banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 00:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 548 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 28  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jan 2012, 14:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2011, 21:02
Danny ^_^ je napisao:
Pošto se CG predstavlja kao jedna evropska destinacija, red bi bio da je uporedimo sa njenim konkurentima, zar ne?

pa 'ajd moze :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 21:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Jok i nema U CG ne valja nista nista nema nijedne plaze dobre sta doticna koja je otvorila temu implicira postavljenim pitanje samo bog zna.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 22:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
dovlatheking je napisao:
Danny ^_^ je napisao:
Pošto se CG predstavlja kao jedna evropska destinacija, red bi bio da je uporedimo sa njenim konkurentima, zar ne?

pa 'ajd moze :wink:

Albanija?
Kingpin je napisao:
Jok i nema U CG ne valja nista nista nema nijedne plaze dobre sta doticna koja je otvorila temu implicira postavljenim pitanje samo bog zna.

Jedina plaža u CG da valja je Ada Bojana u Ulcinju a najzapostavljenija je...Budva jedino dobar provod sve ostalo minus ko rampa :evil3:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 03:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
Bio u Budvi, Becicima i Herceg Novom, 4 godine za redom ( 2000-2004 ), realno ok iskustvo, jeste da sam dobio salmonelu u HN i bio bolestan 7 od 10 dana boravka :D ali jebajiga :D
Iako mi je u Cro u svakom slucaju bolje, rado bih posjetio MNE opet, samo dok se psihicki pripremim za fenomenalne puteve do MNE primorija :)

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 22:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Feb 2009, 01:51
Meni je Crna Gora prelijepa zemlja.Barem geografski. Svako ima svoj nacin odmora.Najcesce vidjam nasu nazovi "srednju klasu" kako dize halabuku zato sto ceka racun 10 minuta ili zato sto su plaze prljave.Meni je licno to kompleks koji donekle razumijem jer neko od svoje bjedne plate skrpi za kartu i cevape u Sutomoru i ocekuje neki poseban tretman a nadje se u masi takvih.
Proslu godinu sam proveo 15 dana na njihovom primorju, po prvi put. Ada Bojana me odusevila i siguran sam da ce to biti moja destinacija i ove godine. Ulcinj mi je bezveze ali volim pjesak i cijela ta Velika Plaza mi je premocna. Bar je lucki grad, gubljenje vremena ali Susanj pored nije los. Sutomore je stvarno katastrofa ali je najjeftiniji i pun ljudi iz BL koji se guraju po onim strmim ,nazovi ulicama, svi nose kineske papuce i jedu ogromne kolicine mesa.Budva mi je stvarno lijep meditaranski grad i takodjer mi se svidjela plaza Jaz.

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
klauss je napisao:
Bar je lucki grad, gubljenje vremena ali Susanj pored nije los. Sutomore je stvarno katastrofa ali je najjeftiniji i pun ljudi iz BL koji se guraju po onim strmim ,nazovi ulicama, svi nose kineske papuce i jedu ogromne kolicine mesa.Budva mi je stvarno lijep meditaranski grad i takodjer mi se svidjela plaza Jaz.

Ја сам у Шушњу био једном и никад више. Прљавијег мјеста на ЦГ приморју ја у животу нисам видио. О Будви сам већ рекао шта сам имао. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 19:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Sep 2010, 19:02
Moze li pomoc.
Ja nikada do sada nisam bio u CG, pa sam planirao ove godine da odem. Interesuje me gdje ima mirno mjesto, da mogu u svako doba doci na plazu i naci mjesto da stavim peskir, i do vode da ne moram preskakati preko ljudi. Interesuje me cijene privatnog smjestaja posto na netu niko ne stavlja cijene.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 21:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2011, 21:02
to ti nema u cg....da plaze budu mirne ciste i da nema ljudi na njima...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Možda ima poneka plaža ali to su izuzeci, pa čak je i u Hrvatskoj tako, za koju se mora priznati da je nešto uređenija. Švabe postave dušeke ujutro u pola 6, bude se i pravac na plažu :lol: Neke druge zemlje nude baš taj mir, bez igdje ikoga, vi sami na plaži, ali to je već nešto skuplje, naravno vrijedi svaku paru i nikako se, ni po kojim parametrima ne može porediti sa CG ili HR.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 01:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
Ako neko zeli mir, cisto more, bez guzve na plazi, a da pritom ima sta i vidjeti, definitivno idite u Istru.Bio sam prosle godine u Istri, Lovran-Opatija, ali sam posjetio jos gradova okolo naravno i do Trsta otisao ^^, Lovran je veoma maleno mijesto ali plaze su extra ciste, setaliste dugo 5 km uz more, pogled predivan na otvoreno more...a ko zeli nocni zivot, Opatija je svega 4-5 km udaljena od Lovrana :).
Meni licno manjka malo onog morskog stiha kakvoga ima Dalmacija, ali opet kazem, sve ima svoje :).

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 01:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
zunasasa je napisao:
Moze li pomoc.
Ja nikada do sada nisam bio u CG, pa sam planirao ove godine da odem. Interesuje me gdje ima mirno mjesto, da mogu u svako doba doci na plazu i naci mjesto da stavim peskir, i do vode da ne moram preskakati preko ljudi. Interesuje me cijene privatnog smjestaja posto na netu niko ne stavlja cijene.

Što se Budve tiče, ne računaj na manje od 10 evra za noć, i to u dvokrevetnoj sobi. Možda ima popust na više dana boravka, raspitaj se.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 01:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
а вјерујем да се у ЦГ може пронаћи понеко мирно мјесто. само отићи у неки мањи градић, требало би да има неких нормалних плажа гдје није превелика гужва. добро сад, неће се нигдје пронаћи да нема ама баш никога, али сигурно има мјеста за људе који не воле гужву и желе мир.

Иначе ја не знам шта ми је горе. Црногорци су ми одвратни тотално, и далеко се путује, а што се тиче Хрватске јест да ми је ближе, али џаба не могу се опустити као у ЦГ.

Најбоље би било отићи у Грчку или на Азурну обулу, али за то се нема кеша :)

И има ли игдје у хрватској пјешчаних плажа? Нервира ме онај камен хебени... Зато сам волио ићи на крај плаже у Будви тамо према оном тунелу ка Бечићима, има пјешчана плажа и кад уђем у воду не гледам да ли ћу раздерати ногу на неки камен него је све пијесак.
У Бечићима да не причам.

А убједљиво најљепша пјешчана плажа што сам видио је Бачвице у Сплиту. Прилаз плажи нула бамбија, нешто бетонско безвезе. Али зато кад уђеш у море 50 метара од обале пола метра дубина и тек се онда полако повећава, а пијесак онај фини ситни бијели. Зато сви тамо и играју оног пицигина

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 08:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Bila nebrojeno mnogo puta u CG. Svaki put ili je bila ekskurzija ili sam išla kod rođaka, tako da zamjerke na smještaj nemam. :D
Nego, Ada Bojana jeste lijepa, ali je zapuštena... I nerviraju me Šiptari. Ulcinj mi se ne sviđa apsolutno nimalo!!!

Herceg Novi mi je lijep, ali mi nešto fali, ne znam ni ja šta.. Što se Kotora tiče, najviše me nervira ona njihova neriješena kanalizacija. :confused4: Ali ajde dobro. Bar je lijep gradić ali plaže 0 bodova. U Sutomore sam voljela otići. Sad da li je bilo do društva ili čega, ali meni gužva nije smetala.
Inače, što se tiče noćnog života, pobjeđuje Budva. Ustvari, nekako Budva mi je opet najljepša za sve, i za odmor i za provod.

Crnogorci, užas teški... ali kao što reče Šajin, svejedno, osjećam se ljepše dolje nego u HR.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 08:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Uf , al ste izbirljivi. Pa idite onda na Sejsele i Mauricijus kad imate tako velike prohtjeve.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 08:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni je svejedno bilo dobro. :P

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 08:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa onda ne srljajte sa zakljuccima kako je neko ruzan , gadan i uzasan.Argumentacija koja nema smisla i odlikuje se ekstremnom povrsnoscu.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 08:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:roll:
Aj briši sa teme, osim ako ne želiš napisati svoje pravo mišljenje o CG.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 09:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vide male sto se joguni !? Ide u Cg , a Crnogorci joj uzasni !? Opservacija na nivoJu.Pa nekome su banjalucani uzasni, nekome hercegovci, nekome glamocaci i sad je to relevantan argument !? Ja sam vec ranije pisao na ovoj temi, bio sam u Cg jedno 7 ili 8 puta i uvijek je bilo sjajno, nikad s nikim problema, a jednak broj budala sam vidjao i tamo i u Dalmaciji.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
nekome hercegovci,

Može li i ovo biti?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, Jovo idem, i ići ću. To što su Crnogorci nekulturni me ni najmanje ne dotiče. Ja u svaku trgovinu uđem i kažem dobar dan i doviđenja. Idem dolje zbog rodbine i mora. I napisala sam svoje viđenje svega. Tako da..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 548 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 28  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]