Rivaldinho je napisao:
To su sve marginalne stvari koje navodiš, uostalom i relativne jer posjećenost donose Zvezda i lokalni klubovi koji su bili posjećeni i u drugoj ligi, gdje je kvalitet fudbala? Partizan ispao od amatera, Zvezda potpuno razbijena od neke 4-5. ekipe u Francuskoj, Vojvodina ispala od drugoligaša amatera?! Pogledaj bilo koju utakmicu lige i jasno je da tu fudbala nema ili rijetko ima vrlo malo. Ne znam samo šta tu zanimljivo ima. OFK Beograd od prije 5,6 godina sa Rakićem, Božovićem, Bakovićem i Bajalicom bi sad bio kandidat za šampiona.
Све је то релативно, сложићеш се. Ја сам први обожавао гледат лигу са Кежманом,Крстајићем,Исаиловићем,Томићем,Рашовићем, Огњеновићем,Станковићем,Гојковићем.....
Али шта су тада наши клубови урадили??? Нису могли на крај изаћи са Екереном,Славијом,Ипсвичем....... Посјета? Катастрофална (осим кад је дерби у питању и утакмице у КГ)...Инфраструктура - без столица.

Маркетиншко праћење - није било правог уговора,а камо ли чега другог (два највећа јесу имала спонзоре солидне за та времена,остали куд који мили моји). Намјештање је било друго име,о системима такмичења би се дало наглабати,баш као и оној чувеној сезони са Звездаром,Милиционаром,касније са Хајдуком са Лиона,Бежанијом,Вождовцем,или оно излажење Приштине,а било је богме и Јединство из Бјелог Поља у лиги са стадионом горим од већине зворничких зонаша......
Кажеш Звезда,ок је,даје највећи допринос,то не спорим. Ал како је било прије Толета? На сјеверу осим дербија не више од 2000 (самом стадиону не више од 3500) или лажем? Остали још и горе посјете. Данас да Звезда има одличну бројку,али и сви остали имају поприличну (изузмемо ли Смедерево и Рад који су тада имали већу). А слажем се и за локалне, али и тада је било локалних па опет ништа (додуше било је и трамваја). И дан данас су неки стадиони у нижим лигама попуњенији од стадиона у најјачем такмичењу (Крушевац,Краљево,Пирот, Врање....). Рефлектори,колико је тада имало стадиона,колико ће имат на крају ове сезоне? Столице? Остали инфраструктурни радови? Све је на страни ове управе Савеза.
Неуспјеси у Европи су саставни дио слабијег квалитета,то нико не спорик,али кажем и кад смо имали велике звјезде у лиги попут Кежмана,Станковића,Красића,Ивановића,Коларова ништа наши клубови нису урадили нарочито (изузев Партизана). А такмичења су личила на порњаву,гдје би на крају вјечити имали по 25-30 бодова више иза треће екипе у првенству (осим оне године кад је Обилић освојио). Данас је та борба итекако занимљивија,вјечити су можда слабији него тада,али су остали за копље бољи него раније.....
Онда ти толико не пратиш утакмице домаћег такмичења,ево оно што сам гледао а што би се ладно могло ставити у контекст одличних утакмица : РКГ-Слобода 2-2, Спартак -ЦЗВ 2-0, дерби, Воша-Партизан 1-2,има их још сигурно..... Слажем се да нема неке љепоте,да фале голови,ал није све тако црно и ти очигледно се не сјећаш великог дербија Хајдук Лион - Зета?! ..мноштва сличних примјера......
Што се тиче те генерације ОФК (изузмемо ли Ивановића и Ивељу,те можда је и Бабке играо тада) она би у овом првенству била испод 4. мјеста.