banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 371 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Okt 2011, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
To oni igleda samo prate gledanost domaćih televizija. Prosto je ne moguće da na IPTV-u BHT bude gledaniji od mnogobrojnih regionalnih i stranih kanala npr. RTS1, B92, HRT1 i 2, RTL, NOVA itd.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 22:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
U RTV dom stiže savremena digitalna oprema
http://www.glassrpske.com/vijest/3/drus ... prema.html

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
filozof sa vrbasa je napisao:

sta ce im savremena oprema ? ionako ne znaju napraviti nesto sa tom opremom sto imaju...
neka menjaju ljude sto rade..neka menjaju program...

dukicas je napisao:
To oni igleda samo prate gledanost domaćih televizija. Prosto je ne moguće da na IPTV-u BHT bude gledaniji od mnogobrojnih regionalnih i stranih kanala npr. RTS1, B92, HRT1 i 2, RTL, NOVA itd.

pa pise da su u pitanju stanice iz rs...da su ubacili druge kanale procenti bi izgledali drugacije...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 03:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Piše da je IPTV proveo istraživanja gledanosti TV stanica na području RS (znači ono što se gleda u RS preko IPTV-a), a ne sa područja RS, a i BHT nije sa područja RS i kad sabereš ove procente ne ispadne ni blizo 100%.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
A IPTV ima toliko korisnika da se može uzeti kao relevantan?

Zašto neko kod mene ne stavi peoplemetar? Nijedna od ovih televizija ne bi dobila ni postotak.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 12:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
anoniman je napisao:

sta ce im savremena oprema ? ionako ne znaju napraviti nesto sa tom opremom sto imaju...
neka menjaju ljude sto rade..neka menjaju program..

Nakon smjene Mire Loly Močević, nova direktorica programa Natalija Trivić je upravo i najavila nove ljude kao korak koji će povećati katastrofalan rejting gledanja rtrs-a. Vidjećemo šta će biti od toga..

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 15:47 
Veteran
Veteran

Hercegovac je napisao:
anoniman je napisao:

Nakon smjene Mire Loly Močević, nova direktorica programa Natalija Trivić je upravo i najavila nove ljude kao korak koji će povećati katastrofalan rejting gledanja rtrs-a. Vidjećemo šta će biti od toga..

najavila nove ljude a na zadnjem konkursu(kada je imenovana Trivicka) primljeni oni sto su im vec radili na crno...i jos primili par osoba(uglavnom studenata )...dok diplomirani novinari sa iskustvom(koji mogu da nesto promene ) rade drugde...eto sta je rtrs... :angry4:

Lolickine emisije mi se nisu dopadale ali je ona izgleda jedina tamo imala muda da se suprostavi Davidovicu...sad ce im progam biti jos gori...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
anoniman je napisao:
Hercegovac je napisao:
anoniman je napisao:

najavila nove ljude a na zadnjem konkursu(kada je imenovana Trivicka) primljeni oni sto su im vec radili na crno...i jos primili par osoba(uglavnom studenata )...dok diplomirani novinari sa iskustvom(koji mogu da nesto promene ) rade drugde...eto sta je rtrs... :angry4:

Lolickine emisije mi se nisu dopadale ali je ona izgleda jedina tamo imala muda da se suprostavi Davidovicu...sad ce im progam biti jos gori...

Konkurs za novinare, pretpostavljam (čim pominješ diplomirane novinare)? Ti si konkurisao?

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 20:47 
Veteran
Veteran

nisam konkurisao-ne interesuje me rad u medijima i nisam zavrsio taj fakultet :D

bio je konkurs za novinara u informativnom programu kad su smenili Lolicku...prijateljica konkurisala,a nije prosla jer nema vezu.Pokazala mi odbijenicu...medju prvima na listi primljeni studenti,a koliko se secam ima i tehnicara :confused2: ali je na listi bilo i diplomiranih novinara...
znamo i neke sto su primljeni.umesto komentara na njihov rad mogu se samo nasmejati...eto koliko vrede...

treba na rtrs-u izvrsiti korenite promene...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 21:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

IPTV-ov uzorak je sigurno mnogo relevantniji jer mere na 12000 korisnika, a mareco meri na par stotina korisnika, toliko o tome. Ali je moguće i da su IPTV-ovi rezultati naručeni od nekoga. Uglavnom, mogu da garantujem životom, da su RTS1 i B92 jedni od najgledanijih kanala na IPTV-u, jer živim u mestu u kom nemamo nikakvu drugu mogućnost televizije kablovskim putem i skoro svi koristimo open trio ili duo paket, može se reći 70 posto stanovnika u naselju, a 90% u mojoj ulici i kad god odem kod komšija na TV ekranima se vrte RTS, B92, Arene, Evrosport, HR kanali, ali takođe i Pink BH, BN, RTRS i ATV, a ostalih nema ni za leka da ih vidiš na ekranima, BHT gledamo samo kad usporeno šaltamo pa nam se upali slika pre nego što prešaltamo jer su ga metnuli na 2, a realno je trebao biti zaturen na 841 kanal. :P

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
anoniman je napisao:
nisam konkurisao-ne interesuje me rad u medijima i nisam zavrsio taj fakultet :D

bio je konkurs za novinara u informativnom programu kad su smenili Lolicku...prijateljica konkurisala,a nije prosla jer nema vezu.Pokazala mi odbijenicu...medju prvima na listi primljeni studenti,a koliko se secam ima i tehnicara :confused2: ali je na listi bilo i diplomiranih novinara...
znamo i neke sto su primljeni.umesto komentara na njihov rad mogu se samo nasmejati...eto koliko vrede...

ne, na tom konkursu nije bilo nikakve veze. Bar kad govorimo o emisiji odgovorno, koja je i zamisljena kao projekat studenata, za ostale emisije i pozicije ne znam, ali za ovu mogu odgovorno tvrditi da se nije upadalo preko veze.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 18:45 
Veteran
Veteran

Frenki je napisao:
anoniman je napisao:

ne, na tom konkursu nije bilo nikakve veze. Bar kad govorimo o emisiji odgovorno, koja je i zamisljena kao projekat studenata, za ostale emisije i pozicije ne znam, ali za ovu mogu odgovorno tvrditi da se nije upadalo preko veze.

kao sto sam napisao znamo neke koji su primljeni i kako su primljeni i koliko vrede...rade u informativnom programu...da li saradjuju za tu emisiju ili ne to ne znam...mozda ih i pitam...konkurs je bio letos
nisam nikako gledao tu emisiju...tu tv ne gledam puno...dosta sto im placam pretplatu,sta sad trebam ? da ih gledam 24h :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Frenki je napisao:
Bar kad govorimo o emisiji odgovorno, koja je i zamisljena kao projekat studenata,

Za tu emisiju su angažovane (kao novinari) i osobe koje su diplomirale i prije tog konkursa. Gledao sam jednu emisiju. Ne bih da komentarišem kvalitet iste i radove "studenata", možda drugom prilikom.
Ako je riječ o "projektu studenata" kako pišeš, zašto nisu angažovali studente?
Bar ima studentarije koja bi radila za takvu emisiju.

Citiraj:

Napisao si u prvoj rečenici da nije bilo veze na konkursu. Pa onda u drugoj da nije za tu emisiju, ali za druge "pozicije" ne znaš.
Malo mi tvoj post djeluje konfuzno za nekog ko odgovorno tvrdi nešto.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 04:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
A ako ce ti biti lakse za shvatiti, zamisli da je zarez umjesto tacke.
Da li su diplomirali ili ne, ne znam ali siguran sam da su bez radnig iskstva a onda i ne mozes ocekivati neki kvalitet, pruzi im sansu, daj im vremena

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2011, 00:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Frenki je napisao:
Da li su diplomirali ili ne, ne znam ali siguran sam da su bez radnig iskstva...

A šta ako neko od tih "studenata" (koji imaju diplomu) ima i radno iskustvo? :wink:

Frenki je napisao:
...a onda i ne mozes ocekivati neki kvalitet, pruzi im sansu, daj im vremena

Ako je kvalitet loš, onda je jedan od problema i odabir kandidata, jer takve teme može odraditi većina studenata žurnalistike, a uz kvalitetnu obuku i studenti nekih drugih studijskih grupa.

Frenki je napisao:
A ako ce ti biti lakse za shvatiti, zamisli da je zarez umjesto tacke.

Ti si učestvovao u odabiru kandidata kada tako "odgovorno" tvrdiš nešto?
Ah da, napisao si da ne znaš da li imaju diplome ili ne, tako da vjerovatno nisi učastvovao u izboru kandidata za tu emisiju :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 20:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Muzička produkcija PTPC
:lol: :lol: :lol:
Jedva čekam da čujem i vdim šta će oni to izbacivati.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Филозофе надам се да ће то бит имена : Недељка Билкића,Милене Плавшић,Драгана Пантића Смедеревца,Боре Дрљаче,Баје Малог Книнџе,Лепог Миће,Милића Вукашиновића,Марије Шестић,Романе,побједнице шестог ђурђевданског фестивала и ја задовољан.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 20:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne volimo svi kantri muziku.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 23:33 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Mar 2012, 00:31
ne, na tom konkursu nije bilo nikakve veze. Bar kad govorimo o emisiji odgovorno, koja je i zamisljena kao projekat studenata, za ostale emisije i pozicije ne znam, ali za ovu mogu odgovorno tvrditi da se nije upadalo preko veze.[/quote]

E pa vrli urednice, ako si ti Igor Pozgaj ili neko njemu blizak evo ja odgovorno tvrdim da je bilo stele. Itekakve. ja sam konkurisao, pa iako sam zadovoljavao sve kriterije nisam imao vezu i to mi je otvoreno i receno prilikom predaje dokumenata. Iskreno pokusao sam naci vezu ali nisam uspio jer nemam koga, osim da se uzdam u svoje obrazovanje i kvalifikacije, koje danas nazalost ne vrijede nista! I znao sam da necu biti primljen. A znam za vecinu primljenih, za mnoge cak i imenom i prezimenom ko je urgirao!I to bas u vasoj emisiji. Od dva momka koja rade navedenu emisiju jedan je dosao stranacki a drugom majka radi kod vas na televiziji... A to sto je jedna od primljenih novinarki po zanimanju administrativni tehnicar je posebna prica!

P.S. Mene nece primiti za administrativnog tehnicara, pa ni za trgovca ili konobara, provjereno jer sam vec konkurisao, ali takvi kod vas na televiziji mogu biti novinari!

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
anonymus je napisao:

E pa vrli urednice, ako si ti Igor Pozgaj ili neko njemu blizak evo ja odgovorno tvrdim da je bilo stele. Itekakve. ja sam konkurisao, pa iako sam zadovoljavao sve kriterije nisam imao vezu i to mi je otvoreno i receno prilikom predaje dokumenata. Iskreno pokusao sam naci vezu ali nisam uspio jer nemam koga, osim da se uzdam u svoje obrayovanje i kvalifikacije, koje danas ne vrijede nista! I znao sam da necu biti primljen. A znam za vecinu primljenih, za mnoge cak i imenom i prezimenom ko je urgirao!I to bas u vasoj emisiji. Od dva momka koja rade navedenu emisiju jedan je dosao stranacki a drugom majkaradi kod vas na televiziji... A to sto je jedna od primljenih po zanimanju administrativni tehnicar je posebna prica!

P.S. Mene nece primiti za administrativnog tehnicara, pa ni za trgovca ili konobara, provjereno jer sam vec konkurisao, ali takvi kod vas na televiziji mogu biti novinari![/quote]

Главу горе нема предаје, немој допустити да те систем и ово зло доба одврате од (на основу поста сконтах) бављења новинарском професијом ;)

Данас се свак бави новинарством,али мало нас се може назвати новинаром. Систем је такав какав је,штела је у свим порама друштва, диплома не значи ништа,али квалитет кад тад изађе на видјело. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 371 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]