banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Feb 2012, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nisam vidio gol, sta bi? :D

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 15:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
lijepa akcija,kolarov izbio sam,golman odbranio,natrčao kuzmanović i plasirao u prazan gol....

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 15:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Има ли гдје на нету да се гледа, неки линк? Сиротња немам РТС. :(

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html

Evo pa izaberi neki link, sad je poluvrijeme pa mozda nece biti slike. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Joj, do kad planiraju drzati Petrovica na terenu?!
Gdje su Tadic, Djuricic, Sulejmani, ne znam vise ni ko je pozvan? Nisam gledao odpocetka pa ne znam ko je na klupi, gdje je Basta?

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ocekujem do kraja sulejmanija i tadica... A sutra ostale. Volio bih da ostavi malog Markovica do kraja u igri, mozda mu sjedne neka kontrica, inace do sad je solidno odigrao.
I da, uvijek mi je milina gledati Rajkovica, pitanje je vremena kad ce nekom slomiti nogu :D (podsjeca me na mene kad sam igrao u trecoj ligi :lol: )

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa u sustini nije lose, nemamo igru, al to niko nije ni ocekivao... Ignjovski je jedno 200 puta bolji od Radosava, bar sto se tice brzine oslobadjanja lopte, a i borbeniji je. Sad vec imamo dosta zanimljivih igraca i mislim da se mozemo prilagoditi na vise vrsta protivnoka... Tadic me je odusevio sa nekoliko poteza, vidi se da ima taj zadji pas, e sad zavisi da li cemo to znati iskoristiti. po ovom sto sam danas vidio a imajuci u vidu i formu pojedinaca u klubovima trenutno najbolja po meni zadnja linija je:
basta-ivanovic-rajkovic-kolarov
tu su jos kuzmanovic, ignjovski i ninkovic
A za ostale pozicije nisam jos siguran.... Jankovic mi je najblizi prvoj postavi, tu su jos tosic, sulejmani, tadic, markovic, jovanovic.... Bice zanimljivo...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 17:02 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Znači žalosno je više gledati Petrovića da igra. Daj više nosi čovjeka napolje. Tošić i Janković danas niđe veze. Sulejmani mora da igra po tom krilu. Žao mi što Basta ne uđe danas. Sve u svemu vezni red 0 bodova. Po meni jedino Kuzmanivić može proći. A žao mi Markovića, niko da mu dadne loptu gore. Ne možemo mi igrati sa jednim napadačem. Daj dva, kakva takva.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Opet tuzno, pretuzno. Curcic nikako da shvati da ovo nije Javor i da ovde ima vrhunskih igraca, pa ne mora svaka lopta ici nazad i cekati kontru protiv Jermenije. Vezni red katastrofalan, vidjecemo sutra ima li napretka, ali kakva nam je grupa u kvalifikacijama ovo nije dobro nikako.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 17:11 
Bič božji
Bič božji

I mene je iznerviralo koliko smo puta vratili loptu golmanu. Nemamo mi sem odbrane ništa. Kao imamo Boška na lijevom i Tošića da desnom krilu. U fazonu ko što rade Riberi i Roben. Kao oni će to predriblati sve, pa da šutaju jačom nogom iz sredine. :lol: Znači mene ovaj Tošić iz utakmice u utakmicu sve više nervira.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 17:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja sam za Tosica pre 100 godina govorio da je mali sebicni debil, ne da loptu nikome i samo ih bespotrebno trosi... Kao sto davno rekoh, tripa da je Messi, samo sto sa njim nema nista zajednicko osim visine

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Žali Bože našeg fudbala :( Pa Jermeni su nas pretrčali, eto sreće što nisu tehnički potkovani, dobili bi 5 golova k'o od šale :(

A još onaj komentator na RTS stvarno epileptičar, k'o da sahranu prenosi, čovječe Božiji daj malo živosti, reci neki podataka ako nije utakmica zanimljiva.

Tadić dobar, Sulejmani, Ninkovića gotivim puno, danas i nije nešto pokazao, odigrao onoliko kolko treba. Kahriman i nije imo nekog posla, Bane, Kolarov, Rajka, Subotić dobro, bez nekih grešaka, mana Subote je što se gradi ko bager, po 2 minute, mora to brže. Petrović da ti Bog sačuva, Kuzmanović on se uvijek bori i trči, ne treba momku ništa zamjeriti, jest da nije neki kvalitet, ali bolje on nego Fejsa raspali ili Nenad kovačević ili Lola Smiljanić :roll:
Napada, citiraću komentatora epileptičara " fale nema Žigić, Pantelić, Mrđa..." - PUTUTJTE IGUMANI, DALEKO VAM KUĆA.

Daj Kasalicu (ako je napadač) Markovića, onog malog iz Ofka, imamo Marka Mirića iz Spartaka. Nek se mladi "tuku" pa šta nam Bog da.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 00:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jos cemo mi i skontati da Pantela i nije toliko los :lol: ... Inace, ja bih forsirao u napadu Markovica pa ne mora dati gol u sledecih 5 utakmica. Pocece posle toga i mirni smo.... Al taman kad pomislimo da smo se oslobodili Mrdje i Pantele, kad ono, eto nam Scepovica :lol: . Da su mu bar buraza zvali, cini mi se da onaj nesto i zna...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 00:18 
Bič božji
Bič božji

Nemoj Šćepovića molim te. Bolje da izvedemo tim bez napadača ko što je škotski selektor jednom uradio. 8)
Čini mi se da je Kipar mnogo bolja reprezentacija od Jermena, tako da ćemo sutra vidjeti šta će biti. Samo da ne igraju Petrović i Tošić.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 00:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2012, 13:02
Ja svaki put sebi kazem,nemoj se nervirati nije vrijedno,al glup k'o konj opet po starom i to ti je.Mada,realno dosta je novih igraca sto znaci da se nisu jos uigrali,ja sam samo za to da se ne zovu igraci tipa:Milijas,Petrovic itd....ti ljudi su prespori i ne mogu igrati protiv Jeremenije,a tek protiv Spanije,Italije,Njemacke,ni u prici....

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 01:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Nemoj Šćepovića molim te. Bolje da izvedemo tim bez napadača ko što je škotski selektor jednom uradio. 8)
Čini mi se da je Kipar mnogo bolja reprezentacija od Jermena, tako da ćemo sutra vidjeti šta će biti. Samo da ne igraju Petrović i Tošić.

Ne bih ja bas rekao, jermeni nisu losi uopste, bolji su od kiprana... Koliko se sjecam oni su zavrsili treci prosle kvalifikacije, ispred slovaka, sa 17 bodova...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 10:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Markovic nije nista pokazao iz prostog razloga sto vezni red mu nije dao nijednu upotrebljivu loptu igramo na kontre a nismo momku ciji je jedan od najvecih aduta brzina dali nijednu loptu u prostor ...
Ninkovic je van takmicarske forme i jednostavno nema rutinu vise u igri, osjeti se nedostatak meceva , Bosko i Tosic nisu nesto pokazali a jedini koji je u pravoj formi je Sulejmani...Subotic i Rajkovic moraju mnogo bolje jer su imali mnogo ispadanja ok nisu uigrani, ali u mnogom situcijama su morali bolje da reaguju

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 10:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
zar nije ova jermenija do zadnjeg kola bila u konkurenciji za plasman na ovaj euro,i bila najprijatnije iznenadjenje kvalifikacija?....ili sam ih ja zamjenio s nekim? 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 11:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jesu oni su, ali koliko sam skontao oni su promjenili manje vise komplet ekipu i podmladili je?

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
zerocool je napisao:
Jesu oni su, ali koliko sam skontao oni su promjenili manje vise komplet ekipu i podmladili je?

Свеједно претрчали су нас ко дјецу на игралишту, само су технички инфериорни иначе би нас намлатили 5-2.

Данас од 0-2 не могу наши меда с кашике, само у одбрану и то пресинг на нашој половини, више није смјешно, сад у жалсот прелази. И онда очекујемо да Раћо лопту изнесе :lol: :lol:

Е туго моја, тешка срца признајем да смо најлошији од бивших нам република, можда, али можда смо од Македоније бољи :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]