drinin vuk je napisao:
114_AhmeD je napisao:
Eto vama turaka na Kosovo pod okriljem NATO-a. Ja mislim da ste vi u zescoj banani za par godina u Bosni i Sandzaku i Kosovu
no offence, samo procjena. Turcima se ne igra niko, historija majka kaze. Kad nisu na Galipolju pali nece nikad.
Историја а богами и проста логика каже да онога дана када се Турци опет одлуче напасти православни живаљ Балкана то ће им и бити крај а заједно са њима и свој њиховој исламској браћи. То би се према процјени требало десити око 2025 године,када ће напасти Грчку,а остала њихова браћа шиптари и бошњаци потпомагати их на другим фронтовима,тада упада Русија и рјешава за вијек и вијекове се те пошасти.
Rusija suti jer ima previse problema unutra. Za tvoju informaciju 140 000 ruskih vojnika su muslimani. A Grcku spominjes koja nema za kruha, kamo li za vojsku. braca evropljani ih pomuzli. Turska - NATO kao i evropa, Rusija daleko. Kontas ?
I ta strasna Rusija izgubi prvi rat od Cecenije. Rasuli ih kao rizu i protjerali, pa morali par godina kasnije FSB slati da truje generale i vodje i tako su se i vratili.
Da zaokruzimo, da ne bi pricali o svemiru. Ne valja trenutna politika srba, sile se puno. Albanci su zivjeli 40km od Beograda pa su ih rastjerali " ili pokrstiti se ili mrs u Tursku" pa su otisli na Kosovo. Danas samo citam parole Kosovo je Srbija a Amerika priznala kosovo- Dakle kraj ! U Bosni svako zna sta se desilo. Crna Gora se odvojila jer nije htijela zajednistvo. Sad i Vojvodina i Sandzak hoce. Sto ?
Onaj ko provocira parolama "noz zica..." i drzi Karadzica i Mladica za heroje, ne moze dobro proci nikako. Onako ljudski kazem samo. Cijeli svijet ne valja a mi dobri