banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jun 2025, 21:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 200 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Mar 2012, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
spijo je napisao:
Naša omiljena igra je bila pecanje žaba na maslačak.Kad se jadna upeca onda smo je mlateći štapom lupali o zemlju dok se ne raspadne na krakove i crijeva. :puke:

ја сам онда дефинитивно био пуно креативнији али и морбиднији, својевремено сам се бавио сахрањивањем мртвог пацова,кидањем крила мушици и откидањем репа гуштерима.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 20:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Nema sta, ja sam se vise bavio pravljenjeem skllonista i razlicitih naprava, kasapljenje zivotinja me nije bas interesovalo.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
princo je napisao:
Talija neces biti upoznata sa 98% desavanja koje je tvoje dijete dozivjelo napolju!Za ona 2% ces misliti da je to sve i uzivati u smirenosti i blagostanju!Vjeruj mi!
Jebo ja sve svoje kad se sjetim sta smo radili kao klinci ufufufufuuu!
Desetine macaka,golubova,vrabaca,pacova,stotine sljepica,hiljade gundelja.....ebes Bera sta smo mi bili!O ostalom destruktivnom ponasanju ne smijem ni pisati!Djecije je glavno pravilo da naprave stetu!!Da ukradu!!Ali sve je to doslo na svoje hihihihi!!
Ne bih rekao.
Retard ostaje retard i očito to nema veze samo sa destruktivnošu.
LemiGO je napisao:
Nema sta, ja sam se vise bavio pravljenjeem skllonista i razlicitih naprava, kasapljenje zivotinja me nije bas interesovalo.
Budući da je "normalnost" jedna jako klimava stvar, koja se izvlači iz nekog prosjeka većine - čestitam, nisi normalan.
Ozbiljno - čestitam.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 21:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Otvorio sam pandorinu kutiju :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 21:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
http://www.youtube.com/watch?v=wa5U7OMQHsU

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Hertzog je napisao:
Otvorio sam pandorinu kutiju :lol:
A ti li si, Aarone, unosiš malo živosti, 'a?

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 21:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Necemo se sada vredjati :)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
princo je napisao:
Talija neces biti upoznata sa 98% desavanja koje je tvoje dijete dozivjelo napolju!Za ona 2% ces misliti da je to sve i uzivati u smirenosti i blagostanju!Vjeruj mi!
Jebo ja sve svoje kad se sjetim sta smo radili kao klinci ufufufufuuu!
Desetine macaka,golubova,vrabaca,pacova,stotine sljepica,hiljade gundelja.....ebes Bera sta smo mi bili!O ostalom destruktivnom ponasanju ne smijem ni pisati!Djecije je glavno pravilo da naprave stetu!!Da ukradu!!Ali sve je to doslo na svoje hihihihi!!

I da to nije nikako uradilo dijete od 7 godina vec djeca od 12 do 16 pa cak i 17 godina!
Eto vam jos jedno retardirano razmisljanje!

a samo si ti bio dijete i sva su djeca poput tebe?!
nikada za nikada nisam naudila zivotinji! moj otac je veliki ljubitelj zivotinja i na mene je preneo svoju ljubav koju ja dalje prenosim na svoju cerku! odgovorno tvrdim da moje dijete nikada nece nabiti ni macku niti bilo koju zivotinju na kolac!
i niko nije ni rekao da je to ucinilo dijete od 7 godina.

i neko je spomenuo da smo pojeli tolike krave a kukamo za jednom mackom. isto bih osudila i da je neko nabio kravu na kolac. jedno je ubiti zivotinju radi hrane a drugo je muciti je da bi se zadovoljile neke mracne, iskrivljene potrebe.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 22:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Mar 2012, 21:24
Ako je "normalno" u djetinjstvu mucenje drugih zivih bica koja imaju iste osjecaje kao i ljudi, kao sto neki ovde tvrde, drago mi je sto nisam imao "normalno" djetinjstvo. Meni je bilo normalno, a i sada mi je, nahraniti zivotinju i pomoci joj.
Da li je politicki motivisano ne znam i ne zanima me, vidim macku na ogradi i onom ko je to ucinio zelim da sam zavrsi na ogradi.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 22:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
I ja sam kao dijete radio svakakve nestašluke sa životinjama, al to je sve bilo u granici sprdnje i bezazlene šale tipa zavezati limenku ili selotejp psu za rep pa gledati ga kako se okreće u krug ili zezati mačku komadom slanine...ali nikad nisam mučio, povrijeđivao ili tukao životinju! A imao sam i pse i mačke i morske prasiće koji su živjeli skoro 7 godina, i volim životinje.....ako su djeca dobro izlemati da se upiša od batina nikad da mu ne padne na pamet takva grozomorna stvar :angry1: ...ako su odrasli namazati medom i zakopati u mravinjak :angry4:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Citiraj:

Pa nije ni čudo što je onda ogroman postotak kriminala ovdje. Kao što rekoh, jedno proizilazi iz drugog, isto tako će dijete koje je ubilo životinjicu, lakše da se prebaci na nešto "veće" nego neko ko je imao normalno djetinjstvo. To za mene nije normalno. :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Sad će oni naravno da kažu, nisamo ni rekli da je normalno. Realno, ima ovdje slučajeva za posmatranje. Nemoj ko da bi me upozorio zbog riječnika! Ako svakakvi mučitelji životinja mogu da pišu oakve gadosti, mogu i ja jasno i glasno da kažem da vam treba pomoć.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
drinin vuk je napisao:
Дени проблем је што се дјетету у Сарајеву у џамијама и образовним установама глава пуни далеко горим стварима него што је убијање мачке. То доста људи зна али о томе се ћути,не желим дубље објашњават да не би био окарактерисан као свезнајући или као неко ко жели тему у други смјер одвести.

Zašto samo ističeš šta oni uče u džamijama? Misliš da nije isto i u crkvama i u pravoslavnim i u katoličkim? Ja bih tako volio postaviti bubice u sve tri vrste objekata i uvjeriti se šta se tamo radi a onda objaviti u javnosti i i u domaćoj i šire. Bilo bi interesantno batrganje sveštenika, svećenika i imama. Sve je to ista bagra koja djecu na sve tri strane puni mržnjom! Narod je uvijek bio ovca! Zato i ne reaguje! Kod nas je još i tlo pogodno!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka

skeva je napisao:
Ajmo skrenuti paznju sa velike nezaposlenosti i loseg zivota ma ovakve stvari. Znate, to je vaznije od toga sto penzioneri kopaju po kontejnerima.... Ova mi se drzava iz dana u dan sve vise gadi!

Kome se ne gadi! Muka mi je od rođačko-partijskih veza pri zapošljavanju. Ja ću definitivno paliti odavde!

Vezano za odlazak da li ima neko zainteresovan za učenje norveškog jezika. Kurs traje 4 mjeseca. Cijena kursa po osobi je 500 eura, međutim ako se uključi više od 1 osobe kurs u tom slučaju košta 300 eura. Kurs se odvija putem Skype-a a organizator je škola norveškog jezika Saga iz Beograda. Kurs se organizuje i ljeti.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Norveška.. come on! :lol: Švedska je zanimljivija 8)

A što se norveškog tiče, nije težak jezik, najzeznutiji su naglasci i dijalekti koji se po knjigama ne razlikuju toliko puno, koliko po samom govoru, a ako njega naučiš odmah znaš i 90% švedskog i jedno 60% danskog, tako da ti to otvara mnoga vrata. U svakom slučaju samo naprijed, šta god odlučio. :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 22:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Au :oops: 500 ojra :confused3: mnogo kume....većina raje bi ovdje za te pare prevela Talmud sa originala iako ne zna hebrejski beknuti :evil3:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
hercegovac27 je napisao:
drinin vuk je napisao:
Дени проблем је што се дјетету у Сарајеву у џамијама и образовним установама глава пуни далеко горим стварима него што је убијање мачке. То доста људи зна али о томе се ћути,не желим дубље објашњават да не би био окарактерисан као свезнајући или као неко ко жели тему у други смјер одвести.

Zašto samo ističeš šta oni uče u džamijama? Misliš da nije isto i u crkvama i u pravoslavnim i u katoličkim? Ja bih tako volio postaviti bubice u sve tri vrste objekata i uvjeriti se šta se tamo radi a onda objaviti u javnosti i i u domaćoj i šire. Bilo bi interesantno batrganje sveštenika, svećenika i imama. Sve je to ista bagra koja djecu na sve tri strane puni mržnjom! Narod je uvijek bio ovca! Zato i ne reaguje! Kod nas je još i tlo pogodno!

Оставићемо вјерске објекте по страни ;)

Вратимо се образовним. Навешћу само неколико основних ствари (имам рођака који живи у СА и покушао је студирати исто што и ја)

Дакле ладно се људима за семинарске радове или есеје дају теме попут, колико мрзим Ч.....!, како смо се одбранили од окупације, зашто волим Насера, мој симбол је љиљан,моја љубав босна,итд,итд.... Ако је ово нормално,а мислим да ћемо се сложити да није,да се у једној државној институцији званој универзитет пишу семинарски радови и овакве теме нуде,онда ја стварно неам појма. Исто тако у сталном сам контакту и са студентима из РС који студирају овај смјер,апсолутно ни један семинарски рад нема тему о мржњи према другим народима,нити тему о уздизању неког од симбола РС. Ако мислиш да ја лажем слободно се распитај код студената који студирају новинарство.Јер ја сам у Србији па тако да ти њу нећу дават за примјер.

И после оваквих тема у једној образовној институцији, опет се вратити на ту улицу, хвалити се другарима како си написао рад на тему,како смо докусурили Ч..... и тако даље....

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka

nepokoreni je napisao:
Au :oops: 500 ojra :confused3: mnogo kume....većina raje bi ovdje za te pare prevela Talmud sa originala iako ne zna hebrejski beknuti :evil3:

Ako je više od jedne osobe cijena je 300 eura. Barem je meni tako rečeno. Kontaktiraću ovog lika putem skype-a čim bude online. Norveškoj dajem prednost u odnosu na Švedsku jer je standard viši. Mnogo veći broj ljudi iz Mostara koje poznajem skrasili su se upravo u Norveškoj. Manje poznanika je u Švedskoj. Manje ih je u Švedskoj. Mojima opet neću nikada zaboraviti što su te davne 1992. propustili priliku da odemo upravo za Švedsku.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
nepokoreni je napisao:

Ako je više od jedne osobe cijena je 300 eura. Barem je meni tako rečeno. Kontaktiraću ovog lika putem skype-a čim bude online. Norveškoj dajem prednost u odnosu na Švedsku jer je standard viši. Mnogo veći broj ljudi iz Mostara koje poznajem skrasili su se upravo u Norveškoj. Manje poznanika je u Švedskoj. Manje ih je u Švedskoj. Mojima opet neću nikada zaboraviti što su te davne 1992. propustili priliku da odemo upravo za Švedsku.

Razlike su u sitnicama, Norvežani su hladan narod, ne svi, ali velika većina. Kod Šveđana ima više druženja, kod Norda je to manje, pogoto vani, zbog jako zeznute klime. Infrastrukturom bolja Švedska, za imigrante isto, jer ćeš prije dobiti papire (ako hoćeš).

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Danny ^_^ je napisao:
Kod Šveđana ima više druženja, kod Norda je to manje, pogoto vani, zbog jako zeznute klime.

Pussies... :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 200 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Sva vremena su u UTC [ DST ]