banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 17:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 140  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Mar 2012, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Кад би богдом било више таквих организација које не звуче профитно... је све што могу да кажем јавно. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2012, 15:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa jel svaki ebeni dan mora puci internet par puta na 5-10-15 minuta?!

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2012, 15:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ako se radi neki posao, onda se uzme bussiness paket sa garantovanim servisom, a ne rezidencijalni paket od 20 KM. End of story.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2012, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A znaci u ovom paketu treba da puca internet svako malo? Vidis nisam to znao, trebali su to fino napisati u ugovoru. ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2012, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
zerocool je napisao:
A znaci u ovom paketu treba da puca internet svako malo? Vidis nisam to znao, trebali su to fino napisati u ugovoru. ;)

Ah te nevidljive tinte... Ko ih samo izmisli ... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2012, 15:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nije da treba, ali ti niko ne garantuje da neće ;)

PS moj prethodniu post se nije odnosio na tebe

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2012, 15:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Nema veze sa mojom profesijom ali evo jedan zadatak za razmišljanje...

Sve firme pa i ISP plaćaju industrijsku struju Elektrokrajini (duplo skuplje nego domaćinstva) a za uzvrat ne dobiju ništa. Čak ni VIP telefon da se mogu informirsati kakav je kvar i kada će srediti trafostanicu ili šta ja znam.

Ok razumijem ja to, UPS, agregat itd ali govorim čisto radi poređenja ISP firmi i Elektrokrajine recimo. Da ne pričam što naselja koja su prije 10 godina imali problem sa strujom i danas ga imaju. Čak i gori problem jer se ništa ne ulaže pa dobijemo napon od 160-170V i ti ga sad popravi UPS-om/stabilizatorom ili čime već.

Ne pričam o selima nego o dijelovima grada (Borik, Centar, Mejdan).

Ista je priča i sa toplanom, vodovodom,.. koji nas koštaju 10 puta skuplje nego CATV/Internet i gdje se svake godine iz budžeta krpe rupe i na oči otimaju pare...

Niko se toliko ne trza na njih ali kada stane net na 2 minute skače kuka i motika...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2012, 15:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
<Enter_name> je napisao:
Ako se radi neki posao, onda se uzme bussiness paket sa garantovanim servisom, a ne rezidencijalni paket od 20 KM. End of story.

Upravo. Ako tebi biznis zavisi od Skajpa (ni to nije bas nesto pohvalno), + imas "obican" paket, jebo taki biznis.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2012, 18:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Feb 2012, 20:16
cuj sta sam zapeo za jitter ping , da koristim net samo za fejs ko vecina vas koji i ne znaju sta je ping lagg jitter .

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2012, 19:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Pa eto,bilo bi lijepo da nam odrzis jedno krace predavanje,nama neukima.

Sent from my X8 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2012, 22:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
Jedino osobama koje se bave forexom, ulaganjem i kupovinom dionica i vrijednosnih hartija preko neta treba net koji radi 24/7.A takve osobe zaradjuju fine pare iz dana u dan i ako ne mogu dati 300 KM mjesecno za 1/1 mbps kod blica i imati savrsen odaziv i 24/7 net protok onda nek' si objese taj biznis macku o' rep.
I danasnji problem kod elte je bio jer je nestalo struje u centrali, a prije toga, ruku na srce, meni je pukao net samo 1 u protekla dva mjeseca.Ping jeste losiji i sve to stoji, ali neta ima ! I ja se bavim forexom i ulaganjem pa nemam problema sa eltom.
Opet kazem, ko se bavi ulaganjem i trgovinom profesionalno preko neta, njemu nije NISTA dati 200-300 KM mjesecno za 24/7 net.A, ako si malo pametniji mozes proci i jeftinije.Uzmes mtelov adsl i namjestis si 3g net na komp, ako nekada pukne veza, spojis se na 3g.

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 00:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2012, 16:44
Ma kakva god da je neka nama elte,konkurencija je cudo. Da nije elte mi na mtelu bi imali jos 1Mb/s :D :D . A i blica isto tako,on mi djeluje kao jos jaci konkurent mtelu.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 15:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Dec 2010, 16:06
JetForce je napisao:
Ma kakva god da je neka nama elte,konkurencija je cudo. Da nije elte mi na mtelu bi imali jos 1Mb/s :D :D . A i blica isto tako,on mi djeluje kao jos jaci konkurent mtelu.

Mislim da je jasno ko je Mtelu najjaci konkurent. To sto si napisao sigurno nemoze biti tacno.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 17:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Aurora Borealis 123 je napisao:
JetForce je napisao:

Mislim da je jasno ko je Mtelu najjaci konkurent. To sto si napisao sigurno nemoze biti tacno.

Pa ko je po tvom misljenju???

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 17:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

BDB@wireless :lol: :lol: :lol: Šalu na stranu, ja mislim da Aurora Borealis 123 smatra da su m:tel i BLIC.NET konkurencija Elti ;)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 17:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
Ma zona je najveci konkurent nema tu rasprave 8)
Kako mtelu moze iko biti konkurent kada su oni JEDINI adsl provajder na podruciju RS-a?
To je isto kao da kazes da je nekoj slasticarni konkurent restoran, u oba objekta se jede, ali razlicita hrana...

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Moj komšija je naveći konkurent ISP operaterima. Daje wi-fi po naselju potpuno džaba... Doduše onima koji znaju šifru.. I koja je ultra-komplikovana ... 12345678

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 15:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Posto svi ostali idu preko mtel-a ,iznajme linkove ,a u ugovoru kad potpisuju sa mtelom stoji da nesmije biti razlike u kvalitetu usluga prema mtelovim i nekim drugim korisnicima(iako licno mislim da to nije bas tacno) onda bi trebalo svi da imaju relativno slican net po kvalitetu,ali tu dolazi na testiranje oprema od tih podprovajdera . Ako svi od mtela imaju isti kvalitet ,a pritom korisnici mtela zadovoljni a korisnici npr elte nezadovoljni onda to znaci da eltina oprema steka ,ili rukovodstvo.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 16:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Cijenim tvoj entuzijazam, ali trebaš još puno pure pojesti dok skontaš kako funkcionišu ISP-ovi i internet...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 17:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Dec 2010, 16:06
JetForce je napisao:
Posto svi ostali idu preko mtel-a ,iznajme linkove ,a u ugovoru kad potpisuju sa mtelom stoji da nesmije biti razlike u kvalitetu usluga prema mtelovim i nekim drugim korisnicima(iako licno mislim da to nije bas tacno) onda bi trebalo svi da imaju relativno slican net po kvalitetu,ali tu dolazi na testiranje oprema od tih podprovajdera . Ako svi od mtela imaju isti kvalitet ,a pritom korisnici mtela zadovoljni a korisnici npr elte nezadovoljni onda to znaci da eltina oprema steka ,ili rukovodstvo.

Korisnici mtel-a zadovoljni? Sto se onda pola korisnika mtelovih zadnje 2 sedmice zali na net, ping i slicno? Budimo realni netreba pisati neistine.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 140  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]