hercegovac27 je napisao:
drinin vuk je napisao:
Дени проблем је што се дјетету у Сарајеву у џамијама и образовним установама глава пуни далеко горим стварима него што је убијање мачке. То доста људи зна али о томе се ћути,не желим дубље објашњават да не би био окарактерисан као свезнајући или као неко ко жели тему у други смјер одвести.
Zašto samo ističeš šta oni uče u džamijama? Misliš da nije isto i u crkvama i u pravoslavnim i u katoličkim? Ja bih tako volio postaviti bubice u sve tri vrste objekata i uvjeriti se šta se tamo radi a onda objaviti u javnosti i i u domaćoj i šire. Bilo bi interesantno batrganje sveštenika, svećenika i imama. Sve je to ista bagra koja djecu na sve tri strane puni mržnjom! Narod je uvijek bio ovca! Zato i ne reaguje! Kod nas je još i tlo pogodno!
Оставићемо вјерске објекте по страни

Вратимо се образовним. Навешћу само неколико основних ствари (имам рођака који живи у СА и покушао је студирати исто што и ја)
Дакле ладно се људима за семинарске радове или есеје дају теме попут, колико мрзим Ч.....!, како смо се одбранили од окупације, зашто волим Насера, мој симбол је љиљан,моја љубав босна,итд,итд.... Ако је ово нормално,а мислим да ћемо се сложити да није,да се у једној државној институцији званој универзитет пишу семинарски радови и овакве теме нуде,онда ја стварно неам појма. Исто тако у сталном сам контакту и са студентима из РС који студирају овај смјер,апсолутно ни један семинарски рад нема тему о мржњи према другим народима,нити тему о уздизању неког од симбола РС. Ако мислиш да ја лажем слободно се распитај код студената који студирају новинарство.Јер ја сам у Србији па тако да ти њу нећу дават за примјер.
И после оваквих тема у једној образовној институцији, опет се вратити на ту улицу, хвалити се другарима како си написао рад на тему,како смо докусурили Ч..... и тако даље....