Ma koliko ovo sve bilo lose ja bih ipak o pozitivnim stranama..
Prva je Bane na mjestu centralnog defanzivca. Ako Vidic odustane definitivno, Bane pokazuje da bi mogao da rijesi neke probleme u odbrani. Ono sto sam gledao Nastasica u ITaliji i sad protiv Kipra djeluje kao veci kvalitet od Subotica i Rajkovica. Mnogo sigurniji bolje se postavlja i moze mnogo da napreduje. Na stranu sto subotic i Rajkovic redovno kiksaju.
Na desnom beku nenadano imamo jos dvije opcije. Prva je Pavle Ninkov ako buduci selektor bude zelio ofanzivniju igru sa dosta probijanja. A druga je Milan Bisevac za defanzivniju varijantu. On je na pocetku mandata uz Zvezdi igrao beka i to odlicno kasnije je presao na stopera...
Lijevi bek mi je najmanje kriticna pozicija. Kolarov i Obradovic uz Tosica daju mogucnost dobrog izbora...
Ignja je odlican. Uvijek na pravom mjestu da napravi prekrsaj, pravi ih na pola terena ima sigurnu loptu i to je veoma vazno za ovu poziciju.
U vezi pored Kuzme, mrka kapa. Ninkovic je van forme. Stankovic nece igrati vjerovatno
Filip nazalost jos nije reprezentativni kalibar. Preslab je u duelu , ima tehniku, odlican pregled ali za jace meceve previse gubi loptu...
Lane je previse sebican, ali ima taj proboj i ludjacka rjesenja..Mnogo bolji od Sulejmanija lijevo, ne ynam sto je on protiv Kipra uopste igra desno kad mu ta noga sluzi samo za trcanje
Desno / krasa, Bosko, Tosic, nisu u formi
Spic / Lazaru treba lopti . Scepovic me pozitivno iznenadio zazalio sam sto ne zavrsi kod nas...Vidjecemo na koga ce novi selektor racunati od starijih spiceva
P.S. Je... ih novi dresovi. Imali su sjajna rjesenja sa cetiri S na ramenu, dva odlicna prijedloga i oni uradili najgore varijante. O ukusima se ne raspravlja ali ono je meni bas lose posebno crvena varijanta