zalosna sova je napisao:
Jeste u pravu si Mirko ima malo i do lokacije ali moram ti priznati zalosno je sto imam dosta prijatelja sto koriste i vas servis i servis konkurentene firme .
U slucaju sa vasim servisom ima sigurno 4-5 korisnika sa kojim sam pricao koji su mi se pozalili da imaju istih problema kao i ja ili slicnih.Zato ti to navodim a koliko ja znam njihove lokacije su cak i puno bolje od moje.U svakom slucaju ja to uvijek kazem odlican servis za korisnike "kad radi" , a za nase uslove mislim da je i previse skup i nesiguran.
U Sarajevu ili Beogradu je isti servis bar za 50% ili cak i vise jeftiniji.
Sta u ovom slucaju caesar-u preporuciti posto se i ja licno nalazim u istoj dilemi jer mi treba i pored kluba jedan konekcija kuci radi posla koja bi mi omogucila 24 sata online ali iskren da budem nevidim neko rjesenje.
Evo mozda ovom prilikom da pitamo Mirka hoceli ista biti za neke kucne korisnike sa nekom jeftinijom cijenom naravno misleci na wireless servis.
pozdrav
hoće i to vrlo brzo, ali ne mogu još uvijek otkrivati detalje, dok se paketi ne definišu, da ne bih kasnije morao sebe ispravljati, ali biće sigurno. Takođe, mogu da najavim da će ovo biti vrlo zanimljivo proljeće, samo strpljenja ...