krimu. :P

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 00:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol: :lol: davno je to bilo, sad mi neće iz pristojnosti ni ličnu tražiti, nego mi donijeti stolicu da odmorim kosti stare. :D
nego sad je ovo već spam a mislim da nismo u cafeu.. izvin'te ljudi. :oops:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 00:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
U svakom slučaju je Hercegovac sagledao temu dosta obuhvatno.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 00:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da, rekla sam da se u glavnini slažem sa njegovim postom, ali samo malo "ispravljam krive Drine" oko ovih famoznih r'n'r kafića, koji su pogrešno predstavljeni javnosti, ali i tome ima posebna tema.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 07:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2003, 17:28
"Дванаест младића грешком напали породицу Петковић" i dobili po pi....

kakav peh.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i toljagom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 08:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Upravo citam clanak :D
Neka ih je polupao momak.
Steta sto su samo trojica zavrsila u bolnici.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 08:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sreca pa je samo cekic radio umjesto sjekire i sacmarice. Gdje ces govance robijati?

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 09:18 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Ovaj Rujević majmun , to je sin od one advokatice ... Mama uvijek odradi posao pa se ne diže krivična prijava...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 09:49 
Citiraj:
Steta sto su samo trojica zavrsila u bolnici.

x2

Svaka cast momku.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 10:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
A jest' porazbijao papane, ne mogu da vjerujem :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 10:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
cekaj ne mogu da vjerujem da je on sam isao na njih 12 i da ih je porazbijao?

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
S cekic bre! :lol:

Jos su se kasnije pravdali da su zalutali. A vraga bi se izvlacili da ih nije razbucao :lol:
Al' cuce se jos.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 10:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
sad sam procitao kompletan clanak,juce nisam vidio za ovaj cekic. steta sto ovaj nije nekom u glavu pucao mater im yebem nenormalnu.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 11:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ево чланак :D

http://www.etrafika.net/index.php/vijes ... daima.html

вјероватно се залетио са чекићем и једног по једног у главушу, довољан је један ударац да те онеспособи. баш штета што их није више заредао. све тројица ладно прелом лобање :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1703 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 86  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]