Hertzog je napisao:
Odavno nesto gluplje nisam procitao

Evo feniks ja se sa TnS-om dogovaram preko PP da ti poklonimo ovaj njegov BMW da ti izadjemo u susret.

Ne verujem sta cura pise

Previse licno shvatas raspravu o kvalitetu auta, idi razgovaraj o sopingu, cenim da je to manje stresni za tebe

E moj Herz, i ja sam imala glavu u oblacima dok sam bila student. Kad si na očevoj grbači, ništa nije skupo. Zato kad sam lupila o zemlju, još se sticaj okolnosti potrefio...ufff... Hvala Bogu, loše stvari prođu...
Ali dobro, imaš vremena, naučićeš mnogo toga. U realnim uslovima i realnoj situaciji, ofc.

E sad, ako ti spadaš u kategoriju maminih i tatinih sinova sa unaprijed obezbjeđenim, dobro plaćenim radim mjestom, bijesnim autom po diplomiranju i kupljenim stanom, to je već druga situacija.
Možemo mi i o šopingu Herzt.

Ili vi muškarci ne kupujete odjeću/obuću/kozmetiku?

smucek je napisao:
@Phoenix
Mi ovde (ja se nisam bas ukljucivao) govorimo objektivno sta bi i kako bi trebalo. Uslovi u kojima se nalazimo cesto diktiraju potpuno drugacije ophodjenje prema svemu pa i prema saobracaju tj. kolima. To sto herz kaze je tacno, realno, ko voli i hoce da vozi slabo auto. To sto je kod nas tako kako je i kad neko uspije kupiti novu skodu fabiju 1.2 time postize veliki uspijeh. Sve to nam ne mora oduzeti mogucnost realnog rasudjivanja.
Ja sam ovde prvi zastupao cinjenicu da je bolje kupiti novo, manje, slabije auto nego neko znatno vise klase koje niti je u dobrom stanju niti ga mozes odrzavati.
Samo oko jedne stvari nisam saglasna sa tobom. Realna situacija nije to da razmišljaš kako ćeš kupiti auto bolje od Fabie, realna situacija, posmatrano naše parametre življenja, je da razmišljaš kako ćeš kupiti Fabiu. Gledano krajnje realno, ja imam platu veću od prosjeka i to dobro veću, ali bih 2 puta razmislila oko kupovine nove Fabie, a kamoli nečega boljeg. O kupovini stana da ne govorimo? A šta ako ti treba oboje?
The_new_Statesman je napisao:
Obzirom cime se bavi, ne sumnjam da ce Ptica moci sama sebi kupiti BMW-a

Novog!

A da se nepotrebno razestila, jest

Diglo mi je živac ono, parafraziram, ne znaš ili ne želiš bolje. uffff...

Ptica se zapal'la u sekundi na to.

Zna Ptica bolje i ima planove za bolje, ali lagano...
E da, ja b' jedan poršeić... Mada, ne b' se žalila ni na BMW.