banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 14:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Samsung Problem
PostPoslato: 04 Mar 2012, 15:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2008, 12:04
Imam Samsung Galaxy Ace, prosle sedmice sam nesto prckao po netu i skinem sebi skype instaliram na tel i probao ga pokrenuti vidio da radi i ostavio, isti taj dan u dzepu sam imao nekakvu cokoladicu i u isti dzep sam stavio tel, tako da mi je malo cokolade uslo u otvor gdje se kopca punjac. Navece sam ocistio mrvice cokolade i stavio da se puni, ujutru krenem na posao i stavim ga samo u dzep, na poslu vidim da on pokazuje da jos puni , kasnije stavim ga kod kolege na punjac pa ga skinem i on i dalje punu, sto je najgore dok sam stigao kuci on se ispraznio pa ga nisam mogao upaliti bez punjaca.
Odnesem na servis oni kazu da se je sve u redu, baterija drzi, sve radi i da nemaju pojma zasto to pokazuje da puni.
U sustini sve radi samo eto sto ne pokazuje koliko je puna baterija nego stalno pokazuje da puni i kada se ugasi ne moze bez punjaca da se upali
Danas malo uhvatio vremena pa cackao i sjetim se skajpa, pa ga obrisem, ali jos uvijek isto, sada jedino ostaje da je neka viruscina, kako to rijesiti
Isao sam u jos jedan servis i uzeli mi 30E sto su samo pogledali telefon i isto dali dijagnozu da je sve u redu sa tel :mad:

Vrh

Tema posta: Re: Samsung Problem
PostPoslato: 04 Mar 2012, 15:36 
Citiraj:
Isao sam u jos jedan servis i uzeli mi 30E sto su samo pogledali telefon i isto dali dijagnozu da je sve u redu sa tel :mad:

Znas kad bi im ja dao pare...

To samo kod nas ima, naplati ti ono sto vec znas i ne rijese problem...

Vrh

Tema posta: Re: Samsung Problem
PostPoslato: 05 Mar 2012, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Nemoj tako paušalno pucati...

Mišo nam je u Vienni, gdje živi kulturan i pošten svijet koji zna cijeniti svoj radi i trud, i to po obračunskoj jedinici šezdeset minuta.

A kod nas...znao sam nekad rastezati telefone po servisima, namuče se ljudi a ništa ne mogu napravti, nikad mi niko nije naplatio.
I još sam znao dobijati dijelova sa rashodovanih za džaba.

Što se tvog telefona tiče, može biti da čokolada pravi neki spoj, možda da ga fino cijelog rastaviš, dooobro očistiš i ostaviš jedan dan da stoji tako, pa onda probaš.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]