banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 16:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Mar 2012, 08:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2006, 23:50
fantastikus1 je napisao:
pilot babo je napisao:
Da ne otvaram novu temu, postaviću pitanje ovde;

U m:telu sam za marku uzeo neku motorolu ex115 -> http://www.gsmarena.com/motorola_ex115-3447.php

Vodio sam se isključivo tim što je jedini imao dual sim, smučilo mi se nositi dva telefona. Telefon je totalno sranje, ali ni ja nisam zahtjevan korisnik. Elem, pošto imam dvije nokije prepune meni bitnih kontakata (n95 i 6303), postoji li način da se bez prekucavanja kompletni imenici prebace na motorolu? Ako ne može, da ga odmah poklonim nekome :)

pilot babo poslusaj me i baci to govno. Ja sam ga dobio za dz i vratio ga. Dno dna je ta kanturina. Nema identifikacije za sms i pozive. Ma odavno nisam imao gori tel. Vratio sam se na stari dual sim samsung D780. star je skoro tri godine al je za ovu motorolu mercedes a motorola je trabant

Djelimično rješenje problema sa identifikacijom poziva i SMS-ova (preuzeto sa www.mobilnisvet.com):
"Imenik morate unijeti kompletan u medjunarodnom formatu (+38...), a isto tako ubaciti drugi imenik kao domace brojeve (06....) Ako je broj nije u medjunarodnom formatu kada primate poziv prepoznace broj iz imenika, a kada dobijete poruku onda samo registruje poruku bez imena kao nepoznat broj. Ako unesete broj u medjunarodnom formatu onda broj ne prepoznaje kada primate poziv, a prepoznaje kada dobijete poruku. Morate unijeti sve duple brojeve. "

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 09:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Stara banjalučka poslovica kaže: da je telefon dobar ne bi ga Mtel davao za 1 Km.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
pilot babo je napisao:
Da ne otvaram novu temu, postaviću pitanje ovde;

U m:telu sam za marku uzeo neku motorolu ex115 -> http://www.gsmarena.com/motorola_ex115-3447.php

Vodio sam se isključivo tim što je jedini imao dual sim, smučilo mi se nositi dva telefona. Telefon je totalno sranje, ali ni ja nisam zahtjevan korisnik. Elem, pošto imam dvije nokije prepune meni bitnih kontakata (n95 i 6303), postoji li način da se bez prekucavanja kompletni imenici prebace na motorolu? Ako ne može, da ga odmah poklonim nekome :)

Pa zar ta dva telefona nemaju opciju Copy to SIM?? Nedavno sam mjenjao telefon (sa Samsung G810 presao na LG GT540), i kad sam htio prebaciti kontakte, jednostavno sam otisao u opcije u imeniku, i isao Copy All to SIM... Kopira, ubacio karticu u LG GT540, i odradio Copy to Phone... Sto znaci, kopiraj na te dvije kartice, i kopiraj ih na telefon... Ili ih ostavi na kartici, kako hoces :)

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ima i neka solidna Nokia za marku, ali na L ugovor na 2 godine. Isto dual sim.
Ja sam jednom prije 7-8 godina koristio neku motorolu samo par dana dok mi je telefon bio u servisu. Toliko sam je zamrzio da mi uopste ne pada na pamet uzeti je u ruku ponovo, ne daj boze koristiti ponovo njihov telefon, bilo koji.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Samo da potvrdim pisanije koje se odnose na pljuvačinu po ovom govnetu iz Kine. MobilEDIT sam instalirao i stvarno sam jednim klikom prebacio sve kontakte bez ikakvih problema. Danas sam namjerno čitav dan koristio telefon i definitivno neću više :) Kao neko kome ništa sem poziva (90%) i poruka (preostalih 10%) nije neophodno, iznijeću par detalja;
- Začudo, telefon mi je prepoznao sve redovne dolazne pozive koji su memorisani - nije neophodno prepravljati ih na +387...;
- NIJE prepoznao kratke VPN brojeve, pa sam kiksao par puta kod javljanja :) Ogroman minus;
- Nadovezujući se na drugu tačku, prepoznao ih je u listi propuštenih poziva (?);
- U slušalici čujem drugu liniju, ali ne vidim ko zove;
- Kod odlaznih poziva, imam dodatnih par klikova za biranje sim kartice - po automatizmu kliknem na pozivanje, i odmah prislonim telefon na uvo. Tek kasnije skontam da nisam izabrao karticu i da mi na displeju stoji meni za biranje :) I ako ima neka opcija za izbor default kartice, nije mi se dalo tražiti;
- Nisam koristio ovakve tastarure pa mi je bilo jako teško tipkati, pogotovo u autu. Ovo je valjda stvar navike;
- Iritantno motorolino zvono mi je popilo mozak :)
- Poruke nisam tipkao, nije mi se ni dalo. Vjerujem da tu nema nekih problema;
- Ako ništa, pogodno za korištenje kao MP3 player - odličan zvuk u slušalicama.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]