banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 08:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 148  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Feb 2012, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Slika

Najbolji sjajevi na svijetu! (ova prva stvarčica na slici)

Poslednji put menjao mrkvica dana 27 Feb 2012, 23:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2012, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
malo su se popravili, ili sam ja navikla kako da ih stavljam, a da ne ostaju te grudvice. uvijek je lakše sa svjetlijim bojama, ali radije ću bilo koji lipfinity kad znam da ne spada, nego neki drugi, koji ostaje na čaši, ili najgore- na filteru cigare... to mi je groozno!

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 00:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Meni je smetao i taj neki osjećaj kad ih nanesem. :-? Baš neki intenzivan osjećaj zategnutosti i suvoće.
A pošto imam baš suhu i osjetljivu kožu, generalno, možeš misliti na šta su mi usne izgledale nakon nekoliko redovnih nanošenja. brrrrr

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 00:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
tačno znam, baš grickam usnu i kontam, od čega li su tako ispucale... :) Ja napravim ludačku nacerenu facu i tako mirujem 2,3 minute dok se skroz ne osuši, a onda stavim onaj sjaj koji dodje uz njega. uglavnom, preživjeću sve samo da nemam nuspojave tipa crveni zubi, crveni filter i sl...:)

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 00:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Moj omiljeni ruž je Maybelline Coral Diamond, sad mu je broj 475. Ranije je bio 102, čini mi se i sasvim slučajno sam ga primjetila kod jedne prijateljice i oduševila se. Jedno vrijeme nisam mogla da ga nađem pod ovim starim brojem, a onda kad sam slučajno naletila, joj te sreće. :lol:

Boja je neka crvena sa malo sedefa, ali nije puno drečava tako da može i za neku dnevnu varijantu. (Pošto sam ja brineta i tamnih očiju, a svijetle puti, mene taman osvježi, a i imam crvene garderobe).

Više liči na sjaj nego na ruž kad se nanese, a postojaniji je od sjaja i kad se pojede i popije, opet ostane malo pigmenta na usnama.

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 00:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2008, 10:27
Seven - Potpisujem... i ja mrzim kad mi se ruž razmaže. Kad su trajni ruževi u pitanju, prije sam koristila i neke Isadorine, ali vidim da više te kozmetike nema ovdje za kupiti. Oni su bili dosta jeftiniji, a jednako kvalitetni. Jedina prednost MF je u bojama. Moj stvarno dobro izgleda na usnama, pogotovo u kombinaciji sa onim sjajem.
Mrkvice, nisam probala Evelin sjaj, ali još neko mi je rekao da je dobar. Ja trenutno koristim neki Catrice - više zbog boje, a Aurini su mi se isto pokazali kao dosta dobri...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 00:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Inače više koristim sjajeve a ruža imam 3 i sva 3 su iz Oriflame-a, pašu mi jer dođu kao labelo, imaju lijepe nijanse a nekako su masni pa mi se ne isuše usne jer inače su strašno suhe.

Slika

I ovi su fiiiiiiiiniiiii! Kad god sam ih stavila pitali su me koji je. :D
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 21:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
Kupih i ja danas ovaj gel liner... London baby, neka smedje/siva/srebrna boja... Svidja mi se. :) Crnog obicnog jos imam, i nisam bas sa njim zadovoljna jer je kao flomaster onaj, pa se namucim dok pusti crnu boju. Mrkvice, PR-u Oriflame-a, dakle ne svidja mi se njihov proizvod. :D Salim se... Btw, ja platih gel liner oko 7 km, i da znate da u CM-u ima ljubicasti za 2.65. Ja sam alergicna na ljubicaste olovke za oci pa ga nisam smjela kupiti da ne uzijanim nesto. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:
Nismo svi isti.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jao nemojte me navoditi na zlo sa tim gel lajnerima. :lol: Ja kontala da se smirim sa crnim, da mi to bude dovoljno, ali kad nabrojaste sve te ostale boje...

Ali zašto će tebi Phoenix ljubičasti lajner? :roll: 2 ljubičaste stvari imam u ormaru.

Smeđe mi se ni ne primjeti na očima. :angry3:

Možda zeleni??? :blob4:

Da ga nosim uz šta??? :(

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 22:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ne treba njoj, vec ja predlazem... Volim ljubicastu i stoji mi, ali prc, cim stavim ljubicastu olovku ospem se... Zelena je prelijepa, mozes je nositi uz sto boja... A ova smedja nije smedja, vec desna ovdej: http://www.makeupandbeautyblog.com/wp-c ... atches.jpg

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 17:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
seven je napisao:
malo su se popravili, ili sam ja navikla kako da ih stavljam, a da ne ostaju te grudvice. uvijek je lakše sa svjetlijim bojama, ali radije ću bilo koji lipfinity kad znam da ne spada, nego neki drugi, koji ostaje na čaši, ili najgore- na filteru cigare... to mi je groozno!

Mislis na Lipfinity Max Factor trajni ruž? Taj mi je najbolji... ali košta 25KM a ovi Eveline sjajevi su 7-8 što je velika razlika...
Eveline kozmetika mi je dobra i nije skupa. Imaju i jako fine kupke samo ih ne mogu naći... možda Didaco ima.
Skoro sam kupila u DM neki "She" sjaj sasvim je dobar

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Od "She" meni apsolutno nijedna jedina stvar koju sam kupila nije valjala... :angry3:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 23:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 26 Dec 2010, 17:58
I ja sam kupila lipgloss She, dobar mi je. Nemam ni neka prevelika očekivanja od sjajila. Kupujem najsvijetlije nijanse, pa ih koristim kao balzam ili kombinujem sa nekom olovkom za usne. Danas sam ponovo kupila Catrice Infinite Matt puder, u cm-u bila akcija, smiješna neka cijena, ali samo za najtamniju nijansu. Vidim sve i jedan prodan. Ili su kod nas sve djevojke tamnopute ili se mažu pet nijansi tamnijom bojom.
Palo mi je napamet da su možda pokupovale, pa čuvaju poslije kvarcanja i za ljeto :)
Vidjela sam da su u modi ponovo breskvaste nijanse, ja oduševljena, ali koje sam god rumenilo htjela, sve već nestalo.
Nokte sam bila prestala mazati, dosadilo mi, ali mislim da ću sada da stavim neki veseli crveni, za pozdrav proljeću. Taman sam ih skratila, a meni se sviđaju kratiki nokti jarkih boja, kao bombone :cherry:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 23:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
без пудера и маскаре ни у продавницу не идем! 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 23:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kućo sa fasadom! :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Temple_of_the_king je napisao:
Kupih i ja danas ovaj gel liner... London baby, neka smedje/siva/srebrna boja... Svidja mi se. :) Crnog obicnog jos imam, i nisam bas sa njim zadovoljna jer je kao flomaster onaj, pa se namucim dok pusti crnu boju. Mrkvice, PR-u Oriflame-a, dakle ne svidja mi se njihov proizvod. :D Salim se... Btw, ja platih gel liner oko 7 km, i da znate da u CM-u ima ljubicasti za 2.65. Ja sam alergicna na ljubicaste olovke za oci pa ga nisam smjela kupiti da ne uzijanim nesto. :D

a ko ce mene nauciti kako se to stavlja?meni su par puta stavili tako neko cudo i izgledalo je super ali ja to ne znam namazati :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Azdajice i ja sam to isto spomenula par stranica prije, pogledaj pisali su mi tutorial :D

PlavaMaca je napisao:
I ja sam kupila lipgloss She, dobar mi je. Nemam ni neka prevelika očekivanja od sjajila. Kupujem najsvijetlije nijanse, pa ih koristim kao balzam ili kombinujem sa nekom olovkom za usne.

I ja isto. Kupim neku svjetliju za svakodnevnu upotrebu :P A sasvim fino izgleda.

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
Temple_of_the_king je napisao:

a ko ce mene nauciti kako se to stavlja?meni su par puta stavili tako neko cudo i izgledalo je super ali ja to ne znam namazati :lol:

aždajče naše, sjedni pred ogledalo i opleti. :D Tako smo svi naučili. :lol: I nije teško!

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 22:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

I ja opet nekad "fulam", ali onda samo podebljam liniju... Ne da mi se sve ispocetka. :D
PlavaMaca-o:), sta kazes to za puder, samo jedna nijansa. Kakve su oni prevare. :) Ja imam neku catrice sjenku i predobra je, razmisljala sam o puderu kad sam vidjela u katalogu da je 3-4 km. Ionako sam se ulijenila, nemam puder neko vrijeme. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 148  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]