Popokatepetl je napisao:
Bahamute, je l' mrziš Maradonu i Argentinu što su "nezasluženo" postali prvaci svijeta u fudbalu '86? Jugoslaviju i Divca što su "nezasluženo" isto učinili u košarci 2002? Da je Barselona jedina koja je profitirala zbog grešaka sudija, pa bih i shvatio tu stranu mržnje, ali nije, svake sezone tih je grešaka sve više, i to govori o potrebama za unapređenjem suđenja, a ne o nekim zavjerama i nepravdama. A simuliranje i arogantnost takođe nisu izmislili igrači Barselone, niti su jedini kod kojih se to može primijetiti, niti to rade u većoj mjeri, samo se svaka njihova utakmica analizira pod posebnom lupom.
To je vise moja subjektivna stvar kao navijaca Chelsea, smatram da "smo" u toj utakmicu nenormalno osteceni.
Razumijem greske sudaca i sve, (doduse, Ovrebo se rijetko desava) ali ta arogantnost njihava, izjava posle te utakmice i sad posle ove, izjave koje su smijesne kada se uporede.
Znaci arogantnost, simulacija i cik-cak smor od igre je ono sto ne volim kod Barse, a to da je simuliranje kod njih cesta pojava kao i naklonjenost sudaca u zadnjih par godina to niko ne moze poreci i glupo je pricati o tome.
Prvenstveno glupa igra me nervira kod njih, pa onda ostalo, citaj ispod:
Hertzog je napisao:
Inace, mene je poceo opasno smarati ovaj fudbal sto igra Barselona, bilo je zanimljivo u pocetku, ali sada smara... Puno komplikovanja i kratkih pasova na sredini, ne znam koja je fora, nabijaju statistiku sa 1000 preciznih pasova po igracu, a svaki pas na sredini terena... Nema nekog klasicnog protcavanja, dugih pasova u polje, ubacivanja sa strane... Sve se svodi na onu: Kada god imas priliku da sutnes na gol, ti dodaj... Dosadno brate... Retko kada su lepe utakmice koje Barsa igra, uglavno bude par individualnih poteza i to je to... Protivnik se ne vidi jer oni umrtve igru na sredini terena
BRAVO!
I samo da se slozim sa, ocigledno vecinom, da Barsa unistava igru kod jakih protivnika svojim majmunisanjem, jebes takav fudbal...