banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 12:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 128  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Apr 2012, 11:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Ja sam ocekivao da ce biti jos manja kvota na Barselonu.
Protiv Milana je bilo isto 1.25, kontam bice sad mozda 1.10 - 1.15

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Дрогба играч утакмице. Плавци максимално наложени против Барселоне, и врло искусно одиграли. Имали су среће, али су је и заслужили, морало се кад тад вратити за неке ствари из прошлости. Ова Барсина генерација није на заласку, али нисам сигуран да су мотивисани као прије. Инијеста није исти играч као прије двије године, Чави је је слабо одиграо синоћ и он је кључан за Барселону, без њега у правом свјетлу су осјетно лошији, генерално, нису тако доминантни као некад. Не би волио да судија опет убије неизвјесност. Нек буде поштено, па ко добије.
Челзи би врло лако могао освојити титулу, већини ових играча ово је задња шанса да освоје важан трофеј.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 12:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Zašto je Chelsea pobjedio? Barcelona odmara sudije za "El Clásico"... :)

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.barcabalkan.com/news/read/31 ... -historiju

Odavno nisam nista jadnije procitao. Ne preporucuje se onima sa slabim srcem.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 13:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2012, 13:02
shakal je napisao:
http://www.barcabalkan.com/news/read/3127/KOLUMNA-Jedna-lasta-ne-cini-proljece-jedan-poraz-ne-brise-historiju

Igor Djukic ·

Autoru teksta zelim samo da spomenem zenski dio familije. Retardu.

Haha, pridruzujem se cestitkama.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 13:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
zerocool je napisao:
Cuj da je!! A da je Sancez ona 2 puta bolje osutao Barsa bi uzela 2:1, da je..
A i kao sto rece Tasko bio je ofsajd..

Te akcije je Barsa stvorila iz svoje igre u kojoj dominira milion dodavanja i nabiranje posjeda.
Chelsea ovo stvorio iz svoje igre, preskakanjem iste u kojoj je posjed lopte minimalan.

Moja poenta je da posjed lopte apsolutno ne utice na stvaranje sansi, sto je Chelsea u 11 utakmica protiv Barselone i dokazao, odnos je 4:3 za Chelsea i 6 remija.

Izreka "Fight fire with fire" ne vazi za Barselonu jer je najjaca u svojoj igri i APSOLUTNO NIKO joj ne moze parirati na taj nacin, igrajuci kao ona, jednostavno je nemoguce pobijediti Barsu na takav nacin.

Chelsea igra "Fight fire with water" (al' bukvalno :D ) i o'ladio je Barselonu jer zna kako se igra protiv najjaceg tima na svijetu, sto dokazuje i podatak da u zadnjih 8 susreta Barsa ima jednu pobjedu, Chelsea 3, ostalo su remiji.

Cinjenica je da mozda najbolji igrac svih vremena Messi NIKADA nije zabio gol Chelsea a 7 puta je igrao protiv njih.

Sam Guardiola je izjavio da ne zna kako da probije bedem, dok Drogba dokazuje kako se probija Barsa.
Chelsea mozda nije neka ekipa ali ako iko moze igrati protiv Barse onda su to oni, niko vise, dokazano vise puta...

A tekst sa BarcaBalkana je genijalan!

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Од побједе Челзија једино ми је драже што они имбецили са јавних сервиса од следеће сезоне не преносе ЛШ.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Bahamut je napisao:
zerocool je napisao:
Cuj da je!! A da je Sancez ona 2 puta bolje osutao Barsa bi uzela 2:1, da je..
A i kao sto rece Tasko bio je ofsajd..

Te akcije je Barsa stvorila iz svoje igre u kojoj dominira milion dodavanja i nabiranje posjeda.
Chelsea ovo stvorio iz svoje igre, preskakanjem iste u kojoj je posjed lopte minimalan.

Moja poenta je da posjed lopte apsolutno ne utice na stvaranje sansi, sto je Chelsea u 11 utakmica protiv Barselone i dokazao, odnos je 4:3 za Chelsea i 6 remija.

Izreka "Fight fire with fire" ne vazi za Barselonu jer je najjaca u svojoj igri i APSOLUTNO NIKO joj ne moze parirati na taj nacin, igrajuci kao ona, jednostavno je nemoguce pobijediti Barsu na takav nacin.

Chelsea igra "Fight fire with water" (al' bukvalno :D ) i o'ladio je Barselonu jer zna kako se igra protiv najjaceg tima na svijetu, sto dokazuje i podatak da u zadnjih 8 susreta Barsa ima jednu pobjedu, Chelsea 3, ostalo su remiji.

Cinjenica je da mozda najbolji igrac svih vremena Messi NIKADA nije zabio gol Chelsea a 7 puta je igrao protiv njih.

Sam Guardiola je izjavio da ne zna kako da probije bedem, dok Drogba dokazuje kako se probija Barsa.
Chelsea mozda nije neka ekipa ali ako iko moze igrati protiv Barse onda su to oni, niko vise, dokazano vise puta...

A tekst sa BarcaBalkana je genijalan!

Pa nisam ja nista ni rekao za igru, naravno da se drugacije ne moze pobjediti ova Barselona, pa i Inter ih je uzeo na manje vise isti nacin..
Samo glupo ti je to "da je".. Da je Barsa iskoristila svoja sanse Celzi bi izgubio, sreca po vas pa nisu. Celzi je iskoristio i pobjedio je i to je to. :)

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
http://www.barcabalkan.com/news/read/3127/KOLUMNA-Jedna-lasta-ne-cini-proljece-jedan-poraz-ne-brise-historiju

:lol: :lol: :lol: Kakav idiot. Ali ovo je tacno napisao: Koliko god bio kvalitetan igrač, danas je toliko puta pao, da mi se povremeno činilo kako indirektno izaziva Busquetsa na glumački dvoboj. :D
Uvjek je znao pasti ali u zadnje vrijeme stvarno pocinje pretjerivati, da nema Spanske krvi u sebi? :D

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 14:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta je vama ljudi, covjek se sam borio sa 4 odbrambena, udarao je on i udarali su njega.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Clanka i patnje matero....spominje padanje a ne spominje kako im Drogba djecu pravi+ovo za Ramiresa....jadno.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Smiješno je reći da je "ono sinoć dokaz kako treba igrati protiv Barse", jer su isto tako mogli igrati sa 10 odbrambenih igrača koji bi svaku loptu ispucavali ka golu Barselone, nadajući se da će neka možda i ući. Vjerovatnoća da će dati go bila bi samo malo manja nego sinoć. Ali u situaciji kad te protivnik rastavi na sastavne dijelove, te promaši nevjerovatne prilike, nikako se ne može reći da je to plod tvoje dobre igre, već puke sreće.

Barsa je navukla mržnju što zbog protekcije kod sudija (a nisu jedini u tome, zato je nepravedno da je mržnja prema njima najveća, graničeći se sa iracionalnom), ali više zbog toga što su najbolji, što su dominantni, igraju napadački bez obzira na sve i ne odstupaju od svoje igre ni pred kim. Čudno je, da ove osobine izazivaju negativna osjećanja, ali to se dešava na svim poljima života. Čudno je i to što forsiranje ovakvog fudbala nije izazvalo ekspanziju istog, kako bi se neko pokušao nadigravati sa Barselonom, ali je linija manjeg otpora takođe uvijek bila svojstvenija duhu puka, nego napor prevazilaženja samog sebe. Tako i imamo situacije da se očajničke, ružne i antifudbalske taktike i formacije nazivaju eufemizmima "suprotstavljanje vatri vodom" i slično, ali iza glazure tih finih fraza, i dalje ostaju ružnoća, kukavičluk, nedostatak talenta i ideja. Bilo je u nekim utakmicama bljesaka lucidnosti pojedinih Barsini protivnika, koji su pokazali da se protiv "vatre može vatrom", ali niko nije želio da nastavi u tom smjeru, jer je drugi put uvijek lakši i jednostavniji. Barselonin današnji fudbal je ispred našeg vremena, i šteta je, sa stanovišta fudbala samog, što nema ekipe koja im može parirati na približnom nivou, jer bi to onda bio fudbal u pravom smislu riječi.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pretjerujes Popo. Ispade kao da je ova njihova filozofija jedina ispravna i esencija samog fudbala.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 14:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Navukla mržnju je malo preteško :) , ali nisi spomenuo jedan od glavnih razloga, a to je mučko simuliranje.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
@Popokatepetl: Prije samo tri godine u Londonu, kada je Chelsea bio daleko spremniji negoli danas Barsa je imala jedan sut u okvir gola...
Cekaj, cekaj, da ponovim, zvuci prejako, Barselona je imala JEDAN JEDINI sut u okvir gola.
Danas Chelsea nije kao prije tri godine, ni blizu, i mora promijeniti taktiku nakon postignutog gola jer su protivnici daleko spremniji.
A to sto Barselona samo zna jednu igru igrati i kad im dodje klub sa drugom taktikom oni ustuknu, ne znaju sta ce sa loptom.
Bilo je sinoc srece i kise za Chelsea, ali se pokazao i Cech, dok Valdez nije, a Sanchez nije imao srece, posteno.
Ali ta sreca se ogleda samo u promasaju Sancheza jer je tada odbrana i golman savladana.
Ako neko misli da je sreca odbrane Cecha i Colea, neka razmisli ponovo...

Igrati jednu taktiku sa najjacim klubom je lako, ali kada dodje trenutno slabiji klub i pokaze kako se takticki moze dobiti najjaci tim daje fudbalu ono sto svi volim, neizvjesnost.
A cime ih hrane dole u Spaniji stvarno ne znam, u svemu su najspremniji, nema sta.

Sto se tice navlacenja mrznje, mrzim ih sto su posle utakmice 2009. god. svi, pocevsi od Messi-ja i Inieste pa do Valdeza i Guardiole govorili kako su zasluzeno prosli.
I sam Ovrebo je priznao kako su "zasluzeno" prosli.
Isti taj posrani Iniesta je sinoc izjavio kako su "neposteno" izgubili jer su bili bolji.
ALOOOOOOO?!

Pa ne mozes biti toliki smecar, prije tri godine iz samo jednog suta dali gol za IZJEDNACENJE, nesvirana 2 cista penala i 3 diskutabilna, za to reci zasluzeno prosli, a za ono sinoc nezasluzeno jer su bili bolji.
Ne znaju priznati poraz, arogantni su i simuliraju, iako se i Drogba poceo ugledati na njih, vidio da prolazi...

Ponovo cu se preformulisati, postujem rezultate njihove, cilj opravdava sredstva ali smrde previse, ne svidja mi se njihova igra, simulacija i arogantnost, zato ih mrzim, ne zato sto su najbolji...

Poslednji put menjao Bahamut dana 19 Apr 2012, 15:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ako iko igra antifudbal onda je to Barselona.

Kome je zanimljivo gledati milion dodavanja na sredini terena treba stvarno da se zapita sta se desilo sa danasnjim fudbalom i da pogleda utakmice od prije 10 godina.

A na temu:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HZYfi_Ex_gM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 15:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
shakal je napisao:

Gde vi nalazite ova sranja, po ovako moze pisati samo retardirani 13-ogodisnjak... Kakva je ovo glupost majko mila...

Inace, mene je poceo opasno smarati ovaj fudbal sto igra Barselona, bilo je zanimljivo u pocetku, ali sada smara... Puno komplikovanja i kratkih pasova na sredini, ne znam koja je fora, nabijaju statistiku sa 1000 preciznih pasova po igracu, a svaki pas na sredini terena... Nema nekog klasicnog protcavanja, dugih pasova u polje, ubacivanja sa strane... Sve se svodi na onu: Kada god imas priliku da sutnes na gol, ti dodaj... Dosadno brate... Retko kada su lepe utakmice koje Barsa igra, uglavno bude par individualnih poteza i to je to... Protivnik se ne vidi jer oni umrtve igru na sredini terena

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Ako iko igra antifudbal onda je to Barselona.

Kome je zanimljivo gledati milion dodavanja na sredini terena treba stvarno da se zapita sta se desilo sa danasnjim fudbalom i da pogleda utakmice od prije 10 godina.

A na temu:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HZYfi_Ex_gM[/youtube]

Da nije Celzijeve himne ja ne bih znao da je plava boja i da je fudbal igra. :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Bila je ona reklama davno: Blue je plavo, Blue je ime, Blue je sveze :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Bahamute, je l' mrziš Maradonu i Argentinu što su "nezasluženo" postali prvaci svijeta u fudbalu '86? Jugoslaviju i Divca što su "nezasluženo" isto učinili u košarci 2002? Da je Barselona jedina koja je profitirala zbog grešaka sudija, pa bih i shvatio tu stranu mržnje, ali nije, svake sezone tih je grešaka sve više, i to govori o potrebama za unapređenjem suđenja, a ne o nekim zavjerama i nepravdama. A simuliranje i arogantnost takođe nisu izmislili igrači Barselone, niti su jedini kod kojih se to može primijetiti, niti to rade u većoj mjeri, samo se svaka njihova utakmica analizira pod posebnom lupom.

Šakal kaže "nije njihova filozofija jedina ispravna i esencija samog fudbala", ti kažeš "igrati jednu taktiku sa najjacim klubom je lako", kao da se te stvari urade onako, usput, između dva poluvremena. Njihova filozofija nije jedina ispravna, ali je trenutno nešto najbliže esenciji samog fudbala, i trebalo im je mnogo godina, krvi i znoja da igraju tu, jednu jedinu taktiku koju znaju, sa najjačim klubom. Ako je nekome igra Barselone ružna i dosadna, to je isključivo krivica njihovih protivnika. Šteta je što u nekoliko godina imamo tek jednu i po utakmicu o kojoj možemo pričati kao o onoj gdje je neko" sveo Barsu na jedan šut na gol".

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 128  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]