banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 22:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Apr 2012, 15:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ma sve ok, malo sale nece skoditi :)

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2012, 15:52 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Iako je opštepoznata činjenica da su Radikali (tu računam i rukovodstvo i članove i pristalice sve sa članovima njihovih porodica) glupi kao qrac, odluka da kandiduju Šešeljevu ženu je vaanserijska provala...

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2012, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Danny ^_^ je napisao:
LemiGO je napisao:
I ovi radikali su poblentavili totalno.

Da bi poblentavio, moraš prethodno biti koliko toliko normalan. Radikali to nikada nisu bili :)

Vidi, a meni se cinilo po tojim postovima da si radikal, vjerovatno sam te zamijenio sa nekim :P

Simpatican momak ovaj Danny, cak bih rekao i gotivan samo da nije nacionalista 8)

Jesi li ti ono nacionalista ili sam te pomijesao sa "dukicem ass" mozda ili sa nekim drugim?

Sto se tice radikala da kazem i tu par rijeci. Kad vidite samo profil ljudi likove koje privlaci ta stranka sve je jasno. Evo npr. pored Seselja, tu su bili i Nikolic i Vucic dva totalno vanserijska lika. Oni su otisli ali takvih je puna ta stranka. To su ljudi koji ne zive u realnosti, puni u nekog nacionalnog ponosa, od kojega svi imaju samo stetu, slicno kao Sjevernokorejanci, u tom smislu. S nikim nece da saradjuju svima prkose, imaju visok ego, smatraju se neko i nesto a u stvari su niko i nista. Hajde sto od sebe prave budale, ali da dodju na vlast i od naroda bi pravili budale kao sto prave i od sebe.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2012, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Malo bi bilo licemjerno od mene da kažem da sam srpski nacionalista, a srpski mi nije maternji i 9/10 života sam proveo van RS, mnogo veći nacionalista od mene je onaj ko je čitav život proveo ovdje i borio se za RS, pa ostao da živi na tom prostoru, a sigurno takvih ima na forumu.

Nisam radikal, po nekim pitanjima dosta liberalan, a opet mi se sviđa lijep broj ideja koje zastupa desnica. Kod vas ovdje je jedina poznatija desnica SRS, u SWE organizovanije desnice bukvalno i da nema, osim onih Sverigedemokraterna SD mada je i to jako slabo. Što se SRS-a tiče, iz njihog tabora poštujem jedino Šešelja i to zato što je čovjek veoma inteligentan, ima zaista velike kapacitete. To mu se ne može zamjeriti. Međutim, on tu svoju inteligenciju nije iskoristio na pravi način, tako da sve propada. Ovi SRS-ovci iz RS su u još većem raspadu, samo ne znam kako barem malo ne promjene ciljeve, statut. Jedan te isti im stoji već 15-20 godina i nije ih stid što i dalje zamlaćuju narod jednom te istom pričom.

Kako kažete vi, dok je ovaca, biće i šišanja.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2012, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, on je svoju inteligenciju iskoristio samo da prkosi, ali od toga nece imati nikakve koristi ni on ni srpski narod. Radi sizifov posao, kao da je njih tamo briga. On moze 1000 dokaza iznijeti oni ce i dalje tvrditi i vjerovati da je kriv.
Ali eto on misli da se patriotizam dokazuje na taj nacin, slicno kao kad su partizani bacali bombe istovremeno bacajuci sebe pred tenk dajuci zivot samo da bi unistili jedan tenk. Kasnije su proglaseni "narodnim herojima" i zasto su se borili, za nista Yu opet otisla u kurac. A u stvarnosti i da nije Yu otisla koja je korist od toga bila, kad su ionako Sovjeti oslobodili Evropu i Yu bi bila oslobodjena sa partizanima ili bez njih ao i sve ostale evropske zemlje sto su oslobodjene i koje su imale partizane i koje nisu. Sovjeti su oslobodili Evropu s jedne, a Amerikanci i Englezi sa druge strane.
Znaci, teba djelovati promisljeno, a ne glavom razbijati zid. A to je ono sto radikali rade, glavom idu kroz zid i razbiju glavu i time se dugorocno nista korisno ne postize, samo se njeguje ego od kojeg na kraju nikakve koristi.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2012, 21:39 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 20 Jan 2012, 00:03
Ovo je uradjeno namjerno da bi se mogao opet kandidovati

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2012, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Muamer Zukorlić se kandiduje za predsednika Srbije

Beta | 07. 04. 2012. - 12:16h | Komentara: 16

Novi Pazar - Muftija Muamer Zukorlić objavio je danas da će se kandidovati za predsednika Srbije na predstojećim izborima.

- Moja kandidatura zasnovana je na uverenju da su država i društvo na ivici propasti i ja ću ponuditi autentičan program spasa prihvatljiv za sve gradjane Srbije - rekao je Zukorlić na konferenicji za novinare u Novom Pazaru.

Slika

Predsednicki izbori održavaju se 6. maja zajedno sa parlamentarnim,
pokrajinskim i lokalnim izborima.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2012, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Najveću korist od takvog poteza bi imali nazadnjacI.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2012, 12:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Koje bi to ludilo bila da slucajem cudnih okolnosti pobjedi Muamer :D u svakom slucaju pametniji je od vecine srbijanskih politicara. Zamislite jednog Velju selju u debati sa sandzackim hodzom :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2012, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
A Ješić vodi debatu? :P

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2012, 02:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Vi koji ste čitali moje postove znate kako ''volim bošnjake'', al' bratee tačno kad bi u drugom krugu bio taj ekstremni 'odža i Tadići-Francetići glasao bih za 'odžu. Ma kad je bal nek' je maskembal. :D :P

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2012, 10:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Jadranku za predsednika!!!!
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbij ... redsednika
Najibolje je kad zena na celu drzave :D

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2012, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Gledam ovo sranje od izvlacenja za izbornu listu, kakvi debili, prvo naprave frku hoce li ona drolja izvlaciti kuglice, kao da se radi o zajebanciji a ne o buducnosti drzave, a sada na izvlacenju ljudi aplaudiraju kada se izvuce ime i broj :roll:

Kakva ciganska drzava

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 10:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
http://www.mondo.rs/s242555/Info/Hronik ... hapse.html

Ko ce odgovarati za ovo, sto je Srbija bacila milion

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]