banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 19:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 208  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 18 Mar 2012, 12:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Izvini, ali kako ona može biti kriva? Da li je kriva što poštuje ograničenje brzine?

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2012, 12:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Niste ga ni skontali. Nije rekao da je cura kriva,nego da je majmun preticao zato što je cura malo sporije vozila.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2012, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
upravo tako, čisto vještačim sam sa sobom

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2012, 15:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Sinoć neka djevojka "vozi" Golf VI ako se ne varam, i tri puta joj se gasi auto kada je pokušala krenuti na semaforu ispred Boske. Na kraju se upalilo i crveno, a nije krenula. Treba biti strpljiv, veoma strpljiv, pa ne uraditi ono što su ostali radili. Zaobilazili je preko pune linije, jer su u desnoj traci bili taksisti.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2012, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BnAiEi1325A[/youtube]

Od 1:57.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 00:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
E . je napisao:
ajkula je napisao:
Gdje?
Na stazi?

Ja upitah ali nema odgovora a bas me interesuje :o

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dvadesetjednogodišnja Ivana Petrović i dvadesetjednogodišnji Dejan Žabić teže su povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila rano jutros u Banjaluci.

U Policiji Republike Srpske Srni je rečeno da se saobraćajna nezgoda dogodila jutros oko 2 časa i 15 minuta na raskrsnici banjalučkih ulica Bulevar vojvode Stepe Stepanovića i Majke Jugovića kada se vozilo marke "reno klio" sudarilo sa "pasatom".

Lakše tjelesne povrede zadobili su vozači putničkih vozila Vanja Lekanić i Ljubiša Đilović, te saputnik Šejla Karalić (22).

Uviđaj na licu mjesta izvršili su pripadnici Centra javne bezbjednosti Banjaluka, a tačan uzrok saobraćajne nezgode biće utvrđen nakon vještačenja ovog događaja.

Dvadesetjednogodišnji Dejan Žabić, koji je u saobraćajnoj nesreći zadobio teške povrede, nalazi se u komi i priključen je na aparate za vještačko disanje, saopšteno je iz banjalučkog Kliničkog centra.

Žabić je zadobio tešku povredu glave sa prelomom sljepoočne kosti i krvarenjem ispod tvrde moždane opne i otokom mozga, te prelom četvrtog vratnog pršljena sa oštećenjem kičmene moždine.

Pacijent je primljen u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje, a iz ove zdravstvene ustanove navode da osoblje radi sve što je u njihovoj moći da se pacijentu spase život, ali da su sve dalje prognoze krajnje neizvjesne.

Saobraćajna nesreća dogodila se tokom protekle noći u 2.15 u Banjaluci kada se vozilo "reno klio" sudarilo sa "pasatom".

(Srna)

Jezivo. :(

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 18:43 
Koji je to semafor, tj. gdje se nalazi?

Jutros prolazim pored studentskog, a na onome semaforu pored stakla i ostaci od saobracajke...da niej to u pitanju?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 18:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 18:57 
To je to onda...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Tu nije radiso semafor jutros, doduse mislim da je zbog spajanja novog semafora

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 18:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 11:30
bila sam tu kad se to desilo, ružno stvarno. ta ivana je bila ok kad smo je izvukli,ima samo slomljenu nogu. momak koji je vozio pasata bio je ok, izašao je iz auta i hodao okolo. a momka (koji je u komi) su ispustili pola metra od poda kad su ga vadili iz auta,znači strašno...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Kako misliš ispustili?

Citiraj:
Žabić je zadobio tešku povredu glave sa prelomom sljepoočne kosti i krvarenjem ispod tvrde moždane opne i otokom mozga, te prelom četvrtog vratnog pršljena sa oštećenjem kičmene moždine.

qq

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 19:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dvije osobe su smrtno stradale tokom vikenda na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Banja Luka

Pješaka Dragišu Šervara (47) u noći sa subote na nedjelju usmrtilo je za sada nepoznato vozilo i vozač, koji je pobjegao nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u Bočcu kod Banje Luke.

U toku je potraga za vozačem.

Željko Sladojević (36) iz Šehovaca kod Mrkonjić-Grada poginuo je kada je, najvjerovatnije, pao sa zaprežnih kola.

Do ove nesreće je došlo u petak u večernjim satima kada se Sladojević zapregom kretao lokalnim seoskim putem od Šehovaca prema Trijebovu.

Tokom jučerašnjeg dana banjalučka policija uhapsila je dvojicu mladića sa Sokoca koji su osumnjičeni da su planirali pljačku banke Intesa u Banjoj Luci.

Prilikom pretresa stana koji su koristili osumnjičeni pronađena su dva noža, kao i mobilni telefon u kojem su se nalazile fotografije banke.

Zbog sumnje da su planirali pljačku te banke uhapšeni su Vladimir Dubočanin (26) i Đorđe Točinović (22), višestruki povratnici u vršenju krivičnih djela, a jedan od njih izdržavao je i zatvorsku kaznu zbog razbojništva.

Banjalučkoj policiji je u subotu uveče prijavljeno i da je izgorio „pežo 405", vlasništvo Srete Karića. Prvi rezultati istrage pokazuju da požar nije podmetnut.

(FENA/dg)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Eto da i ja doprinesem. Jučer sam imao bliski susret sa odronom tj. povećim kamenom na putu koji je bio iza okuke i nisam ga vidio. Vidio sam ga kada sam prešao preko njega. Ne znam koji me đavo natjera da se ne vratim kući magistralom nego sam išao putem s druge strane gdje je put dosta uži i u dosta lošijem stanju. Kontao sam pošto je slabija frekvencija saobraćaja da ću prije stići. Neiskustvo šta li! Stradao je desni prednji točak. Sreća je da sam u tom trenutku vozio 50km/h i put je takav gdje se ne bih usuđivao voziti više od 60km/h čak i da sam iskusniji vozač.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 19:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Danas oko 16 h kod Robota...

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mladić poginuo na Vaskrs
Napisano Mirsad Kebić
ponedeljak, 16 april 2012 22:05
veličina teksta
Štampa
Email

Ocenite ovaj članak

1
2
3
4
5

(0 glasova)

Goran Blagojević (22) iz Gornjih Palačkovaca, kod Prnjavora, poginuo je u saobraćajnom udesu koji se dogodio u nedjelju ujutro na magistralnom putu u Palačkovcima, saznaje "Fokus". Nesreća se dogodila oko 4.40 sati kada je Blagojevićev rođak i prijatelj Nenad Popović, vozeći automobil džetu, sletio s puta iz nepoznatih razloga, potvrdili su u policiji navodeći inicijale aktera nesreće u kojoj su još dva lica povrijeđena.

Blagojević je usljed nesreće zadobio smrtonosne povrede kojima je na licu mjestu podlegao. U policiji nisu mogli da preciziraju kako je došlo do slijetanja vozila, te da li je vozač bio pod dejstvom alkohola, ističući da će tačne okolnosti biti poznate tek po završetku vještačenja vozila i tragova koji su izuzeti s mjesta nesreće.

- Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraća Prnjavor izvršili su uviđaj i nastavili rad na utvrđivanju uzroka nesreće zajedno s nadležnim Okružnim tužilaštvom Banja Luka. Istraga je u toku i više detalja u vezi s ovom nesrećom biće poznato nakon što budu utvrđeni prvi rezultati - naveli su u Centru javne bezbjednosti Banja Luka.

Mještani Palačkovaca tužnu vijest primili su s nevjericom. Porodica, komšije i prijatelji, shrvani bolom, nisu mogli reći precizno šta je kumovalo ovoj tragediji koja se dogodila na najveći pravoslavni praznik Vaskrs.

Prema sumnjama nekih od mještana, najvjerovatnije je svemu kriva brza vožnja i klizav put zbog kiše koja je padala to veče.

Oni su istakli da su u vozilu, osim Blagojevića i Popovića, bila još dvojica njihovih prijatelja koji su samo ugruvani.

- Goran i Nenad se nisu dugo vidjeli, s obzirom da Nenad studira u Beogradu, a Goran u Banjoj Luci.

Kući su došli za vaskršnje praznike, pa su odlučili da izađu.
To veče s njima su izašla još dvojica njihovih drugova. Sudbina je htjela da se dogodi nesreća na povratku kući. Niko ne zna šta se tačno dogodilo. Goran je bio zaspao na zadnjem sjedištu, a Nenad je nedaleko od svoje kuće sletio s puta i zaustavio se u grmlju - ispričala je jedna mještanka želeći da ostane anonimna.

Blagojević, koji je život izgubio nadomak rodne kuće, bio je uzoran mladić i student banjolučkog Elektrotehničkog fakulteta.

Osim njega, roditelji imaju još kćerku koja živi s njima u Gornjim Palačkovcima.

:(

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 14:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
goran je bio bas ok momak, ne mogu doci sebi

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2012, 16:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
Teška saobraćajka u Banjaluci: Vozilo SIPA projurilo na crveno, povrijeđena dva lica!

BANJALUKA – Na raskrsnici ulica Desanke Maksimović i Bulevar Stepe Stepanovića dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj su teško povrijeđena dva lica.
Identitet povrijeđenih još uvijek nije poznat, a oni su vozilom Hitne pomoći prevezeni u zdravstvenu ustanovu.
Kako javlja novinar Nezavisnih sa lica mjesta, nezgodu je izazvalo vozilo SIPA, koje je prošlo na crveno svjetlo na semaforu pomenute raskrsnice.
Nezvanično saznajemo da je u vozilu SIPA bio jedan od uhapšenih u današnjoj akciji, koja je izvedena na teritoriji Banjaluke.
Vizilo SIPA (pežo 407) udarilo je u reno megan, koji je udario u škodu oktaviju.

http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 38768.html

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2012, 17:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Prosao sam sada, uzas kako su se polupali, zatvorena je ulica od rebrovca do eurobenz pumpe :?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 208  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]