banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jun 2025, 18:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Feb 2004, 10:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
mada se pisalo o ovome,ali 'ajd da vidimo koji su to najgori nastupinashih unutrasnjih organa :D prema vama kao vozacu, nesto najgluplje sto su trazili, zahtijevali, znaci neki najgluplji pristup .... iz mase ostalih...

:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2004, 10:33 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Mora da su te nasjekli ovih dana :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2004, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

neo26 je napisao:
Mora da su te nasjekli ovih dana :D :D

ma jok , cisto palo mi na pamet :D

zadnji put me zaustavio ...tj. izbacio stop i ja stajem i kad sam stala i otvorila prozor kaze uredu je prijatno, uzivaj........ da bi se kasnije ispostavilo da zna mog decka (koji inace zna dosta plavaca :lol: ) tj. njegov auto kojeg sam ja tada vozila ...... i prepoznao auto i to je bilo to :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2004, 10:56 
Majstor
Majstor

Da ti decko nije mafijas :D :D Znas oni su raja :lol: :lol: :lol:
Salim se naravno :) Nego, tacno obozavam onaj njihov tuzni izraz lica kad me nocu zaustavi, pridje autu i vidi da sam vezan. Ma nista sladje :D
Evo da vas malo upoznam jer znam da hvatju no ove fore:
1. Opstinska punomoc vam ne treba da vozite auto koje je registrovano na nekog drugog, to se u Zakonu nigdje ne spominje i jednostavno vam ne smiju naplatiti kaznu zbog toga.
2. Cesto stoje u blizini semafora i prate zenski svijet koji skrece desno na na onu zelenu strelicu (inace je upaljeno crveno svijetlo) i tu hvataju na foru kao ne smije se to. Smije, jer je zato i postavljena ta strelica.

Ako se cega jos sjetim, pisem ovde :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2004, 11:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
ajd te 'ruzne i glupe' fore se desavaju svaki dan. Ima li ko da napishe da mu se desilo nesto fino i korektno ? Fer postupak policajca ?

neo : jesi li siguran za to ovlastenje? Kako onda taj policajac moze znati da ti nisi ukrao taj automobil ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2004, 12:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Avg 2001, 01:00
Мене су до сада ријетко заустављали до сада... Углавном су били мање-више коректни, тј. у суштини културни јесу, е сада што је мало тешко преговарати са њима око казни је друга ствар. Али позитивно је то што ми се дуго није десило да ме зауставе и мрцваре.. мада је мрцварење и када ти наплати казну и напише пријаву... оно возиш по ПС-у, пушташ пјешаке, пажљив си и сл. и онда те зај* зато што нпр. заборавиш да упалиш свјетло. Није поштено :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2004, 12:43 
Majstor
Majstor

Sasvim siguran. On je u obavezi da zapise svako kontrolisano auto i vozača tako ako se kasnije desi da je auto ukradeno zna se ko je vozio. Jednostavno, zar ne?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2004, 13:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Neo : ne kazem da nije tako, samo je ovo mozda ostala ratna navika kad su se auta vishe krala. Ovde u CH ne moras da imas nikakav papir za tudje auto, ali moras van drzave, tj ne mozes preci granicu sa autom bez njegovog vlasnika ili kakvog opunomocenja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2004, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
ma jasta :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2004, 15:17 
Majstor
Majstor

To stoji i zato sam naveo ,,opstinska punomoc'' a ne medjunarodna punomoc koja se vadi u Auto moto savezu i sluzi za vozikanje preko grane.
Citiraj:
Ovde u CH ne moras da imas nikakav papir za tudje auto, ali moras van drzave, tj ne mozes preci granicu sa autom bez njegovog vlasnika ili kakvog opunomocenja

Ukratko, ista je situacija i ovde samo sto plavci fataju 10 KM na foru jer neznaju svi propise a bogami neko se i nesmije pobuniti :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2004, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
mene je jedan drot ubijedjivao da nisam vezao pojas iako je gledao kako ga odvezujem dok sam izlazio da otvorim gepek.
Malo sam ga ispreskakako i onda se on izvinuo.

Jedan me ubijedjivao da kad me policija zaustavi trebam upaliti sva 4 zmigavca. Ja nisam htio da ih upalim iako je on navaljivao jer nisam bio u kvaru nego je redovna kontrola plavog "organa".

Sve ovo je bilo davno. Skorih dana nisam imao nikakvih problema. Izgleda da su pohadjali neke casove lijepog ponasanja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2004, 23:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
misk0 je napisao:
ajd te 'ruzne i glupe' fore se desavaju svaki dan. Ima li ko da napishe da mu se desilo nesto fino i korektno ? Fer postupak policajca ?

pa naravno da ima:

0,72 promila u teretnom vozilu gdje je dozvoljeno 0,00..................20KM
crveno svjetlo............................................................................10KM
crveno svjetlo drugi put...............................................................džabe
127 km/h pri ograničenju 60 km/h................................................20KM
nisam imao tromjesečni (opet teretno vozilo).................................10KM
ljudi u prostoru za teret................................................................10KM

pa zar nisu divni, da živim vani ne da bi mi uzelo vozačku doživotno već bi me i u zatvor strpali.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2004, 19:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
VRABAC je napisao:
misk0 je napisao:

pa naravno da ima:

0,72 promila u teretnom vozilu gdje je dozvoljeno 0,00..................20KM
crveno svjetlo............................................................................10KM
crveno svjetlo drugi put...............................................................džabe
127 km/h pri ograničenju 60 km/h................................................20KM
nisam imao tromjesečni (opet teretno vozilo).................................10KM
ljudi u prostoru za teret................................................................10KM

pa zar nisu divni, da živim vani ne da bi mi uzelo vozačku doživotno već bi me i u zatvor strpali.

Lol !

Nema sta, koliko god ovo bilo zalosno to je apsolutno tacno ... za 20km se cuda desavaju :)

Nego ... jel tih 127km/h bilo sa teretnim vozilom? :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2004, 09:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Nov 2002, 12:58
Prije jedno 5 ,6 godina vozio sam svog tadašnjeg šefa u zg na željezničku stanicu išao je u veneciju .Inače je bio šetrtlja tako da je uspio da po prilično kasni što je rezultiralo mojom dviljačkom vožnjom .I kad sam skoro uspio doci do stanice umjesto drugo lijevo ja sam skrenuo na prvu lijevo i uletio u jednosmjernu s dvije trake ,vidio sam sta sam napravio i cekao da se malo smiri saobracaj pa da se okrenem.Većina prolaznika s autima je vidjela table(bosanske ) i skuzila o cemu se radi i nisu pravili nikakve scene osim jednog striceka koji je stao otvorio przozr i nesto brkljacio .U to stvorio policajac koji je uzeo podatke prvo od striceka ,pa je dosao do mene i upitao sta je bilo .Ja sam mu objasnio da sam u zurbi pogrijesio skretanje ,nista covjek je rakeoa da malo bolje pazim zaustavio prolaznike j sam se okrenuo i nastavio prema stanici .Svaka mu cast .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2004, 19:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

V@nja je napisao:
Nego ... jel tih 127km/h bilo sa teretnim vozilom? :)

nije, u putničkom.
ne puštaju ni oni baš sve, kad sam imao 1,84 promila oduzelo mi je vozačku (a to jeste bilo u teretnom), mada mi nije jasno kako me pusti da se odvezem kući?
ovi gore primjeri su malo stari, ustvari je sve to malo skuplje danas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2004, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

policajac patrola u ulici, slavaa u jednoj kuci, pjeva se, i stao 20 m nize i zaustavlja auta ko god krene sa slave :lol:

obicni policajac, znaci lipar, ne saobracajac, pocne da zakera...imate ovo imate ono..bla bla..sve ima.....vozio stari....
i pita jeste pili i...kaze stari nisam, valjda ja znam kad sam pio a kada nisam...a stavrno nije pio...kaze ajd sad cemo zvati saobracajce da dodju pa da dunete u balon...vi meni izgledate nesto umorno :o :o .......kaze stari jel vi to vi hocete nadamnom experimentisati???... :lol:

kazem ja iz auta .... ima i savremeniji metod: pitajte ga da kaze : spruljara ili neizreverzibiliziran :lol: :lol: :lol: i dodam, uosptalom u autu su josh 3 vozaca i to svi zdravstveni radnici..pa nasha moralna savjest ne bi pustila da nas vozi pijan covjek pobogu gospodine ....
i na kraju 10 km za pojas ccc :) (morao nesto izvuci :lol: )

uzas koji vulgaran pristup imaju ti nashi policajci...napadaju ljude koji su ozbiljni, niti piju, a kriminalci prolaze kroz crveno i prave udese i izlaze bez krivice :evil: :evil: :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2004, 00:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

meni danas traži vozačku i saobraćajnu. ja dade, on pregleda i hvala, doviđenja.
ja se lijepo iznenadi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2004, 14:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Srbija:

Vozim ja od Beograda prema Banjaluci autoputem (kroz Hrvatsku) i valjda ogranicenje 120km/h, a ja vozim 150km/h i zaustavlja me neki papak. Stajem, otvaram prozor pruzam vozacku, sve dokumente i pitam u cemu je problem. Kaze on 'pa eto gospodine, sva sreca pa ste zivi jer ste isli 150km/h'. 'OK, i sta sad', pitam ja. 'Pa eto, uz neki dogovor od 50€ mogli bi sve srediti', kaze on. Vadim 10€, ubacujem u prvu i odlazim.

Republika Srpska:

Jebiga ogranicenje 80km/h, a ja 130km/h. Zaustavlja me neki nas policajac, ja mu dajem dokumente i sve to i kontam sta ce sad on. Kaze 'gospodine, kazna je 20 maraka, ali ako nemate sitno mozemo vam oprostiti'. E jebem mu kad je tako vadim mu 20 maraka i dajem mu jos 20 kad je takav laf. I onda neko kaze ovi nasi policajci papci?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2004, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Delija_BL je napisao:
vadim mu 20 maraka i dajem mu jos 20 kad je takav laf. I onda neko kaze ovi nasi policajci papci?

da bash dirkektno ili ti cakkaze umjesto cifre "nismo doruckovali" :lol: :lol:

vrlo skromno i profesionalno :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2004, 23:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
De, de sad...nemoj na postenje nase milicije molim te :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po