banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 15:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 140  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Feb 2012, 19:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Poslije 6 navece net je neupotrebljiv za sve osim eventualno surfanje..

Slika

2048/192 bi trebalo biti..

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 19:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2010, 20:20
Slika
@zerocool
Koji si dio grada?

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 20:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
dtb_pro je napisao:
Piše se "nesposobnu", a ne "ne sposobnu"... Ovo čisto da ti stanem malo na muku jer me očarava tvoj ping :lol: :lol: :lol:

Pitacu ja tebe da li ces znati i pisati ako ikada predjes na eltin, ocaravajuci, internet.
Slika
Ako oni misle da ce od mene dobiti feninga ovaj mjesec grdno su se prevarili !
Sve ove slicice sa pingtesta, speedtesta i logove iz cmd-a fino cuvam pa cu da im odnesem 1.3, pa neka vide kakvo govno oni prodaju kao internet.

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 20:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
kameleon je napisao:
Slika
@zerocool
Koji si dio grada?

Centar. A sto je najgore do ovog povecanja brzina nikad nisam imao problema sa pingom, a brzina je bila ona koja treba biti u 99% situacija. A od kako su povecali brzinu ocajno sve..

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 22:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Slika
Eto sada je i brzina u kurcu...pogledajte samo upload...

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2012, 03:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

http://telemach.ba/SUPER+MIX/103/SUPER+MIX+paketi.shtml
Kada cemo mi imati ovako nesto?Da za 80 KM imam 100 i kusur kanala ( dosta njih u fullhd-u ), internet 24/1.5 mbps i 300 minuta besplatnih razgovora telefonom?Evo pogledajte listu kanala http://telemach.ba/D3+-+digitalna+telev ... v_start2=0 , cim se nalaze HBO kanali tesko je dati bilo kakvu primjedbu :)
I sta je najjace, taj Telemach je u Bosni ... da barem hoce doci do Banja Luke, to je extra firma, Britanci je drze, imaju najkvalitetniji internet u Europi.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2012, 04:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Slika
Slika
Bas fino, dodjes iz grada u 4 ujutro i vidis ovakav lijep internet :), samo steta sto ce u 4 popodne ping biti 350 ali dobrooooo :D

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2012, 21:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Slika
10mbps paket.......................

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 00:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Feb 2012, 20:16
skyzeR je napisao:
Slika

uzas brate... :x

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 11:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2010, 17:42
skyzeR je napisao:
Slika

skyzeR, možeš poslati korisničko ime preko PP da pogledamo šta je u pitanju ... ako možeš ostavi i tel da te kontaktiramo ...
Pitanje jedno samo, dali si ugasio sve u pozadini, tipa torrent i sl. ?

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 13:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Slika
Brzina je sada, recimo dobra, ali ping je i dalje los, jitter ocajan.Nema potrebe, sutra je prvi, fino cu istampati komplet testova sa pingtest i speedtest te pingovanje preko cmd-a, jer ja za ovaj mjesec nemam namjeru platiti ni feninga.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 16:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Feb 2012, 20:16
Evo pogledajte LagoMeter nepodnosljivo..
http://i42.tinypic.com/33mmr03.png

Evo i pingova prema serverima

http://i44.tinypic.com/nmcoj6.png

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 21:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2012, 16:44
Neznam sto su povecavali ako nemaju kapaciteta. Jos se prvi upustili u to . Fino je to ,pokazati konkurenciji ,ali stetis svoje korisnike . :(

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2012, 16:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

JetForce je napisao:
Neznam sto su po
vecavali ako nemaju kapaciteta. Jos se prvi upustili u to . Fino je to ,pokazati konkurenciji ,ali stetis svoje korisnike . :(

Ima elta i previse kapaciteta, problem je u preopterecenosti njihovih centrala, serveri nisu dovoljno jaki da podnesu da, npr .100 ljudi odjednom skida srednjom brzinom od 5 mbps, kada je njihova propusna moc, opet lupam, 300 mbps.
Elta ima linkova dovoljno da svakom korisniku pusti 10mbps konekciju, samo kada bi promjenili konfiguraciju servera u centralama.
Cisti dokaz za ono sto ja govorim su provajderi kojima je elta nadprovajder, npr. NSC, oni u bilo koje doba imaju odlican ping i brzinu.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2012, 16:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2012, 16:44
skyzeR je napisao:
JetForce je napisao:
Neznam sto su po
vecavali ako nemaju kapaciteta. Jos se prvi upustili u to . Fino je to ,pokazati konkurenciji ,ali stetis svoje korisnike . :(

Ima elta i previse kapaciteta, problem je u preopterecenosti njihovih centrala, serveri nisu dovoljno jaki da podnesu da, npr .100 ljudi odjednom skida srednjom brzinom od 5 mbps, kada je njihova propusna moc, opet lupam, 300 mbps.
Elta ima linkova dovoljno da svakom korisniku pusti 10mbps konekciju, samo kada bi promjenili konfiguraciju servera u centralama.
Cisti dokaz za ono sto ja govorim su provajderi kojima je elta nadprovajder, npr. NSC, oni u bilo koje doba imaju odlican ping i brzinu.

Pa kad vec imaju tako jake linkove ,sto ne obnove onda te servere ,gledam ovde po Prijedoru svaki dan kopaju prosiruju ,bolje bi bilo da stanu par mjeseci ,pa da uloze pare u nove servere.
A reci kako znas da imaju jake linkove? Ili to samo predpostavljas? Koliko znam njihov nadprovider je mtel ,i koliko mtel ima linkova ,elta nemoze imati vise nikako. E sad iskreno neznam ni koliko mtel ima linkova ,niti prema kojim mrezama ,znam da su prije povecanja brzina jos u januaru pravili neke nove linkove jer mi je ping u decembru bio isto navece losiji i onda je u januaru dodan taj neki novi link i net bio odlican u svako doba dana.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2012, 17:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ako te baš interesuje kako Elta izlazi na Internet: AS198252 IPv4 Route Propagation ;)

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2012, 18:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Meni OK, 3 MB paket:

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2012, 18:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

JetForce je napisao:
skyzeR je napisao:
JetForce je napisao:
Neznam sto su po

Pa kad vec imaju tako jake linkove ,sto ne obnove onda te servere ,gledam ovde po Prijedoru svaki dan kopaju prosiruju ,bolje bi bilo da stanu par mjeseci ,pa da uloze pare u nove servere.
A reci kako znas da imaju jake linkove? Ili to samo predpostavljas? Koliko znam njihov nadprovider je mtel ,i koliko mtel ima linkova ,elta nemoze imati vise nikako. E sad iskreno neznam ni koliko mtel ima linkova ,niti prema kojim mrezama ,znam da su prije povecanja brzina jos u januaru pravili neke nove linkove jer mi je ping u decembru bio isto navece losiji i onda je u januaru dodan taj neki novi link i net bio odlican u svako doba dana.

Elta nema izlaz samo preko Mtela, a upravo sto im je glavni nadprovajder mtel, vrlo dobro znam kakve linkove oni posjeduju.
Uostalom, mtel ima xyz gbps link-a preko TS i Tcoma prema svijetu, xy% koriste za potrebe svojih poslovnih partnera ( elte i slicnih ) a ostatak za potrebe svojih korisnika ( mtel adsl korisnika ), tako da se ne sikiraj ti oko preopterecenosti linkova :).
A to sto elta nece da ulozi u nove servere, pa logicno, zasto bi kada ovako mogu ubirati veci profit.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 17:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Slika
Ne isplati se ni pokusavati igrati bilo sta...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 17:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Posle koliko neplaćenih mjeseci obično isključuju internet? Stigao mi račun prvog marta za februar, to se prije nije desilo, a nisam ni januar platio.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 140  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]