banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jun 2025, 14:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 200 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Mar 2012, 19:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
mrkvica je napisao:
Ne trpaj mi riječi u usta, rekoh, kani me se.

Kani se teme ako neces da komuniciras i meni su svakakve reci stavljali u usta na ovoj temi, pa nisam terao ljude sa nje ;)

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Uskoro i hoću, jer ovdje ima ozbiljnih pacijenata sa kojima ne vrijedi pričati. Ti si rekao da je u redu jesti mačke i pse, pročešljaj postove moje pa vidi jesam li ja to igdje napisala. A tvoje izvlačenje iz konteksta me apsolutno ne interesuje.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 19:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cesljaj i ti malo jer se ne secam jer da sam napisao da je to normalno... A pripazi malo na recnik jer tebe ovde niko nije nazivao pogrdnim imenima pa tako ni ti nemas prava na to

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Hertzog je napisao:
Znaci OKi je da se jedu macke i psi :D

Ja ovdje ne vidim upitnik.

Za riječnik, ok. Meni je svejedno kako će mene neko nazvati. Povlačim se sa teme, jer ne vrijedi, kao što rekoh "određenim" osobama pričati. :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 19:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izvini sto sam sam zaboravio da postavim upitnik pa je doslo do nesporazuma

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 19:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2012, 20:56
Ovi sto zale macku, neka samo pomisle koliko su ovaca, svinja, krava, piladi pojeli...Koliko pasteta, salama, virsli, suhog mesa itd.
Ako za svakom tom zivotinjom zale i placu, onda im je zivot strasno tuzan. Ovdje nije problem ubistvo macke, auto pogazi na stotine macaka dnevno, ovdje je problem sto je ta macka zvarsila bas na ogradi dzamije, to je definitivno trebala biti neka poruka ljudima koji tu dolaze tj. u dzamiju. Mene samo brine ako je sitina da su to djeca uradila, djeca koja 90-tih nisu bila rodjena, a toliko mrznju u sebi nose, za sve je kriv kucni odgoj!

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 19:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vecu mrznju nosi onaj koji ne zna sta ta mrznja donosi, nego onaj koji je ziveo u tom periodu....

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Можда су покушали лоше да је збуне, па је маца извршила самоубиство?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B2Je1CEPkUM[/youtube]

Онтопик: дебилан потез о коме је сувишно полемисати.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 19:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2012, 20:56
Hertzog je napisao:
Vecu mrznju nosi onaj koji ne zna sta ta mrznja donosi, nego onaj koji je ziveo u tom periodu....

Oni koji su zivjeli u tom periodu upravo znaju sta je ta mrznja donijela, i sta opet moze donijeti. Ali pogledajte situaciju, djeca kod kuce se uce da Cigani, Kinezi, Srbi, Muslimani su manje vrijedni, koliko je muslimana krocilo u crkvu, cisto iz znatizelje, sjecam se vremena, kada sam trcao da kurbane nosim hrvatima i srbima koji su zivjeli u kosmiluku jer sam od njih dobijao najvise bajrambanke, ili kada bi komsije donosile farbana jaja, pa smo se "tucali" ili onog cokoladnog zeku. U takvom sam drustvu odrastao, zato sada kada naidjem pored pravoslavne ili katolicke crkve, uvijek mi padnu na pamet ta vremena, sjetim se tih komsija koji su odselili, a nikada mi ne padne na pamet da saram crkve, da nabijam macke na kolceve. Sad pogledajte koliko smo bolesno drustvo.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jbg mi smo ziveli u drzavi koja je nastala nakon borbe protiv stranog okupatora, a ova drzava je nastala na temeljima medjusobnih sukoba, samim tim je i mrznja i dalje prisutna jer su ratne rane jos sveze... Zato onaj koji nije preziveo rat moze izigravati generala nakon bitke, pa samim tim siri mrznju jer iste nije svestan

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 19:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Preletih malo temom,ali nisam imao ni potrebe,jer sam i unaprijed mogao znati ko kako pise...Prijatno me razmisljanjem iznedio kolega E,posto nisam nesto dosad mnogo imao prilike citati teme gdje su njegovi postovi,a sto se tice ostalih diskutanata,to je vec konstanta....

hertzog,iako je ocito rijec o dobrom momku,ima neku stalnu potrebu da se prikaze gorim nego sto jeste...

ajkula mora zapeti za nas primitivne balkance bez obzira o kojoj temi je rijec i istaci nenadjebivost zivota na zapadu,zaboravljajuci pritom da je ona svako vece na ovom balkanskom forumu,a ne mi na nekom forumu iz freiburga,berna,salzburga ili diseldorfa....

drinin vuk je otprilike zadovoljan ovim nabijanjem,ali bi ipak za nijansu bolje bilo da je nabijen neki bosnjak licno,a ne samo macka....

da ne pominjem ostale i ne stvaram sebi neprijatelje po forumu....

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 20:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Preletih malo temom,ali nisam imao ni potrebe,jer sam i unaprijed mogao znati ko kako pise...Prijatno me razmisljanjem iznedio kolega E,posto nisam nesto dosad mnogo imao prilike citati teme gdje su njegovi postovi,a sto se tice ostalih diskutanata,to je vec konstanta....

hertzog,iako je ocito rijec o dobrom momku,ima neku stalnu potrebu da se prikaze gorim nego sto jeste...

ajkula mora zapeti za nas primitivne balkance bez obzira o kojoj temi je rijec i istaci nenadjebivost zivota na zapadu,zaboravljajuci pritom da je ona svako vece na ovom balkanskom forumu,a ne mi na nekom forumu iz freiburga,berna,salzburga ili diseldorfa....

drinin vuk je otprilike zadovoljan ovim nabijanjem,ali bi ipak za nijansu bolje bilo da je nabijen neki bosnjak licno,a ne samo macka....

Sve je tacno sto si napisao, posebno mi se svidja opis drininog :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:

Ово је отприлике у оном фазону, ј.бем ти матер мајмуне један само индиректно речено. Разочарење је мала ствар,ал ајде. Не видим да осим што нам се мишљења разилазе је игдје дринин промовисао шовинистичку политику према комшијама? Али ето евидентно да поједини умови овог форума желе умјесто другог причати шта је том другом у глави.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Sad ste ovim gore postom krenuli u skroz drugu priču. Priča je o mački i džamiji u BL.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Ne treba zmuriti na surovu istinu: nasilje i mrznju koju stvara politika radi ostanka na vlasti apsorbuju drustvo i porodice. Danasnja djeca mrznju nose iz porodice i skole, mrznja je veca nego pocetkom devedesetih i na ovu abnormalnost niko ne reaguje. Apsurdno je kako su i jedni i drugi i treci spremni gurnuti pod tepih nezaposlenost, bijedu i nevjerovatnu ekonomsku zaostalost zarad mrznje drugog i drugacijeg. Ali iako apsurdno- sasvim logicno. Svakodnevno se u medijima jezik i moc bore za svoj diskurs: napraviti drustvenu stvarnost po svojoj mjeri i legalizovati svoje postupke. A upravljati sa zarobljenicima istorije na zalost nije tesko.
Ja nisam primjetio da ovu drzavu prema unitarnosti, tri entiteta, gradjanskoj drzavi, raspadu i nezavisnosti etc. vode Gandiji u samoodricanju i zrtvi, koji drustvenu nepravdu demistifikuju i racionalno ubiru simpatije. Samo sam primjetio pijanu milionersku politicku elitu koja je stvorila rodjacku i strancaku izbornu masinu u kojoj zdrav razum nema sanse opstati. Nepotizam i strah za dobro radno mjesto za sigurne glasace u kombinaciji sa nacionalizmom za slabomislece travojede predstavlja fenomenalan model za dugogodisnji izborni uspjeh.

Dnevni avaz je isto govno kao i ostali mediji u oba entiteta: ovakve vijesti i napisane u ovom stilu koriste upravo i jednim i drugim i trecim elitama.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upravo tako manitu, samo sto si ti to srocio na civilizovan nacin, a ja to pokusao objasniti na primitivan :D

Hvala veliki manitu :D

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Schlager je napisao:

A sve ovo ima veze sa temom kako? Nisam znala da ima i psihologa na ovom forumu :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 22:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Он је уредник, може му се... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Mogli bi mi sankcije popušiti zbog ovog mačka :lol:
Jbo vas on ,7 stranica o mačku :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 22:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
7 страна о јебеној мачки!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 200 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]