banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Feb 2012, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
spijo je napisao:
Ajkulo slažem se ali iz toga izvlačiti nekakvu korist za kulturu na ovim prostorima je prilično maloumno.

Pa morali su narodu ponuditi nekakav izgovor. Pricati o kulturi u ovom slucaju je vise nego smijesno.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Po hiljaditi put vam govorim da ne mozete tako gledat na stvari....te pare sto su oni dobili nisu nikoga ostetile....da je drzava u najboljem redu oni bi opet otisli u Rio zato sto je to ispravno....znaci njihov odlazak u Rio nema veze sa stanjem u drzavi...pare iz budzeta bi se svakako potrosile na to....tako glasan treba bit kad se pronevjeruju milioni iz drzavnog budzeta na gluposti a ne 15-20 hiljada ispravno potrosenih para...

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Freak on a leasH je napisao:
da je drzava u najboljem redu oni bi opet otisli u Rio zato sto je to ispravno.

Po čemu je to ispravno pa da baš oni odu i to baš u Rio na jebeni karneval, ajde da su dali pare nekom mladom muzičkom talentu da ode na neko takmičenje ili stipendiraju njegovo daljnje napredovanje, međutim oni spičkaju neke novce da par već olinjalih šatro muzičara ode da se zajebavaju i sviraju kurcu po Riu, bar da su nešto zguzili dole pa ajde :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Nisu oni ni na sta konkurisali....imali poziv za brazil...trebale im pare za prevoz....trazili od drzave...drzava platila iz budzeta za finansiranje kulture jer jbga oni jesu neki vid urbane kulture (ja licno taj sopot i afrodizijak ne volim al ljudi dobro rade to sto rade...)...taj budzet za kulturu bi postojao i da smo mi najuredjenija drzava na planeti...i da su takvoj drzavi otisli da traze pare dobili bi pare.....eto zato mislim da je to ispravno....

Nemoj mislit da pare iz budzeta ne idu kojekakvim talentovanim muzicarima...ima toga...malo malo pa neko dobije neku nepovratnu pomoc za ovo ili ono....nisu to neke goleme pare al pomognu ljudima koji nemaju za instrumente i slicno....samo sto je ovaj momenat sa odlaskom u Rio medijiski popracen pa se odma digla frka...imas gomilu ljudi koji su dobijali pomoc a nikad nisu isplivali na povrsinu vec su uvijek ostajali goli prosjek....za razliku od njih afrodizijak i sopot su morali prvo da isplivaju pa da traze pomoc...ljudi iza sebe imaju izdatih albuma (i to dobrih albuma) i nastupa po cijeloj evropi...

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 23:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
Danny ^_^ je napisao:
aha, imaju i oni na uskrsnjim otocima kulturu i dugu tradiciju!!! al ko ljudozderi :oops: :oops:
mogli su ih i tamo poslat,,, :oops: :roll: :roll: :roll: :fadein: :fadein:

Da imalo koristiš mozak, a malo manje opciju za dodavanje smajlija znala bi da se piše Uskršnje ostrvo, a ne otok (to znam i ja koji sam 9/10 svog života proveo u inostranstvu 2000 km daleko od RS), a poslije toga bi znala da su na tom ostrvu pronađene Moai skulpture koje su stare i po hiljadu godina. Određena tradicija postoji. .

Dalje, ne vidim u čemu je problem sa karnevalom i što smo mi poslali naše ljude tamo?

da ti ikako koristis mozak znao bi da mene bas zabole kako se pise!!! :P :roll: :roll: :roll:
a ako si toliko corav da stvarno ne vidis u cemu je problem,,,,nastavi sjediti i skupljati jedince,,, :fadein: :fadein: :fadein:

Danny ^_^ je napisao:
sve je pošteno zarađeno..

ko o cemu,,, :fadein: :fadein: :fadein:

Freak on a leasH je napisao:
Po hiljaditi put vam govorim da ne mozete tako gledat na stvari..

a ti ces nam govort kako mozemo??? :fadein: :fadein: :fadein: :fadein:
i kome se trudis da objasnis??? :oops: svi znamo nasu situaciju i kako se pare trose,, i dobijaju,,, 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 00:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
da ti da ikako koristis mozak znao bi da mene bas zabole kako se pise!!! :P :roll: :roll: :roll:
a ako si toliko corav da stvarno ne vidis u cemu jje problem,,,,nastavi sjediti i skupljati jedince,,, :fadein: :fadein: :fadein:

To je samo odraz tvoje kulture, ja kao mlađi ću biti pametniji te ti neću vratiti istom mjerom. Ti smajliji i gramatičke greške su slika tebe, kad ovako gledam kao da je pisalo dijete od 8 godina a ne osoba koja ide na fakultet. Uzgred, kakve veze imaju jedinice sa ovom temom? Ako te baš zanima, meni srpski nije maternji te sam ga sasvim dobro naučio, a jedinica nema, prošao sam peticom ovdje u BL na polugodištu, jedan od boljih u razredu, to je čisto da razuvjerim one koji su rekli da na zapadu škola od djece pravi debile (nema pretjerane veze sa tobom). U ostalom, ne znam zašto ovdje godine imaju presudan značaj, na forumu imaš Miodraga koji bi po razmišljanju bio ekvivalentan nekom 30-ogodišnjaku, a ima i starijih članova koji su bukvalno djeca, u svakom smislu riječi te.

Citiraj:
ko o cemu,,, :fadein: :fadein: :fadein:

Izvoli nastaviti to što si htijela reći, mislim da znam o čemu je riječ, vrlo brzo ću te razuvjeriti da nije tačno.

Ja sam ti naveo argumetne, a ti si mene izvrijeđala, ako mi u sljedećem postu ne kažeš nešto konstruktivno, ja ću smatrati da sam potpuno u pravu, jer mi ništa nisi ponudila.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
danny, samo naprijed! zato i služi mladost, mi stariji izgleda olako odustajemo od ovakvih stvari.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 00:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Posto sam cenzurisan - svaka cast mali! Sjeti im se familije!

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 00:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
A to je to, već sam pomislila da sam toliko senilna da ne znam gdje sam vidjela tvoj posti iznad mog. :) Ozbiljno sam se zamislila, sad mi je lakše.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 07:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Evo autentične kulture sa naših prostora.U ovo treba ulagati i ovo treba gajiti da ne padne u zaborav. :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Upali ti sebi nardnjak da bocka...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]