banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 23:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Primera 2011/12
PostPoslato: 21 Apr 2012, 22:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Нова Варош je napisao:
Мушко бре најјачи лик, 6 година вас неам на мапи, и одједном к'о они јаки, и лапрдају овда око титула, бјежите мишеви, узели се првенство, идуће сезоне ће опет бити плач, ко и у претходних 6.

Prvo, nazad u skolu, nadji ucitelja od 1-4. razreda, i odvali mu samarcinu da mu se zamanta, sto te nije naucio brojati.
Drugo, kad smo kod mapa i godina, mi kad smo bili na mapi, vi niste bili sigurni koja je razlika izmedju fudbala i kriketa.
Trece, i Primera, i LS. A vi ako navatate Kup Kralja, puna saka brade, ali ono, skeptican sam.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 23:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ljudi nemojte se sprdati, Real ce uvijek biti Real. 2-3 godine bez titule ne znace nista, na to se lose jedino novokomponovani navijaci katalonskih separatista.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 23:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
shakal je napisao:
Ljudi nemojte se sprdati, Real ce uvijek biti Real. 2-3 godine bez titule ne znace nista, na to se lose jedino novokomponovani navijaci katalonskih separatista.

Na ovim prostorima dugogodisnjih navijaca Barse ima...Mozda sestorica, na cijelu bivsu YU. Al zato u zadnjih par godina, ne mozes naci babu u kiosku koja ne lelemuda kakav pas ima Iniesta, i kakve laznjake baca Nerast.

Ako sledece godine ne osvoje nista, za Barsu ce u ovom gradu navijati 3 coeka.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 23:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Otprilike tako nesto. Ovako je jedan period bila ekspanzija i Chelsea fanova.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 23:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Šteta što Barsa ne uze da bude zaimljivije do kraja prvenstva, ali šta ćeš. Svaka čast za Ozila i loptu kod drugog gola. Čovjek zna fudbal. Gvardiola kiksnuo sa Teljom mrtvim. Čovjek je bio gola voda.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 00:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Katalonci, procitajte ovo.

Real onemogućio Messiju udarac na gol!

Prvi put ove sezone na jednoj Barceloninoj utakmici na Nou Campu najbolji je nogometaš svijeta Lionel Messi ostao bez ijednog udarca u okvir suparničkog gola...

U Realovoj velikoj pobjedi (2-1) na Nou Campu, kojom su Mourinhovi igrači praktički osigurali naslov prvaka otišavši najvećem rivalu četiri kola prije kraja prvenstva na sedam bodova prednosti, Argentinac nije došao do izražaja: propustio je zabiti gol već u trećem "clasicu" zaredom. Nikad njegov post u najvećemu španjolskom derbiju nije trajao tako dugo. Inače, u karijeri je Messi protiv Reala uvijek bio izvanredno inspiriran: samo je Sevilli (14) i madridskom Atleticu (18) zabio više golova negoli Realu (13).

Također, Messi je bez gola u utakmicama protiv Reala na Nou Campu od sezone 2008/09.

Kad je u pitanju pobjednička momčad, srušili su Madriđani u subotu čitav niz rekorda. Najviše odskače onaj po broju golova u sezoni. Popeli su se na brojku 109 i time definitivno srušili dosadašnji ligaški rekord, onaj Realov (107) pod Velšaninom Johnom Toshackom iz sezone 1989/90.

Bila je ovo Realu također rekordna 14. gostujuća prvenstvena pobjeda u istoj sezoni.

Nadalje, Real je s nova dva pogotka ove sezone u svim natjecanjima došao do brojke od 159 postignutih golova, što je rekordan učinak u povijesti najtrofejnijeg kluba na svijetu.

Za kraj ostaje Cristiano Ronaldo: Portugalac je pobjedničkim golom došao do brojke od 42 gola postignuta ove sezone u Primeri, te 108. gola u 97 prvenstvenih nastupa za "kraljevski klub".

Također je trenutačno najbolji strijelac Primere, s pogotkom prednosti u odnosu na Messija, zabio svoj 54. pogodak sezone u svim natjecanjima. Srušio je time za jedan gol svoj lanjski rekord.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Cudno viditi Barsu da sutaju iz daljine...zaista nisu imali odgovor na ovakvu igru Reala.

Inace nisam ljubitelj Barsine igre, na pocetku su bili zanimljivi, sada su vec dosadni jer se drze istih fazona, koje za divno cudo jos uvijek prolaze...Sad ostaje samo da gledamo cika Drogbu u utorak, jedan gol i Barsa ostade bez obe titule u 7 dana.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 08:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Slika

Utakmica koja savršeno pokazuje kakav smor od fudbala igra Barsa. Real sa 28% posto posjeda lopte opasnija i konkretnija ekipa sa više udaraca na go, van okvira, kornera i golova.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 08:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
MuskoBre je napisao:
Ako sledece godine ne osvoje nista, za Barsu ce u ovom gradu navijati 3 coeka.

Ajd ovako. Ja ću sigurno biti jedan od ta 3 "coeka", iako ih BL ima mnogo više al' dobro to je tvoje razmišljanje. Drugo, morao je Real napokon da pobijedi nakon ove serije ponižavanja od strane Barselone (složio se ti sa tim ili ne to je činjenica). Treće, ozbiljno ne razumijem čemu ovolika navala na ovu temu nakon ove pobjede od sinoć, a kod proteklih par poraza nigdje ovih navijača Reala (ne kažem to direktno tebi). Znam, ovo se rijetko u posljednjih par godina dešava, da se navijači Reala mogu radovati pobjedi nad Barsom. I bilo je ono više i dosadilo da u posljednjih 12-13 utakmica nema Real pobjede u 90 minuta nad Barselonom, kao da igramo sa Saragosom, a ne sa Realom.

Ja ponovo čestitam na fer igri Reala, na pobjedi, na tituli. Čitam ovih par komentara, ne znam sada ko je napisao, kao neke sudijske greške koje su na štetu Barselone bile. Ja ih nisam vidio, bilo je i fer suđenje.
Nismo mogli bar jednu normalnu akciju da napravimo za 90 minuta, dobro bila je ona kada je Mesi asistirao za Ćavija i Alkantara za Telja. Niko nam nije kriv, sami smo sebi. Loša, katastrofa loša igra. Iniesta i Mesi kao da nisu bili na terenu sinoć. Lijeva strana sva čista nula, Adriano i mali Teljo.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Kao što neko reče prije neki dan....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LP8Gp9BoHHU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ocajna igra Barse, zasluzena pobjeda Reala nema sta.. Kao sto Papucar rece ljudi su sa 28% posjeda lopte bili duplo opasnija ekipa, eblo ih vise bezidejno dodavanje na sredini terena.
Steta sto Real mora osvojiti titulu, jel moze kako da Bilbao osvoji? :D

I opet slika za Barsu.

Slika

:D :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 10:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ka'e Gvardiola da je Real zasluzeno pobjedio i osvojio titulu.
Tak' i jest.

Ali i vi malo serete o Barseloni. Kao da se radi o Napoliju ili Apoelu. Ono, par sezona atrakcija i to je to.
Ogroman klub, sa bruku trofeja i fenomenalnih igraca kroz istoriju.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 10:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Laganooo

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
papučar je napisao:
Slika

Utakmica koja savršeno pokazuje kakav smor od fudbala igra Barsa. Real sa 28% posto posjeda lopte opasnija i konkretnija ekipa sa više udaraca na go, van okvira, kornera i golova.

Smjesno. Plus su postigli jedini gol iz "odbijanca"- cista sreca, dok je sa druge strane gospodin K. Ronaldo pokazao sta je znanje 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Да ли ће Гвардиола остати на мјесту тренера уколико доживи испадање од Челзија?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 10:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Btw, konacno je razbijen mit o "posjedu lopte", qurcevom i besplodnom dodavanju u nedogled na sredini terena 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 10:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2011, 16:41
MIslim da je Guardiola pogrijesio u taktici i cuvao na klupi neke vazne igrace. Izvadio je Xavija iz igre vjerovatno ga cuvajuci za revans protiv Celzija. Nevjerovatno je da Barca nema valjan sut u okvir gola, i da su bas dobro cuvali Messija. Mislim da je vecini dosadila njihova tika taka igra uglavnom po sredini terena. Svaka cast Murinju i njegovoj taktici. Nije odmarao nikoga i svi su dali 100% svojih mogucnosti. Nadam se da ce u srijedu nabusiti Bajern. Hala Madrid! :D

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Za Barselonu. :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZCy0v_jr1-k[/youtube]

:love4:

Još te nešto čini izuzetnom
ne samo lepota
voleo sam te i voleću te
do kraja života

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
još te nešto čini izuzetnom
ne samo lepota
karali te žoze i matteo
eh koja sramotaaa
:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
još te nešto čini izuzetnom
ne samo lepota
karali te žoze i matteo
eh koja sramotaaa
:lol: :lol:

Aha. Kako volim ove "navijače" kada se iz mišije rupe izvlače i pišu kada Barselona izgubi. Dobri ste, samo nastavite. Ali budite tu kada Barselona kara, nemojte tada da bježite. Malo je ovih trenutaka u posljednjih par godina. Do sad smo mi vas sve karali, mora neko malo i nas. To poštujem i prihvatam. Ali nije sve još gotovo po pitanju LŠ.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 52  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]