E . je napisao:
maniak je napisao:
MuskoBre je napisao:
Za 500 marki od Iphone samo 3GS dolazi u obzir, sto je onako, ne bas nesto spektakularno. A na Android platformi za te pare bi se dao naci koristen HTC ili Samsung, sa 4.3 displejom i ICS ROMom

Gledam malo cijene po PIK-u,mogla bi se i 'četvorka' 16GB skontati.
HTC i Samsung,imaju dobro ponudu samo nisam navikao na njih.
Kako se pokazala Xperia Arc S?
Danny ^_^ je napisao:
Gledao sam Desire S,ne sviđa mi se nešto posebno.

Potpis na MB.
Polovne iPhone radije prekriži.
Radio sam jedan
ovaj, i telefon mi je skroz okej.
Već godinu i kusur imam
ovo i nema šta mu nisam radio, a i dalje je savršen, tako da preporučujem toplo.
A
ovaj je u biti isti telefon, samo drugo pakovanje i malo stariji, ali je zato i jeftiniji, pogotovo ako voliš više trackball i Vanilla ROM/hoćeš flashovati. Dolazi S-OFF (otključan bootloader) što je fin plus.
I
ovo sam koristio, u suštini isti đavo, samo qwerty tastatura i nema hardverske tastere što mene malo živcira.
A
ovo je nešto skuplje, ali vidim da je neko pomenuo, a drug je neki dan uzeo i kaže da je oduševljen i da je "najbolji brovzing ikspirijens do sad", a imao je Tegra 2, Symbian Anna, itd. telefone.
P. S.
Pohoj, šta god da je tvoj problem, ili odrasti ili liječi komplekse negdje drugdje.
LG sam jednom imao i rekao nikada više,ne znam možda griješim ali ne bih LG.
Ako mi vjeruješ pregledao sam sve te HTC-ove i nisu mi nešto,jedino mi je zapeo za oko Sensation,a i njega sam probao kod prijatelja i nisam nešto očaran odzivom onog ogromong ekrana.
goxon je napisao:
imam ja Atrix. odlican telefon. 4" displej,izuzetan u svim uslovima osvjetljenja, nije ni malen ni prevelik. odlicna rezolucija(960x540), 1GB rama, webtop,ogromna baterija(moje upotrebe dan i po),fingerprint scaner...
telefon pokrece sve bez problema. bootloader je zakljucan, al imas uputstva na xda kako da se otkljuca. ima gomila custom ROMova. najavljen je i ICS.
da ne bude da samo hvalim, telefon je kao riba, gladak i zaobljen, uvijek tezi da ispadne. to sam rijesio sa kupovinom onih kineskih plasticnih oklopa. sad ima daleko bolje prijanjanje u ruci.
Kakav je odziv ekrana?
Hoće izlaziti ICS za nju?
Za sad se kolebam između Atrixa(koji mi se realno izgledom toliko i ne sviđa) i Arc koji sam imao prilike probati dan-dva i ostao bez teksta.
Baš onako odmjeren telefon,tanak,brz u radu,odziv ekrana odličan a kamera je stvarno perfektna,kako foto mod tako i video.
Dakle,Arc ili Atrix?